Chtěl bych tímto upřímně poděkovat všem, kteří mi dokázali odpustit, ať už v tomto příspěvku nebo v soukromých zprávách a chtěl být říct, že plně chápu ty, kteří mají pochyby nebo mi odpustit nechtějí. Bylo by férové napsat, že vinu nesu za sebe pouze a jen já. Někteří zde to chápou tak, že mě například Deepee stáhl se sebou dolů a nemůžu za to, ale není to tak. Nechci se ho zastávat, ale je to také pouze normální kluk, má sice své časté, pro někoho až moc, špatné chvilky, připomínky a někdy až absurdní výroky, ale jak říkám, je to stále člověk a nemůže nijak za to, jak jsem se zachoval. Ve zkratce — vše jsem dělal pouze ze své vůle. Chtěl jsem se původně zdržet jmenování určitých osob, protože každý koho se to týká ví, komu jsem co udělal, ale cítím povinnost se tu veřejně omluvit administrátorce @Puding. Mrzí mě, že jsem zklamal tvou důvěru a vytahoval tvé osobní problémy na světlo ostatních lidí, přičemž jsem ty problémy zesměšnil. To, co jsem udělal tobě, bylo daleko přes čáru, ještě dál, než vše co jsem zde způsobil dohromady.
Chtěl bych tímto upřímně poděkovat všem, kteří mi dokázali odpustit, ať už v tomto příspěvku nebo v soukromých zprávách a chtěl být říct, že plně chápu ty, kteří mají pochyby nebo mi odpustit nechtějí. Bylo by férové napsat, že vinu nesu za sebe pouze a jen já. Někteří zde to chápou tak, že mě například Deepee stáhl se sebou dolů a nemůžu za to, ale není to tak. Nechci se ho zastávat, ale je to také pouze normální kluk, má sice své časté, pro někoho až moc, špatné chvilky, připomínky a někdy až absurdní výroky, ale jak říkám, je to stále člověk a nemůže nijak za to, jak jsem se zachoval. Ve zkratce — vše jsem dělal pouze ze své vůle. Chtěl jsem se původně zdržet jmenování určitých osob, protože každý koho se to týká ví, komu jsem co udělal, ale cítím povinnost se tu veřejně omluvit administrátorce [user:3980]. Mrzí mě, že jsem zklamal tvou důvěru a vytahoval tvé osobní problémy na světlo ostatních lidí, přičemž jsem ty problémy zesměšnil. To, co jsem udělal tobě, bylo daleko přes čáru, ještě dál, než vše co jsem zde způsobil dohromady.