Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o dotaci - G66


Soudruh

Hráč

16
1.11.2021 22:20, naposledy upraveno 2.11.2021 07:10 uživatelem Soudruh

Podatel: Alexander Zakharov

Věc: Žádost o dotaci pro firmu G66 ve formě přidělení vozidla pro odtah jednostopých vozidel.

Odůvodnění: Vážení členové kongresu, žádám tímto o dotaci pro firmu G66. Jedná se o přidělení vozidla Mack Vision CX613 v provedení odtahové plošiny. ((DFT-30)). Toto vozidlo nám schází z důvodu nemožnosti odtahu jednostopých vozidel. V této chvíli si vozidlo vypůjčujeme za nemalé peníze z vlastních prostředků, abychom mohli jako odtahová firma odtahovat jednostopá vozidla. Jistě víte že jednostopá vozidla se válí všude po Red County a nedělají pěkný první dojem pro nově příchozí občany a není úplně dvakrát bezpečné mezi nimi kličkovat. Toto vozidlo by nám značně ulehčilo práci s odtahem jednostopých vozidel. 

Záměr: Získání odtahové plošiny pro odtah jednostopých vozidel. 

pa202

Hráč

40
4.11.2021 22:18

 

Vážený pán Zakharov,
vášmu poźiadavku o dotáciu na nové vozidlo sme sa rozhodli vyhovieť na zasadaní kongresu, ktoré sa udialo dňa 3.11.2021. Dotácie na zakúpenie vám budú poslané v najbližších dňoch na účet. (( @Soudruh ))


Powered by LeoSight IFS
LT~35