Podateľ |
Robo Bakardi |
Odôvodnenie
|
Mám veľký záujem o práve tuto lokalitu a páči sa mi strašne aj architektúra týchto budov |
Zámer |
Odkúpiť budovy nachádzajúce sa pri Obchodnom centre SF |
Prílohy |
Pohľad z neba na budovy a Obchodné centrum SF
Upravený obrázok
|
Milý Súd
Mám záujem o zacenenie (odkúpenie, zapísanie do katastra) pozemku respektíve budov na pozemku tieto budovy/pozemok by bol využívaný pre firmu Fenton Corporation, firma by poskytovala logistické práce náklad a výklad kamiónov taktiež osobnú ochranu pre ostatne firmy poskytujúce náklad a výklad kamiónov.
Momentálne vlastník týchto budov je pre mňa neznámy a myslím si že to patrí mestu San Fierro keďže susediaca budova je Obchodné centrum San Fierro.
Pozemok vyzerá momentálne takto nachádza sa tam Obchodné Centrum San Fierro a patrí mestu San Fierro:
Moja predstava po odkúpení pozemku/budov:
(žltou je zvýraznené to o čo mám záujem)
Predom ďakujem za vyriešenie tohto podnetu
S pozdravom
Podateľ |
Robo Bakardi |
Odôvodnenie
|
Mám veľký záujem o práve tuto lokalitu a páči sa mi strašne aj architektúra týchto budov |
Zámer |
Odkúpiť budovy nachádzajúce sa pri Obchodnom centre SF |
Prílohy |
Pohľad z neba na budovy a Obchodné centrum SF
Upravený obrázok
|
Milý Súd
Mám záujem o zacenenie (odkúpenie, zapísanie do katastra) pozemku respektíve budov na pozemku tieto budovy/pozemok by bol využívaný pre firmu Fenton Corporation, firma by poskytovala logistické práce náklad a výklad kamiónov taktiež osobnú ochranu pre ostatne firmy poskytujúce náklad a výklad kamiónov.
Momentálne vlastník týchto budov je pre mňa neznámy a myslím si že to patrí mestu San Fierro keďže susediaca budova je Obchodné centrum San Fierro.
Pozemok vyzerá momentálne takto nachádza sa tam Obchodné Centrum San Fierro a patrí mestu San Fierro:
Moja predstava po odkúpení pozemku/budov:
(žltou je zvýraznené to o čo mám záujem)
Predom ďakujem za vyriešenie tohto podnetu
S pozdravom