Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o přezkoumání ředitele ZZS a jeho zacházení vozidly na VS.


KukisTV

Hráč

38
7.11.2021 19:47

Podatel: Karel Polívka

Věc:  Žádost o přezkoumání zacházení s vozidly na výjezdové stanici, ředitele Zdravotnické záchranné služby; dále jen ZZS.

Odůvodnění: Vážení kongresmani,

určitě jste se Vám dostala informace, že je v ZZS nový ředitel Ben Cooper. Je sice hezké, že byla zařízena nová vozidla, ale jediný známý záměr je u Raptoru a to při výjezdech na nedostupná horská místa. Hlavním problémem je, že pan ředitel nedodržuje systém, který byl v garážích zaveden a to způsobuje poměrně chaos.

Vozidlo Ford Taurus, ač by mělo být nové se tváří jako velice používané viz.: nabourané pravé spolujezdcovi dveře a uražené zrcátko; levá řidičova strana - nabourané dveře a prasklina na skle; nelícující kufr a nárazník. Tím by jsem chtěl upozornit, že pokud bylo vozidlo koupeno z dotací, zdali ho pan ředitel nekoupil od nějakého svého kamaráda v tomto stavu. Toto je pouze ale spekulace, spíše jde o to, že parkuje na místě pro RZP-1, což vedlo k tomu, že když se vozidlo vrátilo, tak zaparkovalo na RZP-4 místě. 

Dále zde přibylo vozidlo Ford Raptor, které parkuje na místě pro výjezdové auto lékaře, což by se téže nemělo dít.

Záměr: Přeparkování vozidel v garáži, upřesnění specifických míst pro tyto vozy a kontrolu původu vozů a zacházení s nimi. 

Přílohy: -digitální forma fotografií-

(( https://imgur.com/a/ZztrdKC - obsahuje IC i OOC část s označením vozidel))

Ressetth

Hráč

14
7.11.2021 20:10, naposledy upraveno 7.11.2021 23:00 uživatelem Ressetth

Adresát: Karel Polívka ((Dopis byl zaslán zpět na adresu doručovatele))
Věc: "Žádost o přezkoumání ředitele ZZS a jeho zacházení vozidly na VS."


Vážený pane Polívka,
Váš podnět přesouvám do třídění, samotná věc bude probrána na nejbližším zasedání kongresu. O rozhodnutí kongresu Vás budeme informovat.


S pozdravem, Alexej Gordijevskij
Kongresman San Andreas

Ressetth

Hráč

14
11.11.2021 19:18

Adresát: Karel Polívka ((Dopis byl zaslán zpět na adresu doručovatele))
Věc: "Žádost o přezkoumání zacházení s vozidly na výjezdové stanici, ředitele Zdravotnické záchranné služby; dále jen ZZS."


Vážený pane Polívka, 
Rád bych Vás obeznámil že dne 8/11/2021 na zasedání kongresu proběhlo žádané přezkoumání ředitele Zdravotnické Záchranné Služby. Kongres se rozhodl po vyslechnutí stran, že pan Cooper bude na pozici ředitele ZZS dále pokračovat. Na upřesnění parkovacích míst pro vozidla ZZS se prosím dohodněte s vedením. Vozidlo které uvádíte ve vašem podmětu bylo dovezeno jako nové, nikoliv si jej pan ředitel koupil, pokud se nachází ve špatném stavu, doporučuji jej přenechat mechaniku ZS.


S pozdravem, Alexej Gordijevskij
Kongresman San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~50

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo