Žádost o unban
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kde začít? Dňa 3.10 o 14:29 sem dostal Permaban za Globální porušení pravidel LeoSight.
Co se stalo? Prodal sem Dusík ( Nitro ) na Herním portálu SkimoRP za 11mega, avšak do toho byla započítana i suma 400 kreditů. Kde nastáva problém? Je zakázano prodávat věci IC za OOC měnu. To je ten problém.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ano, sem si vědom chyby. Avšak chtěl bych požádat o Unban tak či tak. Proč? Možná si říkate, jo... Je blbosť mu dát unban, porušil pravidlá. Ale, možná o tom ani nevíte, ale tohle není první krát co se tohle na LeoSighte řeší.
Kde se to stalo? Tak co tak u vozidla Mitsubishi EVO WRC které se prodalo za 3000 kreditů. A ne, IC částka tam nebyla, nebyla tam ani 1KČ z IC strany. Což u mně bylo... A to né 1kč, ale 11mega. Což si myslím že je víc než dos´t na dusík, nemyslíte si? Ale můj trest byl Permaban, a tady nastáva problém. Proč oni dostali 14dní a já Permu když u mně se dalo aspoň něco IC? Tož ví jenom Admin co mi Permaban dal ( @Lexikonn ) ban. Proto žádam aspoň o zrušení Permabanu a nahodení banu s určitým časem když né unban. Byl bych rád kdyby se vyjadří Admini ale i hráči jak vnímají takovéhle situace kdy jsou bany hodně nerovnovážne. Od mne to je všechno, přeji jenom hezkej večer a příjemné hraní na SkimoRP.
Žádost o unban
Kde začít? Dňa 3.10 o 14:29 sem dostal Permaban za Globální porušení pravidel LeoSight.
Co se stalo? Prodal sem Dusík ( Nitro ) na Herním portálu SkimoRP za 11mega, avšak do toho byla započítana i suma 400 kreditů. Kde nastáva problém? Je zakázano prodávat věci IC za OOC měnu. To je ten problém.
Ano, sem si vědom chyby. Avšak chtěl bych požádat o Unban tak či tak. Proč? Možná si říkate, jo... Je blbosť mu dát unban, porušil pravidlá. Ale, možná o tom ani nevíte, ale tohle není první krát co se tohle na LeoSighte řeší.
Kde se to stalo? Tak co tak u vozidla Mitsubishi EVO WRC které se prodalo za 3000 kreditů. A ne, IC částka tam nebyla, nebyla tam ani 1KČ z IC strany. Což u mně bylo... A to né 1kč, ale 11mega. Což si myslím že je víc než dos´t na dusík, nemyslíte si? Ale můj trest byl Permaban, a tady nastáva problém. Proč oni dostali 14dní a já Permu když u mně se dalo aspoň něco IC? Tož ví jenom Admin co mi Permaban dal ( [user:3583] ) ban. Proto žádam aspoň o zrušení Permabanu a nahodení banu s určitým časem když né unban. Byl bych rád kdyby se vyjadří Admini ale i hráči jak vnímají takovéhle situace kdy jsou bany hodně nerovnovážne. Od mne to je všechno, přeji jenom hezkej večer a příjemné hraní na SkimoRP.