Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva ze dne 30.10.2021.


Kenny15

Hráč

19
31.10.2021 11:37


Tisková zpráva ze dne 30.10.2021 - Požár benzínky a na farmě v Blueberry.


Včera, tj. 30.10.2021 v 19:35 přišlo přes vysílačku od PSA oznámení, že údajně došlo k výbuchu a následnému požáru benzínky v Montgomery. Na místo vyrazila cisterna ze stanice Montgomery. Po příjezdu na místo události, bylo zjištěno že se jedná o požár budovy benzínky a jeho nejbližšího okolí. Zásah byl prováděn v dýchací technice a za užití jednoho proudu C. Jelikož se nešlo do budovy benzínky dostat, tak za použití nastavovacího žebříku jsme se dostali na střechu budovy. Zde za pomocí trhacích háků a motorovky byly vyřezané větrací pásy, ze kterých po pár vteřinách vyšlehly plameny. Touhle cestou byla budova benzínky hašena, jelikož se plameny rozšířily do interiéru. Po ukončení hasebních prací bylo místo zapáskováno a hlídáno PSA.


Krátce po zásahu u benzínky došlo na KOPIS HZS Los Santos oznámení, že v Blueberry došlo k požáru balíku slámy na poli vedle farmy. Na místo vyjíždíme v počtu 1+1 s cisternou. Na uhašení bylo užito vysokotlakého proudu. Jelikož se plameny rozšířily i na pole, tak se za pomocí kropící lišty na cisterně prolilo pole, vodou.


Foto z požáru benzínky:


Za HZS,
ppor. Kenny Wright.


Powered by LeoSight IFS
LT~15