Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Podání trestního oznámení na Roman Sifer za únik z místa nehody, způsobení dopravní nehody, způsobení škody na vozidle, ilegální držení velké palné zbraně a pokus o vraždu.


Holub

Hráč

46
2.11.2021 19:21

Podatel: Raymond Brantley

Věc: Podání trestního oznámení na Roman Sifer za únik z místa nehody, způsobení dopravní nehody, způsobení škody na vozidle, ilegální držení velké palné zbraně a pokus o vraždu. 


Odůvodnění: Dne 2.11.2021 okolo čtvrté hodiny došlo na úseku Montgomery > Blueberry na úseku směrem k údolí s radarem došlo k dopravní nehodě mé osoby v raritním vozidle Mercedes-Benz SL73 AMG 5F4 73SF tmavě šedé barvy s RZ  a Romanem Siferem (dále obžalovaného) v černém Dodge Challenger s šedými pruhy a RZ 2RC 6702. Dotyčný způsobil dopravní nehodu na základě ohrožení účastníků provozu bezohlednou jízdou a předjížděním (byť na plně přehledném úseku, předjížděl Ford Crown Victorii) v úseku, kde proti vozidle obžalovaného jelo protijednoucí vozidlo s mou osobou za volantem. Touto srážkou, kdy jsem jel ve svém vozidle předpisovou rychlostí (a stihl zpomalit), došlo k vážnému poškození mého vozidla, kvůli kterému je vozidlo v tuhle chvíli nejenom nepojízdné (zadření motoru vlivem poškození olejové vany po dopravní nehodě), ale i natolik poškozené, že způsobená škoda na vozidle se pohybuje v řádu milionů.

Dotyčný se poté pokusil z místa nehody ujet směrem na Blueberry, přičemž po cirka 600 metrech došlo k zastavení vozidla tak, že vozidlo bylo "zabarikádováno" jak z mé strany (zepředu), tak i ze strany řidiče Fordu Crown Victoria (zezadu). Vzhledem k tomu, že dotyčný se již jednou pokusil ujet (a mé vozidlo bylo natolik poškozeno, že další pronásledování obžalovaného by bez exploze motoru nepřipadalo v úvahu), tak došlo i na užití prostředků k zastavení vozidla dotyčného a zabránění dalšího úniku.

Po chvíli obžalovaný, který v danou chvíli seděl (zepředu a zezadu obklíčen dvěma vozidly) v černém Dodge Challenger, vytáhnul velkou střelnou zbraň (s největší pravděpodobností automatická zbraň), vystoupil z vozidla se zbraní v ruce a pokusil se zastřelit jak mě, tak i řidiče Fordu. Naštěstí pro mě disponuji zbrojním pasem a legálně drženou zbraní a dokázal jsem se včasně skrýt za vozidlem a ochránit jak svůj život, tak i život řidiče Fordu. Zbraň v rukou obžalovaného je s největší pravděpodobností ilegálně drženou zbraní, neboť pochybuji, že komukoliv mimo státní složky ala Policie San Andreas či DOCAR by byl udělen zbrojní průkaz na takovou zbraň.

Na základě těchto skutečností žádám dotyčného o uhrazení škod na mém vozidle (Mercedes-Benz SL73 AMG), které způsobil na základě svého vědomého jednání. Dotyčný se nezmohl na žádné racionální a legální řešení situace, kterou způsobil.


Záměr: Uhrazení škody na vozidle Mercedes-Benz SL73 AMG, kterou dotyčný svým jednáním způsobil (2 miliony korun, do ceny započítávám i způsobenou ztrátu hodnoty vlivem poškození vozidla), zabavení řidičského oprávnění skupiny B ze strany obžalovaného, udělení odnětí svobody za pokus o vraždu mé osoby, udělení sankcí za ilegální držení zbraně a za způsobené potíže (ušlý zisk vlivem čekání na odtah a vyřešení celé věci, pohybujeme se na částce padesát tisíc korun).

Přílohy:

Vyčíslení způsobené škody na vozidle:

Záznam z autokamery Mercedes-Benz SL73 AMG (zachycující způsobení DN ze strany dotyčného i jeho únik z místa nehody)

Záznam z autokamery Fordu Crown Victoria (zachycující zastavení obžalovaného, jeho vystoupení z vozidla a střelbu z nelegálně držené zbraně)

5.11.2021 16:53

Adresát: Raymond Brantley

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Brantley,

Váš podnět má charakter trestního oznámení. To byste měl dle systému Soud 2.0 prvně ohlásit na policii.

Co nejprve ohlásit na policii? Oznámení o přestupku, trestní oznámení.

Policie se bude případem zabývat (z povinnosti) a vyřeší danou situaci buď v rámci svých pravomocí, nebo případně tuto věc postoupí soudu. Nedošlo-li by k řešení ze strany Policie San Andreas, poté máte právo danou věc opět oznámit k nám na soud.

Děkujeme za pochopení.


JUDr. Kristina Lopez Smith Ph.D.,
Kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas

Holub

Hráč

46
5.11.2021 16:59, naposledy upraveno 5.11.2021 18:54 uživatelem Holub

Adresát: Soud San Andreas

Věc: RE: Odpověď na podnět


Vážený paní Lopez,

Policie byla o dané věci informována, přičemž jsem byl odkázán k dalšímu řešení skrze Soud San Andreas. K řešení s Policií San Andreas došlo skrze sepsání celé věci a vydání zatykače na danou osobu. Bohužel Policie San Andreas nemůže řešit spory na takové úrovni (odškodnění v řádu milionů). Na základě této skutečnosti je vaše odpověď zcela nesmyslná a irelevantní. Stále trvám na soudním jednání celé věci.

Děkuji za pochopení,


Raymond Brantley

 

16.11.2021 15:50

Adresát: Raymond Brantley
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Brantley,
děkujeme za odeslání podnětu.

Pokud-li Váš podnět stále přetrvává, prosíme o znovu-odeslání podnětu. Prozatím Váš podnět archivujeme. 


Violleta Reed, J.D.,
soudce vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~48

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo