Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban GamePlayerr78 (Mia O'Conner)


GamePlayerr78

Hráč

2
9.10.2021 17:04

Zdravím, prosím o UNban jelikož jsem nevěděl, že inzerování zbraní je nesmylný inzerát... Byl jsem akorát upozorněn dříve, ať se krotím, ale nebylo mi řečeno, že je to zakázané...
Když mi někdo upřesní, jak se zbraně můžou / jestli se nemůžou inzerovat, tak to dělat nebudu.
Děkuji

9.10.2021 17:18

Takže ještě jednou a snad pro všechny.

Inzerce zbraní není (zatím) zakázána. Držitelé zbrojních průkazů mohou úplně v pořádku prodávat své zbraně jiným držitelům, na tom není ani nic ilegálního. Ale opravdu nikoho nezajímají inzeráty typu "prodám pif pif" nebo "airsoftka". Žádná redakce by vám takovýto inzerát nezveřejnila, chcete-li prodávat ilegálně zbraně, od toho neslouží /ads, ale lemon. 

Ban ti byl udělen po předchozím varování, které jsi, jak ses mi přiznal, sám viděl. Ale aby tento systém byl smysluplnější a přehlednější pro všechny, připravujeme v rámci IC omezení veškerého prodeje zbraní skrze inzeráty - jednoduše se to prostě nebude smět. Doufám, že ti (a nejen tobě) je odteď jasné, že takové inzeráty prostě nejsou v pořádku. Můžeš si jít zahrát, ale už to prosím nedělej.

GamePlayerr78

Hráč

2
9.10.2021 17:20

Děkuji, inzeráty tohoto typu už dělat nebudu.


Powered by LeoSight IFS
LT~25