Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban


DarkTime

Hráč

2
25.10.2021 11:51

Ahoj, šance je fakt měla ale zkusit bych to chtěl znovu, za ten čas co jsem obdržel permu jsem hrál jiné RP servery bohužel žádné servery mě nepřekvapilo, strašně mnoho ukradených scriptů žádná práce neustálý restart serveru, pořádně ani zarpit jsem si nemohl jelikož byl restart serveru a samozřejmě sekne každému hra, adminy od hráčů neustále berou zbrojní průkazu a jednoduše napíšou že PD ty to Endl, a samozřejmě to není pravda, když jsem začínal hrát Skim RP strašně se mi zalíbilo žádné ukradené scripty, fakt vidět že ten server funguje od roku 2014 a majitel na něj nezapomněl a každý den je něco nove na Skim, obdivuji majitele serveru a samozřejmě zaslouží si být na takové úrovni jako je, velmi mě to mrzí a chybí mi ten kolektiv, a ta frendly zoon, a zcela souhlasím z tou Perm, neboť moje historie je taka že se v ní ta reálné listovat Chtěl bych opet hrát na vašem severu a chtěl bych si vytvořit novou postavu a začít pěkně krásně znovu. Děkuji vám za pozornosti čtení této žádosti přeji hezky podzimní prázdniny. Užívejte.

25.10.2021 13:21, naposledy upraveno 25.10.2021 13:24 uživatelem Dzardys

Žádost až moc podobná té předchozí, tím bych začal. 

O tom, že nejsi způsobilý k hraní u nás, jsi mne přesvědčil ve chvíli, kdy jsem ti zařídil momentální permu. Rozdíl mezi tvou předchozí a momentální permou jsou neuvěřitelné 3 hodiny! Za dobu, kdy jsi měl ty bany, jsi měl dost času na to se naučit pravidla. Krom toho, že 7leté děti, které k nám chodí, by dokázaly okrádání zaRPit lépe než ty, musím podotknout, že jsi hráče okradl o majáky bez jakéhokoli RP, kromě toho i o vlastní doplněk. Jo, RP tam vlastně bylo, kapesním nožíkem jsi rozebral celé auto. 

Dalším skvělým zážitkem pro mě bylo od tebe chtít video z akce. Nejdřív jsi nevěděl, jak se nahrávají videa na YouTube, pak ti to nějak nefungovalo, no a na závěr ses nemohl přihlásit na jinou stránku, protože jsi zapomněl hesla od všech tvých e-mailových adres. Pak ses ještě musel jít vykoupat a já na tebe čekat ještě další hodinu, no samozřejmě jsem se nedočkal. Suma sumárum, report na tebe jsem řešil dvě hodiny, kdy jsem se snažil najít něco, co jsi neporušil. Marně. Kromě toho tam čekaly daleko závažnější reporty od hráčů, kteří ta pravidla alespoň znali a byli si schopní zajistit veškeré potřebné důkazy a další záležitosti potřebné k řešení reportu.

Hráči jako jsi ty jsou na serveru spíše továrnou na starosti pro adminy, než aby jejich RP jakkoli prospívalo celkovému dění. Mimo jiné to je tvá několikátá perma, to už mluví za vše. Za mě jednoznačně ne.

Ale o ban jsem požádal Baču, jelikož mi má dosavadní práva neumožňují takhle dlouhé bany, tudíž verdikt je na něm.

Dzardys out.

Qermo

Hráč

16
25.10.2021 15:10

Využiji toho, že se Bača ještě nevyjádřil, čili topic není locklej. Naprosto souhlasím s Džardysem, neznám tě, ale podle toho co píše nejsi hráč uzpůsobený k nějakému tomu smysl dávajícímu RP. Další faktor je tady ta žádost. V polovině žádosti, jsem musel volat babičce, abych se ujistil, jestli jsem ji náhodou omylem nevzal její 1000+1 křížovek knížku, protože jsem si musel každý jedno slovo číst dvacetkrát, abych vůbec pochopil o čem píšeš. Nevím, kdes to psal, ale vypadá to jako něco psáno z mobilu, čili.. Vypni si prosimtě ten autocorrect. Když už chceš admin team přesvědčit o tom, že si zasloužíš další šanci, zkus alespoň sepsat normální žádost, která se dá aspoň trošku přečíst. Qermo out.

 

PS: Buď tak hodnej a přelož mi "Ahoj, šance je fakt měla..", zajímá mě co to znamená.


Powered by LeoSight IFS
LT~32

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

250Kč dnes v 00:09

DarkEvilBetty

99Kč včera v 13:24

DarkEvilBetty

425Kč včera v 12:59

Nejnovější uživatelé
Nik0oo

Registrován 18.5.2024

Tomasek12333CZZ

Registrován 18.5.2024

Tomik123CZ

Registrován 18.5.2024