Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Sťažnosť na PSA


JokerB

Hráč

14
28.10.2021 12:56

Podatel: Samuel Dresden

Věc: Sťažnosť na PSA 

Odůvodnění: Podavam sťažnosť na člena PSA s odznakom 244. Idem autom do prace a dostanem šmyk naburam to do spomínaneho policajta. Pán ma nasledne zastavil a prebiehal normalny traffic stop, mal som sa opreť o vozidlo, bol som tam oprety asi 5 minut lebo pan policajt bol asi neschopny naťukať do MDC udaje a prelustrovat osobu do 5 minut. Potreboval som si isť surne po jedlo a vodu, bol som si ju kupit a pan ma v obchode tazol a zatkol, k tomu mi zhabal vodicky preukaz a povedal že som zatknuty za marnenie prace verejneho činiteľa a dal mi dvojnasobnu pokutu a dvojnasobny čas vo väzeni + mi zhabal vodicky preukaz čo nema spoločne nič s marnením verejneho činiteľa.                                                                                                                             

Záměr: Degradovať člena PSA z funkcie nadstražmajstra a zaplatit odškodne v hodnote 500 tisíc korun českých.

Přílohy: -

9.12.2021 01:17

Adresát: Samuel Dresden
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Dresden,
děkujeme za zaslání podnětu.

Vrchní soud San Andreas se rozhodl Váš podnět zamítnout a archivovat. Prosíme, abyste tento podnět v první řadě směroval k policii San Andreas, a to ke vnitřnímu inspektorátu policie SA. 


juris doctor Violleta Reed,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~48