Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva ze dne 16. 10. 2021 - Peklo na výletě


Lexikonn

Hráč

78
17.10.2021 00:40


Tisková zpráva ze dne 16. 10. 2021 - Peklo na výletě

V odpoledních hodinách byl nahlášen požár na hoře Mount Chiliad. Příjezd jednotek IZS komplikoval sesuv půdy, který zavalil cesty a zamezil tak příjezdu jednotek. Některé jednotky byly nuceny dojít na místo pěšky. Další jednotky zůstaly pod zavalenou cestou a likvidovali sutiny, aby umožnili průjezd potřebné technice. Na místo byla přivolána ZZS helikoptéra, která byla na místě mezi prvními. Po téměř dvou hodinách, dostal hasičský sbor požár pod kontrolu. Příčinou byla nedbalost tří německých turistů, kteří následně podlehli svému poranění, již v místě nehody. Turisti měli na hoře rozdělaný táborák a oheň se pravděpodobně rozšířil do suché trávy, čímž vznikl ohromný požár. Škody na majetku jsou vyčíslené na necelý milion korun.

Tímto apelujeme na všechny občany, kteří mají v plánu jezdit na táborák, aby dbali maximální bezpečnosti sebe i svých přátel. Ohniště vždy řádně zabezpečte, aby nedošlo k vznícení okolních míst. Po skončení táboráku, ohniště vždy zcela uhaste. Nerozdělávejte oheň v blízkosti suché trávy či dřeva. Vždy se ujistěte, že máte možnost bezpečného úniku v případě požáru. Za žádných okolností se nepokoušejte rozšířený požár uhasit sami a vždy ihned přivolejte pomoc, ať už profesionální, či od lidí ve vašem okolí. Pokud táboříte na těžko přístupném místě, sdělte tuto informaci operátorovi na lince 911. V případě zásahu helikoptérou připravte bezpečné místo pro přistání.

Za Hasičský záchranný sbor, mjr. O'Conner


Totožnost německých občanů byla skryta a nebude zveřejněna.


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024