Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Mylný Ban


Zdendas

Hráč

20
9.10.2021 14:19, naposledy upraveno 9.10.2021 14:35 uživatelem Zdendas

Zdravím,

Chtěl bych se vyjádřit k banu, jenž mi byl udělen dnes tj. 9/10/2021 v 13:48. Začalo to tím, že jsem se připojil na server s chutí si vydělat. Moje první zakázka byla z OCLS do Bayside. V tuhle uvedenou zakázku jsem již zpozoroval Audi A8, jenž očumovala, tak jsem to otočil, vůz si mě nevšiml a já jsem následně jel odevzdat zakázku.

 

Když jsem jel na zpáteční cestu, nedaleko farmy se mi stala nehoda, při které se mi zabugoval návěs do kamionu (Takže tato situace co nastala se nemusela stát) a jak to dopadlo, snad každý zažil. Podal jsem si tedy report. Mezi tím, co se můj report posouval se ke mě zřídila opět Audi A8, která klasicky pořvávala stůj a ruce atp. (Klasáček).

 

V situaci, jenž jsem věděl, že u sebe mám Colt 1911 a obnos penězí, využil jsem situace a oběhl jsem vůz ze zadu, byl jsem krytý částečně cedulí. (Věděl jsem co si mohu dovolit a hrál lorem mé postavy). A zabil útočníka s Glockem-17, který nevystřelil ani náboj. Následně řidička mě zkoušela přejet vozem, tak jsem jí následně uhýbal na stranu tak, abych nebyl zajet (Tohle neberu jako Chicken Running - Chicken Running by bylo kdybych se tam motal do kolečka a různě takto, abych zamezil postřelení.)

 

Pokračovalo to tak, že jsem tedy běžel k firmě, reporty běžely ku předu a následně mi můj report přijala administrátorka @Puding , za což jí velmi děkuji a vyřešila ho. Já tak následně nasedl do kamionu a pokračoval v RP.

 

Z ničeho nic zásek a bum Ban od Supporta @Wright. - TÍMTO BYCH CHTĚL ŘÍCT VŠEM, JENŽ TOHLE DĚLAJÍ, ABY PROBĚHLA NĚJAKÁ KOMUNIKACE PŘED BANEM.

 

Také mě pěkně štve, když zvítězí ta legální strana (Já hraji neutrál - Což pro mě znamená LEGÁL, jenž se brání nelegálně drženou zbraní pro svou obranu.) tak okamžitě osůbečka napíše MÁŠ REPORT, mně se to totiž nelíííbííí, že se mi to nepovedloooo. :,(((

 

Takže bych tímto chtěl požádat minimálně o zkrácení banu a pro příště řešení předem s daným člověkem.

 

EDIT: Asi si vše začnu natáčet.

izerman

Hráč

15
9.10.2021 19:46

No... Očividně, když došlo k omylu ze strany AT tak samozřejmě na to dotyčnej nic neodpoví :) Za pár minut unban bez reakce toho kdo ho udělil. Já si myslím že hráč který byl zabanován nic neporušil a měl mu být ban odebrán/zkrácen.


Powered by LeoSight IFS
LT~38