Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolání vůči rozsudku [S-240]


2.11.2021 16:08, naposledy upraveno 2.11.2021 16:35 uživatelem neznamy#4565

 


Podatelé: Saul Addison, Tomas Kuffi

Ve věci: Odvolání vůči rozsudku [S-240]


Odůvodnění: Vážený soude, právně zastupuji pana Tomas Kuffi narozen 27.1.1988, dále jen „obžalovaný“ či „klient“, který byl dne 28.10.2021 obviněn z následujících činů;  
1.) 123x nedovolené ozbrojování (§20 zk. 6/2020 čl. 6.)
2.) Nedovolená distribuce střelných zbraní (§5 zk. 6/2020)

Domníváme se, že případ [S-240] nebyl důkladně prošetřen a byl natolik urychlen, že soudu nebyly dodány klíčové informace ze strany Policie San Andreas. Můj klient, ve výslechové místnosti, uvedl panu Johny Heavymu, že byl pod nátlakem výhrůžek donucen zakoupit 123 střelných zbraní. Máme také podezření, že Policie San Andreas utajila tuto výpověď, jelikož lidé organizace, kteří mého klienta donutili tyto zbraně zakoupit a to například Pepa Zyxel nebo Nikola Novakova, jsou nejspíše nadále beztrestně na svobodě. Důvodem proč tuto skutečnost můj klient nenahlásil příslušným složkám je takový, že byl pod neustálým dohledem této organizace a měl strach, dohromady by těchto členů organizace mělo být až šest. 

Chtěli bychom dodat, že můj klient byl nucen i do prodeje zbraní na ulici, dělal takzvaného bílého koně, občasně byl nucen prodávat tyto zbraně organizace, jako prostředník, pod výhružkami, aby si tato organizace „nezašpinila ruce“.

Mému klientovi bylo vyhrožováno způsobem újmy na zdraví, potopením firmy, či újmou na zdraví rodinným příslušníkům. Tato organizace využila toho, že má Tomas dvojče. Donutili ho k používání občanského průkazu jeho dvojčete, a nošení stejného oblečení, aby co nejvíce zamaskoval svoji identitu před zákonem, to je také důvodem, proč byl v první řadě předvolán do výslechové místnosti.  Dále si tato organizace přivlastnila pomocí vyhrožování část Tomasového majetku, přesněji kanceláře, ve kterých Policie San Andreas nalezla zbraň s cizími otisky. Tomas jasně na výslechu uvedl, že kancelář byla využívána touto organizací a je zde velká pravděpodobnost, že si ona organizace přechovávala zbraně v této kanceláři.

Chtěli bychom tedy soud poprosit o odvolání vůči rozsudku, přehodnocení případu a zmírnění trestu pro obžalovaného. Můj klient byl vzorným členem Policie San Andreas a nemá rozsáhlou trestní minulost ani rejstřík, proto bychom byli rádi, kdyby nám bylo vyhověno.


Záměr: Odvolání vůči rozsudku, přehodnocení a zmírnění trestu pro obžalovaného.


Podpis: Saul Addison | Tomas Kuffi

12.12.2021 20:56

Adresát: Saul Addison, Tomas Kuffi,
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Addison, vážený pane Kuffi,
děkujeme za zaslání podnětu.

Chtěli bychom Vás upozornit, že dle zákona 66/2021 Sb. zákona o advokacii, odstavce Poskytování právních služeb, §2.1 a zákona 66/2021 Sb. zákona o advokacii, odstavce Advokátní komora, §3.1 není pan Saul Addison řádně registrován v Advokátní komoře, což mu zamezuje vykonávání funkce advokáta nejen pro toto řízení, nýbrž pro všechna. 

Odsouzený Tomas Kuffi má možnost volby nového advokáta, a to takového, jenž je zapsán v seznamu advokátů Advokátní komory. Pokud tak do 72 hodin od vydání tohoto oznámení neučiní, bude odsouzenému přiřazen veřejný obhájce. Saul Addison má proto možnost zažádat a být zapsán v soudem stanovené lhůtě 72 hodin do seznamu advokátů Advokátní komory. 

((@neznamy#4565, @typecek))


juris doctor Violleta Reed,
Soudce vrchního soudu San Andreas

17.12.2021 04:41

Adresát: Saul Addison, Tomas Kuffi,
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Addison, vážený pane Kuffi,

Dne 17. prosince 2021, ve 20:00 v hlavní jednací síni budovy vrchního soudu San Andreas proběhne trestní řízení Tomase Kuffiho. Celé znění předvolání bylo zasláno na oddělení policie v Montgomery, i obžalovanému. Taktéž jest k nalezení na stránkách vrchního soudu San Andreas pod spisovou značkou S-284

Pan Addison nebyl předvolán jako advokát obviněného z důvodu nesplnění požadavků z předešlého dopisu. Z toho důvodu má obvinění právo zažádat o veřejného obhájce do doby trestního řízení. Pokud-li tak neučiní, bude obviněný hájit svá práva sám. 

děkujeme za pochopení. 
((@neznamy#4565, @typecek))


juris doctor Violleta Reed,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~36