Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Chování Supporta - SovietDog

1 2



Zdendas

Hráč

20
10.10.2021 02:24, naposledy upraveno 10.10.2021 02:40 uživatelem Zdendas

Zdravím,

 

vítám všechny čtenáře u nového článku, ve kterém si probereme nepřípustné chování člena AT jménem @SovietDog

 

SovietDog už nějaký ten pátek má nehorázně odpudivé a arogantní vystupování vůči ostatním, už i před 3mi dny když jsem měl nějaký report tak jednal jakoby to dělal vše z odpuzením, avšak to má být jeho práce, jenž ho naplňuje!!!

 

Stala se mi věc, při které se respawnul vůz Audi R8, avšak se nerespawnul na můj park, který byl nastaven v garáži, ale na spawnul se na letiště.

 

Požádal jsem tedy pana SovietDoga o pomoc a v reportu mu to vysvětlil, následně i v PM. Víc to tu vypisovat nebudu, zde máte úryvek, obrázek si udělejte sami. ;)

 

Navíc je několik hodin v duty a třeba si sedí po stříškách a absolutně nic nedělá a když už veme report tak s absolutním znechucením a arogancí. Měl by si vzít příklad od @Dzardys , rychlost a efektivita s vstřícností je u něj na 1. místě.

 

Jen chci apelovat na to, že když tě to nebaví, tak to nedělej tu práci v AT!

 

 

A takto prosím pěkně vypadá, když se bugne park, tak se vozy spawnují na letišti ve většině případů.

 

 

izerman

Hráč

15
10.10.2021 02:40

jo. ještě něco? CO TO JE ZA CHOVÁNÍ? Tak když ho to nebaví tak proč je support? Tady přesně na té odpovědi je vidět jak ho to nebaví nebo je naštvanej, že to musí dělat podle toho co tam napsal. Hráč poprosí o pomoc vše mu tam vysvětlí a on na něho takhle arogantně a působícím dojmem jak ho to nebaví odpoví. Tak to je bomba no PROSÍM až si budu někdy podávat report, ať ho hlavně nebere tento support, protože bych jinak asi musel zmáčknout ALT F4, než bych mu stihl říct můj názor za který by mě odměnil banem, ale pravdivím názorem, protože takové chování ze strany AT/SUPP nemam rád, protože by se Aministrátor, nebo Support měl chovat profesionálně což odpověď na report co tento Support napsal tomu moc příkladem není.

KukisTV

Hráč

38
10.10.2021 09:02

Ahoj, rád se k tomu vyjádřím také. Takhle, mě to přijde v pohodě, já by jsem si pro to auto přijel, ale na to kouká každý jinak. Jak zmiňuješ tu střechu, narážíš tím na střechu benzínky ( dlouho jsem nebyl v MG, takže se můžu mýlit ). Na střeše je z jednoho důvodu a to je RP okolo: 1) sprejování 2) DM 3) střelba 4) únosy 5) nebo někdo kdo si hraje na dítě a trashuje. Nevím, jestli jsou tohle bany, které rozdával on, ale tohle se děje na benzínce.

Pro tvoje info, Dzardys třeba takhle stojí u radaru a hlídá nonrp drive.

Ne, že by jsem si stěžoval na Dzardyse, ale u mě byl problém uzamknout el.mýtné nebo chtěl platit za zkušební polep, ale to se brzo vysvětlilo.

Ohledně Sovieta, včera jsem s ním řešil report okolo 17:00 a žádný problém, vstřícný a šlo to rychle. 

Doufám, že se tyhle nejasnosti nějak vyřeší, přeji hezký zbytek dne - Karlík.

Drelamond

Hráč

9
10.10.2021 09:46, naposledy upraveno 10.10.2021 09:54 uživatelem Drelamond

Ahojky ako vidím tak tu dávate drevo do ohňa tak prihodím troška aj já <3

Riešil som report ktorý bol podaný na 2 hráčov , už je to vyriešené ale nikto nevidel log toho ako soviet sa choval. Sovieta som mal rád až pokiaľ sa nezačal chovať tak ako teraz. Posielam sem log ako sa choval keď sa riešil report. Logy ešte z ooc som zakryl lebo mohol by to niekto využiť ako metagaming čo nepotrebujem.

Chápem že možno nemá čas , potom ale načo bral ten report ? 

Ďalej , ako viete tak som písal forum o unban ktorý som požiadal slušne Sovieta= https://leosight.cz/forum/topic/7302 Ešte skorej než začneme tak chcem upozorniť že videl len ten 1 log o tom ako mi nadávali , potom som doložil ten druhý ten ktorý som mal lenže už bolo neskoro , ako do soviet riešil?

Ako vidím áno, uznal som moju chybu lenže potom som zistil že pravdu mám ja. Vidíme ako slušne som sa ho spýtal na len skrátenie ale odpovedal takto. No další screen už som mu dokázal že pravdu mám , lenže vyjadril sa takto:

Ako vidíme slušnosť u SovietDoga je úplne zbytočná, pokiaľ osoba ktorá fakt že má pravdu ale nevynadá mu a služne ho požiada a takto odpovie tak ako nepríde mi to moc fajn, neviem spravte si názor vy.

 

EDIT: Všetky fotky sem pošlem ako link lebo nevidím to moc v pohode na tom topiku.

(Screen 1: https://ctrlv.sk/HCit

(Screen 2: https://ctrlv.sk/0x2z

(Screen 3: https://ctrlv.sk/OtVs

Zeintar

Hráč

49
10.10.2021 10:57

Já naopak Sovieta musím za jeho výdrž a nervy pochválit. Nerozčílí se při komunikaci s dětmi, nevybouchne, ve hře je relativně aktivní, reporty řeší. 

Qermo

Hráč

16
10.10.2021 11:05

Notak, nebuďte snowflakes. Admini a Supporti musí denně řešit tolik reportů od dětí co neumí dostatečně report vypsat, co neumí adminovi problém vysvětlit, doložit atd. že se vůbec nedivím, že nemaj absolutní náladu cokoliv řešit. Věřte tomu, že byste taky nebyli zrovna nejvstřícnější, kdyby vám tolikrát denně bouchaly nervy.

VajkoChlpko

Hráč

57
10.10.2021 11:12

Aj keď to hovorím nerád, súhlasím so @Zeintar , ani si neviete predstaviť niektorí, aké to je mnoho krát náročné a vyčerpávajúce, niekoľko hodín denne riešiť reporty s deťmi, veci rieši ako takmer vždy s chladnou hlavou (zatiaľ som ho nevidel aby na niekoho vyletel). Reporty rieši takmer v normálnom čase, neviem či sa niekedy stalo že by ho nezobral hneď, a keď nie, tak pravdepodobne riešil iný report, osobné veci, išiel si zaerpiť... Takže ja by som navrhol, byť trochu empatický, nájsť v sebe trochu sebareflexie, a nie hneď vyskakovať na fórku. @SovietDog to taktiež nemusí mať ľahké IRL, tak logicky sa s vami bude rozprávať, a chovať sa k vám tak, ako vy k nemu.

 

izerman

Hráč

15
10.10.2021 14:01, naposledy upraveno 10.10.2021 14:13 uživatelem izerman

Je hezké že tu všichni reagujete tím, že to nemá lehký a že je to vyčerpávající a takoví. Uvědomte si že ten člověk jde do toho Support nebo Administrátorského týmu s tím že ho tohle bude potkávat. Tak či tak má jednat profesionálně jakožto člen Support týmu musí ovládat své nervy. Koukněte se třeba na nějaký pečovatelky (dávám příklad) pečovatelka o důchodce nebo učitelka ve školce, nebo škole mohu toho vyjmenovat ještě spousty musí jednat s těmi lidmi profesionálně a ne tak jako jednal SovietDog v tomto reportu. A určitě není moc velká námaha napsat 1 příkaz pro teleportování vozidla na hráče. Takže Vy všichni co zde píšete že to má takový a takoví a že denně musí řešit spoustu reportů, tak vám by nevadilo že by vám na to řekl: Joooo ještě něco ne? skvěle. Pápá...

EDIT: Říkejte si všichni co chcete, ale tak to prostě je. Dotyčná osoba se na to samozřejmě zase nevyjádří. :) A vyjadřují se pouze zase a zase jen kamarádi toho dotyčného.

Qermo

Hráč

16
10.10.2021 14:08

Ano, věř tomu, že člověk s vysokoškolským vzděláním co má v popisu práce se starat o lidi a pomáhat jim, by se měl chovat profesionálně. Soviet je doslova support na MTA serveru, dělá všechno dobrovolně a zadarmo a denně se setkává s úplně debilně vypsanýma reportama. Jinak, kdykoliv kdy jsem něco se Sovietem řešil, tak se choval profesionálně a byl úplně vpořádku. 

PS: Takový je v tomhle kontextu od vzoru mladý, píše se tam ypsilon.

Fejlaks

Hráč

25
10.10.2021 15:29

Nevím, mě na tom nepříjde nic zlýho.. supporti vám nemaj otročit, ale zase každej na to má svůj názor.. Nvm, příjde mi zbytečný řešit takovouhle kravinu.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~146