Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-238] ZSP - Propuštění protiprávně držených osob.


27.10.2021 03:23

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudek
ke zrychlenému soudnímu procesu ve věci:

Propuštění protiprávně držených osob


Dne 27/10/2021 byl vydán následující rozsudek v zrychleném soudním procesu: 

Soudce vrchního soudu San Andreas, Violleta Reed J.D., zabývající se zrychleným soudním procesem v rámci přezkoumání interního seznamu zadržených osob Jan Nebauer, Enzo Kopito, Tereza Kohoutova, Tomas Kuffi, Egor Skull, Armel Karamel, Ondřej Novák, Daniel Hernandez, Fheng Li, Andres Gonzales, Pablo Mendez, Sergei Terracota, Vasily Simirov, Richard Johnson, Nikolas Frith, Pedro Diaz, Kubko Kuffenheim, Robo Hajduk, Arlo Ortega, Thomas Wengham, Aneta Gaviriova, Jason Streight, Roman Conka, Tayler Wilson, Samuel Dresden (dále jen ,,zadržení") rozhodla takto:

I. Vrchní soud San Andreas tímto nařizuje neprodlené propuštění z cely předběžného zadržení osob Jan Nebauer, Enzo Kopito, Tereza Kohoutova, Tomas Kuffi, Egor Skull, Armel Karamel, Ondřej Novák, Daniel Hernandez, Fheng Li, Andres Gonzales, Pablo Mendez, Sergei Terracota, Vasily Simirov, Richard Johnson, Nikolas Frith, Pedro Diaz, Kubko Kuffenheim, Robo Hajduk, Arlo Ortega, Thomas Wengham, Aneta Gaviriova, Jason Streight, Roman Conka, Tayler Wilson, Samuel Dresden.

II. V případě, jsou-li podatelé vyšetřováni službou kriminální policie, budou podatelé vyšetřováni na svobodě, není-li jejich vyšetřování na svobodě nebezpečné jim, nebo jejich okolí. 

III. Jsou-li výše zmínění již propuštěni, mohou tuto obsílku ignorovat. Za nedorozumění se omlouváme. 

IV. V případě, je-li výše zmíněný ve výkonu trestu, soudní propuštění se na osobu nevztahuje!


Ratio Decidendi

Zadržení byli v cele předběžného zadržení drženi déle, než-li patnáct stanovuje zákon, a to déle, než patnáct dní.


§10 Policista má právo zadržet občana pro spáchání nebo i podezření ze spáchání trestného činu a to až na dobu 4 hodin bez soudního řízení. V případě zvláště závažné a zejména opakované trestné činnosti, která je jasně prokazatelná, až nejvýše na 15 dní bez soudního řízení, obeznámí-li policie o této skutečnosti neprodleně vrchní soud.

Vzhledem k této skutečnosti soud nařídil jejich propuštění.


Proti tomuto rozsudku se mohou odvolat všichni výše zmínění, taktéž i strana policie San Andreas, a to nejdéle do sedmi kalendářních dnů.

((Obálka se zeleným pruhem byla zaslána policii San Andreas na místní oddělení a výše zmíněným. @takjono, @vykurtatuchleba, @JeMappelleJR, @typecek, @Lexikonn, @Armel, @Phoneas, @Mrkvak, @Radekfil, @Nexoys, @Leon, @Ricardoo, @ToTum, @LOPATA, @neznamy#6043, @petobohon, @Poison, @Patrinko, @Wouwix, @neznamy#3931, @shejzyn, @Dexyy, @JokerB))


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Zchovankyo

520Kč včera v 18:47

Multis

153Kč včera v 18:01

ScruffyXd

50Kč včera v 15:17

Nejnovější uživatelé
Patrines

Registrován 14.5.2024

Amounek

Registrován 14.5.2024

Rimrlik

Registrován 13.5.2024