Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Nitronius


neznamy#703

Smazaný účet

14
2.4.2020 15:05

Přezdívka: Nitronius

Věk: 15

Zkušenosti: Oficiálně nemám zkušenost. Neoficiálně jsem jednu dobu pomáhal adminům na jiném serveru a taktéž jsem dělal dobrovolně na mojí zodpovědnost "Poradce pro RP Akce a řešení unbanů". Pomáhal jsem hráčům s RP akcema (Mluvili jsme o ní, než jí podnikli a samozřejmě jsme nějak neporušili OOC a IC.) a také s řešením unbanů, abych zvýšil jejich pravděpodobnost úspěchu.

Komunikační dovednosti: Já osobně bych řekl dostačující.

Mám čas: No, jelikož jsou koroňáky tak prozatím mám dostatek času, který bych rád věnoval do této komunity.

Další informace o mně:

Úvod: Tímto zdravím komunitu (hlavně A-Team) Leosightu. Já jsem Nitronius (křestním jménem Jakub) a rád bych vstoupil do A-Teamu. O mně: Je mi 15 let, krom toho, že se zajímám o RP dění na MTA se zajímám i o Youtube cringe a snažím se přijít na způsob, jak je z Youtubu vypudit. Krom hraní videoher se zajímám o Ping-Pong a jemně o psychologii. Momentálně trávím čas u učení se na přijimáčky, samozřejmě dejme tomu dvě hoďky, abych se nějak nepřeučil a aby se mi do toho příště chtělo s chutí. Moje působení na Leosightu: Celkově na Leosightu (pokud se nepletu) působím od roku 2017 a převážně jsem se tu zajímal o Skimo. Za tu dobu jsem tu doslova prožil pubertu a to se často projevovalo na mém chování a "logickém" myšlení. Avšak si teď připadám úplně v pořádku a rád bych pomohl jak A-Teamu tak celé komunitě. Působení na RP scéně: Můj první RP server, na kterým jsem hrál bylo Skimo. Jak jsem se k Skimu a samostatnému Leosightu dostal ? Náhodou jsem narazil na Ratajovi videa, týkající se práce PSA a v ten moment jsem si řekl "To musím zkusit.". Tak jsem se registroval na Leosightu, ověřil účet a hurá na MTA ! Jelikož jsem to hral poprvé a o některých věcech jsem neměl přehled, tak to podle toho vypadalo. Přišlo mi úplně normální vylézt budovu u Unity Station a střílet po sokromé ochrance ("T.S.I".pokud se nepletu.). Jelikož Skimo poté skončilo tak jsem přešel na jiný server, kde jsem byl znechucen ještě více (Tentokrát to nebylo ale A-Teamem). Znechutil mne přístup majitele k serveru. Dle mého to bral,bere a bude brát jako těžičku peněz, tudíž jsem přešel na FiveM, kde se mi znechutnil celkový přístup adminů. Upřímně řečeno to tam fungovalo tak, že Admini mohli vše a "poddaní" nic. Pak jsem se rozhodl, že radši budu RPit s kámošema v Gta Online (V rámci možností samozřejmě.). Něco na závěr: Na závěr bych asi jediné řekl, že jsme momentálně tu. Nabral jsem za celou dobu dost zkušeností a rozumu a osobně si myslím, že bych u A-Teamu měl šanci. Bonus: Sice vím, že lze udělit vyjímka udělit v případě 16+, ale nehodlám lhát a přesto to chci vyzkoušet, jelikož za zkoušku nic nedám. Ještě bych rád připojil moji práci, kterou jsem sám vypracoval v rámci roleplaye. - Přihlášku podávám znova, jelikož došlo ke změně podmínek.

5.4.2020 02:18

Zamítnuto, zkus to příště.


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024