Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[11/2021] Odvolání N. Hustons z funkce a výběrové řízení na nového ředitele ZZS SA


Lexikonn

Hráč

78
26.10.2021 23:13, naposledy upraveno 26.10.2021 23:13 uživatelem Lexikonn

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))
KONGRES SAN ANDREAS


[11/2021] Odvolání N. Hustons z funkce a výběrové řízení na nového ředitele ZZS SA


Dne 25.10.2021 se kongres státu San Andreas rozhodl pro odvolání Nely Hustons z funkce ředitele ZZS SA, z důvodů neplnění povinností ředitele a neschopnosti vést zdravotnickou záchrannou službu jakožto celek. Dále tímto kongres spouští výběrové řízení na post ředitele ZZS SA. N. Hustons zůstává na pozici ředitele ZZS SA do konce výběrového řízení.

Výběrové řízení

Podmínky:

  • Pracovní zkušenosti v tomto oboru.
  • Vzdělání v oboru zdravotnictví.
  • Řidičské oprávnění skupiny B a C.
  • Komunikační schopnosti.
  • Občanská a trestní bezúhonnost.

Přihláška musí obsahovat:

  • Strukturovaný životopis obsahující veškeré informace.
  • Motivační dopis.

27.10.2021 15:26, naposledy upraveno 28.10.2021 11:08 uživatelem Holysek

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

 

Motivační dopis

James se narodil 1.10.1979 v Londýnské nemocnici The Royal London Hospital. Porod proběhl v pořádku a James i matka byly v pořádku. James své dětství prožíval docela v pohodě a také mu hodně pomáhala jeho starší sestra Olivia. Chodil na základní školu Torriano Primary Schools kde poznal spoustu nových přátel se kterými se baví dodnes, bohužel někteří už nejsou mezi námi, ale je to menšina. Poslední ročník na základní škole prožíval James hodně špatně, protože jeho jediná sestra Olivia náhle zemřela při dopravní nehodě. James se z této smutné události dlouho vzpamatovával a nebyl schopen chodit ani do školy. Jeden den se ale rozhodl, že všechen tento strach a bezmoc překoná a začal se opět snažit a učit, protože takto by si to jeho sestra přála. Po ukončení základní školy se přesunul na střední zdravotnickou školu v Londýně s názvem Imperial College School of Medicine. Na této škole se mu hodně dařilo a také jí úspěšně dokončil. Po střední škole se vydal na veřejnou vysokou školu přesněji na obor všeobecné lékařství. Při ukončení na této škole také splnil státní rigorózní zkoušku. Na této škole strávil celkem 6 let a po absolvování dostal titul MUDr. Po splnění všech škol se vydal za prací a to přesněji na St John's Wood Ambulance Station kde byl celkem 6 let a držel se na pozici Vedoucí Záchranář. V červnu roku 2005 nastoupil do Londýnské nemocnice s názvem University College Hospital na pozici Lékař. V lednu 2020 podal v nemocnici výpověď kvůli svým rodičům, kteří zemřeli při výbuchu domu. James tak zůstal v Londýně sám a proto se přestěhoval do San Andreas kde začal svůj nový život.

 

Životopis

F3nixar

Hráč

22
30.10.2021 20:25

Curriculum Vitae

_________________________________________

Jméno a příjmení(titul/y): Mgr. MUDr. James Carrington
Datum narození: 26.1.1984
Místo narození: USA, Atlanta
Trvalé bydliště: Las Venturas (konkrétní označení dům nemá)
Národnost: San Andreas
Rodinný stav: Svobodný
Telefonní číslo: 428698
S-Mail: james.carrington@smail.ic


Vzdělání:
- Hight school of law/Carrinton limited - obor práva - prospěl - 1999-2003

- Univerzita karlova - Práva - prospěl s diplomem - 2004-2009

                                - Klinická psychologie - prospěl s diplomem - 2010-2015

                                - Všeobecný lékař - prospěl s diplomem - 2016-2021


Pracovní zkušenosti:

- Asistent advokáta - 2016-2017

- Státní zastupitelství hlavního města Prahy - 2017-2021

- Policie San Andreas- 2021-2021

- Zdravotnická záchranná služba San Andreas - 2021 - doteď

- Vláda San Andreas - 2021 - doteď 

-Vězeňská služba San Andreas - 2021 - doteď 


Oprávnění:
Řidičské oprávnění - B/C.


Jazyková znalost:
- Ovládám plynule češtinu, švédštinu


Motivační dopis:

  James Carrington se narodil v bohaté rodině v Atlantě, v USA. Učení bylo pro mne už odmala koníček, protože moje matka a můj otec mě nutili se učit. Avšak takovou metodou, kdy James chtěl se učit. Dříve jsem měl studovat obchodní akademii, ovšem moje předpoklady mířily úplně jinam, než si rodiče představovali. Odmala mě bavilo právo a tak rodiče se rozhodli, že mě dají na naší rodinnou školu Hight school of law/Carrington limited a úspěšně jsem jí také dodělal. Potom to vyvrcholilo ještě vysokou školou v Praze. Na Univerzitě karlovy. Tam jsem jí také úspěšně dokončil (obor práva) a kvůli mým přátelům jsem se rozhodl na stejné škole studovat další obor a tím byla klinická psychologie. Tento obor mě zaujal svojí rozmanitostí a svojí hloubkou probírané látky. A tím bylo lidské myšlení. Tato část mě bavila ze všech nejvíc a rozhodl jsem se to i vystudovat. Po této zkušenosti jsem se rozhodl udělat si i školu, kdy budu moct pomáhat lidem. Tato myšlenka se mnou šla a dostal jsem se k oboru všeobecného lékařství. Tento předmět mě bavil ze všech zaměření a podle toho můj úspěch vypadal. Oba tyto obory jsem úspěšně dostudoval a získal mnoho počátečních zkušeností. 

  Ovšem k záchranné službě a celkové praxi, jsem se dostal až letos. Ovšem hodně věcí jsem si pamatoval již ze školy. a proto adaptace na chod v záchranné službě mi šla velmi lehce. Začal jsem od lehčích případů po ty těžší. V záchranné službě působím již dlouho a mohu si dovolit říci, že mé zkušenosti jsou již dosti velké. 

Charllie

Hráč

24
31.10.2021 19:07, naposledy upraveno 31.10.2021 19:30 uživatelem Charllie

Životopis:

Jméno: Ben
Příjmení:
Cooper
Narození: 
15.04.1990
Místo narození: 
Buffalo,New York

Rodinný stav: Svobodný

Tel-kontakt: 611387
Nejvyšší dosažené vzdělání: 
Bezpečnostně právní činnost.
Momentální zaměstnání:
HAWK Corporation

Řidičské oprávnění: Momentálně disponuji všemi řidičskými průkazy

Jazyková znalost: Plynule hovořím česky a anglicky.

 

Historie

Ben se narodil v New Yorku do takové normální rodinky ve městě Buffalo. Ben už od mala měl sen se stát příslušníkem integrovaného záchranného systému.Když vystudoval Bezpečnostně právní činnost,tak narukoval ihned k integrovanému záchrannému systému. Při prvním výcviku to pro něj nebylo vůbec lehké,plno nových věcí,co se musel naučit a zjistit jak fungují. Ben o tuhle funkci jevil od začátku velmi velký zájem,začal tvrdě trénovat a šel si za svým snem.Po pár letech v integrovaném záchranném systému přestoupil do San Andreas Fire & Rescue Services,kde složil 6ti měsíční trénink,který je nejtěžší ze všech oddělení na světě. .V tréninku si sáhl takzvaně "na dno" svých sil,ale přes všechny ty nátlaky valících ze všech stran to zvládl.Na konec 6ti měsíčního výcviku přišel velitel Eric Blackburn a vybral si ho do Emergency Response Teamu. 

 

První dny se seznamoval s členy jednotky a tak poznal dobrého kamaráda Raye Harrise,který mu pomohl i v těch nejhorších situacích.Po 4letech sloužení v jednotce Emergency Response Team ,se dostal na pozici Master Chief a velel výjezdům a vedl svou jednotku bok po boku.V roce 2018 když se vracel z výjezdu,tak si naplánoval výlet s jeho manželkou Alanou a jeho dětma do přírody,jeho manželka řekla,že dojde do obchodu,ale už se nevrátila,po cestě do obchodu jí srazil opilý řidič SUVčka.Po půl hodině k jeho domu přišel strážník a zaklepal,Jason mu otevřel dveře a udiveně se na něj podíval a řekl: ,,Děje se něco strážníku?" strážník mu odpověděl: ,,Vy jste Ben Cooper?" ,,Vaší manželku srazilo auto,teď jí odvezla ambulance do místní nemocnice." Jason se rychle oblékl a spěchal do nemocnice.Když přišel k dveřím od sálu,vyšel doktor a řekl: ,,Vaše manželka podlehla zraněním,je mi to líto." Potom co se to dozvěděl Ray,ihned běžel za Benem do nemocnice.

Pro Bena to nebylo vůbec lehké,nevěděl co bude dál,jak to všechno zvládne.Den na to zašel na místo,kde měla jeho manželka nehodu,sedl si na menší zídku a počítal auta skoro 3 hodiny,přemýšlel o životě a nevěděl jestli to zvládne.Jeho kamarád Ray za ním došel a začal si s ním povídat a chtěl mu pomoct.

 

Ben opustil jednotku,aby se mohl starat o své děti,cítil se špatně a když se jeho jednotka vydala na výjezd,tak si říkal,že to byl jejich první výjezd bez něj,dost se bál o své kamarády z jednotky,protože nevěděl,zda to nový velitel jednotky zvládne.V tom výjezdu byli na okraji smrti,byli v uzavřený uličce,kde naproti na budově byl nebezpečný muž se zbraní a dole kolem budovy několik ozbrojenců kteři ohrožovali zraněné osoby na místě,když velitel jednotky ošetřoval zraněnou těhotnou ženu,viděl talibánce s výbušnou vestou a jelikož neměl u sebe žádný obranný prostředek,tak odhodil zbran a rozběhl se proti němu,aby zachránil jednotku,v ten moment vesta bouchla a talibánec a velitel jednotky byli po smrti.Když mu jednoho dne řekla jeho dcera,že se nechce takhle na něj koukat,jak se trápí,že jim tam nemůže pomoct,ať se vrátí zpátky k jednotce,ale musí jí slíbit,že se vrátí živý.Když přijeli z výjezdu s jednotkou a rakví a otevřelo zadní nákladní prostor,před sanitkou stál Jason a celá jednotka dohromady říkala: ,,I v nejhorších chvílích odkaz mých bratrů upevňuje mé odhodlání a tiše vede každý můj skutek" a Ben dodal: ,,A já neselžu."

 

V roce 2020 byla jeho jednotka převelena do města Fort Carson a členové jednotky byli:
Jason Hayes
Ray Harris
Jacob Williams
Clay Spencer
Sonny Quinn
Emma Reed
Dale DeGroff
Dominic Smith

Dne 26.10.2021 mu Blackburn poslal zprávu na mobil,že ho to mrzí,ale celá jeho jednotka je "out"a nahrazují je mladší lidi,tohle Ben nikdy nepochopil,ale život šel dál.Dne 26.10.2021 bylo jemu a jeho jednotce nabídnuto místo velitele u zdravotnické záchranné služby. Ben přijal tuto nabídku.Po pár dnech působení jako velitel zdravotnické záchranné služby byl vyhlášen výjezd do odlehlé oblasti města po přijezdu viděl na místě několik desítek postřilených gangsterů v tomto okamžiku mu to připomělo zesnulého velitele jednotky v té chvili Ben nachvilku zaneváhal ale po pár minutách se pustil do práce a začal ošetřovat těžce zraněné osoby společně s jeho lidma Ben se řidi tím ,,Jdi si za tím co chceš a nikdy se nevzdávej,život je svině,podkopne ti tolikrát nohy,ale je jen na tobě,jestli vstaneš a půjdeš dál."
Ben momentálně žije v městě v Montgomery s jeho rodinou a je šťastný,že má kolem sebe lidi,kteří mu vždy pomůžou. Jeho druhou rodinou je práce u zdravotnické záchranné služby a její kolektiv.

Motivační dopis:

Já Ben Cooper se ucházím o pozici ředitele zdravotnické záchranné služby z důvodu následujících. Jsem člověk který je spravedlivý ale v dosti situacích rázný ale natož sympatický to člověk. V krizových situací dokáži zanechat chladnou hlavu a snažím se najít řešení pro vyřešení nadstandartní situace. O tuto pozici se ucházím z důvodu že mi záleži na zdraví naších spoluobčanů a rád bych zvýšil profesionalitu zdravotnické záchranné služby. Poskytoval nově přichozím zaměstnancům profesionální školení z hlediska první pomoci a neodkladné první pomoci pro výjezdové skupiny záchrannářů dále bych rád v nemocnici rozšiřil o vícero oddělení aby občané nemuseli dojíždět mimo County do města aby jim v ostatních nemocnicích poskytnuli lepší služby. Dle mého je možnost dosáhnout vyšších kvalit a služeb pro spoluobčany Red County. V připadě mého zvolení zaručuji zvýšenou činnost zdravotnické záchranné služby nebot pár z mích přátel má vystudovanou lékařskou fakultu a mají s touto prací dosti bohaté zkušenosti. Dále bych chtěl aby zdravotnická záchranná služba byla pro komunitu red county oporou aby občané věděli že jsme tu pro ně a nemuseli se bát ozvat a požádat zaměstnance zdravotnické záchranné služby o pomoc. Zaměstnanci nově přijatí by taktéž museli i procházet školením pro obsluhování služebních vozidel určená pro poskynutí první pomoci na místě. V budoucnu by zdravotnická záchranná služba mohla poskytovat různá psychologická sezení , jednorázové akce pro občany a hlavně edukaci pro občany aby i sám občan věděl poskytnout správně první pomoc taktéž tato možnost by byla i pro ostatní státní složky aby policisté dokázali i ovládat v určitých připadech neodkladnou první pomoc. Taktéž bych chtěl docilit větší kooperace s hasičským záchranným sborem přeci jsme jeden tým a máme si pomáhat a né naopak se podkopávat. Jsem člověk který je týmový hráč a dokáže si své lidi zorganizovat a vést v dobrém. V připadě že byste chtěli se dozvědět více o mích plánech lze mne kontaktovat skrze email b.cooper@gmail.com. Děkuji za přečtení mé žádosti a budu se těšit na připadnou reakci k mé žádosti. Přeji vám přijemný zbytek večera s pozdravem Ben Cooper.

31.10.2021 23:47, odstraněno 31.10.2021 23:47 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~66

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024