Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o propuštění z vězení.


izerman

Hráč

15
23.10.2021 00:48

Podatel: Karel Lupínek

Věc: Propuštění z vězení a vyplacení odškodného


Odůvodnění: Vážený soude, dne 22.10.2021 kolem času 23:50 jsem dorazil do států SA. Přijel jsem autobusem do vesničky Palomino Creek na autobusovou zastávku před vchodem do banky. Vešel jsem tedy do banky, abych si vybral peníze z účtu pro své začátky v tomto státě SA. Najednou se ozval alarm a uviděl jsem lupiče, který se vkrádal do trezoru na první pohled u něho nebyla viditelná zbraň se kterou by mi mohl ublížit, a tak jsem šel rychle zasáhnout. Vběhl jsem tedy do otevřeného trezoru i se svým zavazadlem, a poté jsem uslyšel houkající vozidla nejspíše policejních vozidel a pamatuji si pouze střelbu rychlopalných zbraní a jak jsem upadal k zemi. Když jsem byl ošetřen u vchodu do nemocnice čekal policista s pistolí a křičel ať jdu ke stěně. Dal jsem ruce nad hlavu a dělal přesně to co po mě policista chtěl. Číslo policisty bylo #229. Policista mě převezl na stanici a zavřel mě do cely, aniž bych byl vyslechnut. Byl jsem uvězněn dle slov policisty: Pokus o vykradení banky. Ničeho takového si nejsem vědom, pouze jsem zasahoval proti lupičovi neměl jsem na sobě ani žádnou masku jediné co jsem měl bylo moje osobní zavazadlo v pravé ruce. 


Záměr: Žádám omluvu ze strany PSA, která pochybila. Žádám taktéž o vyplacení částky 35 000kč kterou mi udělili společně s vězením a taktéž bych chtěl vyplatit poškozené zavazadlo, které stálo 8 999kč, a při hrozivém útoku z automatických zbraní bylo poničeno, u kterého jsem mohl i zemřít! Žádám taktéž proto odškodný 100 000kč za těžkou újmu na zdraví.

Přílohy: "Fotka poničeného zavazadla"  器物損壊の容疑で逮捕されてしまうケースとは? 早期解決のため

27.10.2021 04:00

Adresát: Karel Lupínek
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Lupínek,
děkujeme za zaslání podnětu.

Vašim podnětem se budeme bedlivě zabírat. Během následujících pár dní obdržíte obsílku k dostavení se ke spornému řízení v hlavní jednací síni vrchního soudu San Andreas. Bližší informace Vám budou zaslány ve vámi brzy obdržené obsílce. Vřele doporučujeme, abyste si pro sporné řízení najal právního zástupce, který bude v případě prokázání viny policie San Andreas splacen policií San Andreas. 


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas

9.12.2021 01:11

Adresát: Karel Lupínek
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Lupínek,

Bohužel se nám nepodařilo naleznout Vás v seznamu zadržených osob. Pro další kroky prosíme, abyste zkontaktoval policii San Andreas. Děkujeme za pochopení.


juris doctor Violleta Reed,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~37