Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nabídka pro RP.


4.11.2021 17:51

Ahoj, milý hráči a hráčky.

Jak jsme si již všichni povšimli tak se na skimu nachází spoustu rádoby mafií, které se snaží vydělat tím, že přepadávají kamiony, hráče, členy PSA atd... No prostě takzvaně skimo mufyján.

Tak jsem se rozhodl, že bych rád předvedl, že mafie se dá erpit i bez potřeby někoho denně okrádat, jezdit všude s kac PDW/glockem, černým šátkem, v raptoru/A8.

Jenže k tomu potřebuji pár lidí, proto jestli máte zájem se do této skupiny dostat a něco se přiučit o RP, popřípadě podělit se o své zkušenosti. Budu rád, když mi zde pod příspěvkem zanechate nějakou zprávu, že by jste se rádi přidali. Dopředu upozorňuji, že nevezmu každého a rozhodně né někoho, kdo má ban historii dlouhou jak uherský rok.

Tímto se prozatím loučím, více informací o tom jak by to probíhalo by se přijati lidé dozvěděli později.

Mějte se a ahoj.

4.11.2021 17:56

Rád bych se přidal, nikdy jsem nelegální Rp nedělal, protože mě to vždy spíše odrazovalo.

Mafie v reálném světě stále existuje, ale naučili se svou nelegální aktivitu natolik schovat, že si myslíme, že už dávno vymizeli. 

Lidé na Skimu dělají pravý opak, proto by toto byla příjemná změna. 

4.11.2021 17:59

@neznamy#4565 Ono i na Skimu je pár mafií nebo zločineckých organizací, které svou aktivitu skrývají a fungují správně. Logicky pak ale nejsou vidět a vidíme jenom tyhle rádoby mafiány, co přepadávají kamiony.

Qermo

Hráč

16
4.11.2021 18:43

Víš ty co? Tohle nezní zle. Sám jsem vživotě illegal RP nedělal, protože si oproti jiným hráčům na Skimu umím přiznat, že by to v mém podání nebylo dokonalý. Pokud se takhle nabízí možnost se přiučit, moc rád se přidám.

F3nixar

Hráč

22
4.11.2021 19:54

Milý Phobiosi a milý hráči,

  Já bych rád k tomu řekl jednu věc. Ve své podstatě jsem toto viditelné RP rozjel, ukazuji jak by se to mohlo i RPit a ukazují zcela jiné kroky a jde vidět, že fungují. Upozorňuji. Za svou herní sezónu, Federica, jsem nepřepadl ani jeden kamion, nezabil jsem ani jednoho člověka a přitom jsem dostal zpět majetek, který mi byl odcizen a byl hodnotný kolem 6 milionů. Ostatní by se po nich rozbíhali s pistolemi a CKčka by létali jako na běžícím páse. Našel jsem si kontakty, který mi pomáhají s jinými věcmi, promýšlím plány jak to udělat. Pak jsem je provedl a ejhle, mám to, co jsem chtěl.  Během té cesty jsem RP udělal spoustu lidem a oni mi to opětovali. Skvělá ,,symbióza" Všichni měli RP, já měl RP a všichni byly spokojeni. I ti, kteří mě neznají se mnou jistě RP prožili a mohou říct, že to je něco zcela jiného. 

Lidé, alespoň s těmi, co jsem RPil, poznali, že to jde i bez násilí a není ve všech případech potřeba. Nehrajeme přesně podle pravidel, ale hrajeme tak, aby to odpovídalo pravidlům. Většina to pojala tak, že máme nějaké pravidla o RP - tedy že máme jasně danou scénu jak by se to mělo rozvíjet a jak někdo vybočí, tak je špatný člověk a dostane trest. VŮBEC to není správný krok. Musíme k tomu přistupovat tak, že musíme si zahrát tak zajímavou věc, aby ALE byly v souladu s pravidly. Pravidla, co tu jsou, vlastně brání udělat jen určité věci, aby to mělo smysl, nikoliv neudává jasný postup, jak ilegal hrát.  Proto je to slovo ROLEPLAY (pro nováčky - náš vlastní reálný život, akorát ve hře.) Je to ve směs libovolný RP, kde lidi prostě mají volnou ruku si vymyslet, jakým krokem chtějí jít. V ilegalu je velký potencionál, aby se z něho stal velmi zábavným prostředím pro další hráče a hráče samotné. 

Proto tento postoj, Phobiose, velmi cením, že je dalším člověkem, který do toho chce vložit ruku a ukázat serveru pravý potencionál ilegálního RP. Bude mi neskutečnou ctí se rovněž podílet na této věci a rozhodně byl měl zájem se přidat. 

S pozdravem,

F3nixar

4.11.2021 20:34

Jasne ja sa veľmi rád pridám. Na skimu som si nelegalu moc neužil takže by som si to koneče rád vyskúšal s niekym kto má záujem to seriózne RPiť 🔥

4.11.2021 20:35

Tak jo, již se mi přihlásilo dostatečný počet lidí, který jsem chtěl.

Ale nezoufejte, přidat se budete moci i v průběhu, chtěl jsem začít s menším počtem členů a vždy můžeme někoho přidat.

Ovšem vše IC cestou, né že mi napíšete na discordu "Ahoj chtěl bych s tebou erpit ten nelegál". Nah takto vás už nevezmu.

Děkuji všem, kteří jsou ochotní se do tohoto zapojit a těším se na společné RP! 


Powered by LeoSight IFS
LT~93

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

250Kč dnes v 00:09

DarkEvilBetty

99Kč včera v 13:24

DarkEvilBetty

425Kč včera v 12:59

Nejnovější uživatelé
Nik0oo

Registrován 18.5.2024

Tomasek12333CZZ

Registrován 18.5.2024

Tomik123CZ

Registrován 18.5.2024