Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o přehodnocení výběrového řízení na post ředitele Zdravotnické záchranné služby


7.11.2021 22:42

Vážení kongresmani,

dovoluji si vás oslovit s věcí následující. Občané San Andreas si mohli povšimnout, stejně jako já, výběrového řízení na post ředitele ZZS, což už se zde stává snad každoměsíční rutinou. Taktéž jsem měl možnost vidět požadavky pro výběr této osoby a dovoluji si, coby jedna z hlav strážců zákona a bezpečí občanů státu San Andreas, vyjádřit obavy a pochybnosti týkající se chodu Zdravotnické záchranné služby jakožto jedné z nejdůležitějších složek našeho státu. 

Díky technologiím, které Policie San Andreas má, jsem měl možnost zjistit jméno momentálního ředitele, který byl s nejvyšší pravděpodobností zvolen právě vámi. Obávám se však, že zde došlo k přehlédnutí požadavku ohledně vzdělání v oboru, jelikož to není tak dávno, co mne pan Cooper kontaktoval ohledně žádosti o pracovní poměr s Policií San Andreas, kde uvedl, že má svolení od velitele jednotky přestoupit k nám a vykonávat tak práci člena Hlídkové služby. Obávám se však, že se to absolutně vylučuje se vzděláním v oboru, protože není běžnou praxí, aby velitelé umožňovali takové benefity zaměstnancům, kteří mají vystudované lékařské školy. Mimo jiné taktéž není na denním pořádku vysílat policistu s lékařskými tituly na policejní výjezdy, tudíž zde mám, snad dosti oprávněnou, starost ohledně vzdělání. 

Myslím si, že náš stát disponuje spoustou schopných lékařů a záchranářů, kteří by funkci mohli plnit daleko důvěryhodněji, a především jsou daleko kompetentnější než policista, o kterém snad nikdo ve státu nikdy předtím neslyšel. Ředitelem takovéto složky by měl být skutečný expert ve svém oboru a neměl by tedy vzbuzovat veřejné obavy ohledně správnosti postupů a celkové schopnosti vést složku, o které jakožto dlouhodobý policista nemá možnost vědět tolik, co opravdoví záchranáři.

Žádám vás tedy, abyste se pokusili přehodnotit své rozhodnutí a mysleli na to, že jde o bezpečnost a životy občanů našeho státu. Není možné, aby měl pod správou zdravotnickou složku někdo, kdo v životě evidentně neměl možnost nabýt zkušeností opravdového specialisty.

 

Bc. Steve Zayas, Policie San Andreas

Ressetth

Hráč

14
7.11.2021 22:59

Adresát: Bc. Steve Zayas ((Dopis byl zaslán zpět na adresu doručovatele))
Věc: "Žádost o přezkoumání ředitele ZZS a jeho zacházení vozidly na VS."


Vážený pane Zayas,
Váš podnět přesouvám do třídění, samotná věc má pro nás vysokou prioritu, proto tak bude probrána na nejbližším zasedání kongresu. O průběhu podmětu a rozhodnutí kongresu Vás budeme informovat.


S pozdravem, Alexej Gordijevskij
Kongresman San Andreas

Ressetth

Hráč

14
11.11.2021 19:21, naposledy upraveno 11.11.2021 19:21 uživatelem Ressetth

Adresát: Bc. Stave Zayas ((Dopis byl zaslán zpět na adresu doručovatele))
Věc: "Žádost o přezkoumání ředitele ZZS a jeho zacházení vozidly na VS."


Vážený pane Zayas, 
Rád bych Vás obeznámil že dne 8/11/2021 na zasedání kongresu proběhlo žádané přezkoumání ředitele Zdravotnické Záchranné Služby a výběrového řízení. Kongres se rozhodl po vyslechnutí stran, že pan Cooper bude na pozici ředitele ZZS dále pokračovat. 


S pozdravem, Alexej Gordijevskij
Kongresman San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~51