Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese na Těžbu dřeva a nerostných surovin


neznamy#4474

Smazaný účet

27
15.10.2021 00:04

Podatel: Leonard Smith

 

Věc: Žádost o udělení koncese pro Těžbu dřeva a nerostných surovin

 

Odůvodnění: Vážení pracovníci Kongresu, tímto žádám o udělení koncese pro těžbu dřeva a nerostných surovin pro firmu Smith Security Group (Dále jen SSG). Firma jako taková se zaobírá střežením objektů po celém San Andreas, taktéž přepravou materiálů (včetně ropných barelů) jak vnitrostátně tak mezinárodně, rozvážkou zásilek aj,. Hlavním důvodem žádosti o koncesi je rozšíření působnosti SSG v San Andreas, společně s kamionovou dopravou, kterou naše firma obstarává by se nerostné suroviny mohly rozvážet po celém SA či zemích, nad čímž by vytěžila jak naše firma, tak vláda San Andreas. Dále by takto občané dostali možnost dalšího zaměstnání, čímž by rapidně klesla nezaměstnanost ve státě.

 

Záměr: Rozšíření působení společnosti Smith Security Group

zeldinko

Hráč

45
27.11.2021 18:33

Podatel: Leonard Smith

Věc: Žádost o udělení koncese pro Těžbu dřeva a nerostných surovin


Vážený pán Smith, 

ospravedlňujeme sa za dlhú čakaciu dobu pri riešení vášho podnetu. Ak váš záujem aj naďalej pretrváva, tak si prosím podajte nový podnet s touto žiadosťou.


Benjamin Reed
Predseda kongresu San Andreas

 


Powered by LeoSight IFS
LT~36