Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno žiadosť o zrušenie rejstríku


Drelamond

Hráč

9
2.11.2021 09:33

Podatel: Nataly Red

Věc: žiadosť o zrušenie rejstríku


Odůvodnění:

Vážený súd

Chcela by som vás slušne požiadať o zrušenie rejstríku. Bola som zatknutá za ževraj zdrhanie, lenže chcem podať informáciu že pred ZZS pána policajta prešla osoba menom Nela Golden ktorá otvorila okno a povedala nech nastúpim ináč ma odstrelí, tak nemala som na výber bud ostanem u policajta ktorý je prejdutý a odstrelí ma alebo sa nehám uniesť , tak bohužiaľ musela som podstúpiť k tomu únosu takže osoba ma uniesla a následne ma okradla, to už neriešim že okradla, lenže dosť ma štve že pán policajt ktorý to počul a mal bodycam kde to bolo pekne počuť tak ma zapísal do rejstríku a tak isto vydal na mňa zatýkač. V ten deň večer som prišla a následne ma PSA stoplo a previezlo do stanice kde som si to odsedela. Tak isto už je to doba čo toto mám v rejstríku tak chcela by som požiadať o zmazanie rejstríku, dakujem veľmi pekne.

Z pozdravom Nataly Red


Záměr: Vymazanie rejstríka

Přílohy: ((výpis trestného rejstríka  Nataly Red))

16.11.2021 15:46

Adresát: Nataly Daniels
Věc: Odpověď na podnět


Vážená paní Red / Daniels,
děkujeme za odeslání podnětu.

Váš podnět byl vyřešen. Rozsudek zrychleného soudního procesu ve věci výmazu trestního rejstříku Vám byl zaslán na doručovací adresu, popř. datovou schránku.


Violleta Reed, J.D.,
soudce vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~22