Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče - "Zchovankyo"

1 2



11.11.2021 21:08, naposledy upraveno 11.11.2021 21:10 uživatelem Kolpanek

Stížnost na hráče - “Zchovankyo”


Dobrý den vážený Admin/Helper-Týme a vážená komunito Leosightu,
- Rozhodl jsem se sepsat stížnost na hráče “Zchovankyo”, (bývalý helper)


1.) Odůvodnění této stížnosti:
- Již pár dní sleduji, že hráč jménem Zchovanyko, dělá neustále hráčům problémy. Buďto se jím posmívá/vysmívá.. (viz. na screenu) a nebo jim škodí, včetně mně.
Hodně krát jsem uvažoval, že díky tomuto hráči opustím LS komunitu a myslím si, že nejsem jediný kdo uvažoval o odchodu kvůli tomuto hráčovi.


2.) Fiasko “Vládní mafie”:
Jak jsem již říkal.. sleduji pár týdnů chování hráče/helpera Zchovankya. Zapisuji si každou chybu, kterou tento člověk učinil. Konkrétně od doby, kdy se pokusil společně s jeho kamarády mi pacnout CK z důvodu, že jsem začal vyšetřovat IC věc, vůči jeho postavě. Jistě.. já to plně chápu. Nechce, aby jeho postava přišla o svojí práci. Což je v pořádku, ale jde zde o princip. Proč vlastně hned vše řešit CKčkem? však by to dopadlo pro jeho postavu hůře, kdyby došlo k udělení CK mé postavě. Proč to neřešit jiným způsobem? demokraticky, mírumilovně, ale jak mi psal do DMs na discord, tak jeho postava je “agresivní” vůči ostatním.
Co je vlastně chyba v tomto bodu? tato věc celkem hraničí se zdravým rozumem a pravidlem č. 40. Sice toto pravidlo, se moc nevztahuje na nelegálku ve vládě, ale mělo by. Jenom přeci.. je celkem vtipné, že by soudkyně, která je vysoko postavena (3 nejvyšší hodnost) by měla objednávat nájemnou vraždu. Pochopil bych jinačí tresty. Třeba stalking, zmlácení mé postavy, anonymní vyhrožování atd…
No, abych tady neřešil jenom CK, tak se raději přesuňme na další fiasko ze strany zacha.
(Toto již bylo dávno vyřešené, tak to nemusíte brát v potaz, jenom jsem to zde chtěl zmínit).


3.) Fiasko “Bratva vs Reed”:
Tento bod se týká NonRP Fear ze strany Zachovyanka. Na tomto videu - https://www.youtube.com/watch?v=_pPl_uFkKiA&ab_channel=Dave323
Můžeme vidět, jak Zchovanyko neerpí fear. Myslí si, že jeho “obrněná viktorka”, přežije veškeré střelby. Jistě má neprůstřelné skla, které vydrží hodně, ale zase nevydrží vše. Jen přeci, to nebyl malý kropec. Taktéž, pochybuji, že by plech vydržel tolik střel.. jen přeci, nějaká kulka musela proletět skrze plech. Pochybuji, že by IRL neproletěla skrze plech. Jen přeci, viktorka je celkem staré vozidlo.
Dále pochybuji, že by IRL, při takovém “náletů” mafie, nevyšel ven a nevzal by se. Myslím, že by byl každý posraný strachem.
Průběh akce, můžeme vidět na videu a v tomto příspěvku - https://leosight.cz/forum/topic/7620
V příspěvku nad tímto textem, můžeme vidět, jak se Zchovanyko osobám vysmíval OOC a taktéž je urazil tím, že je nazval “joudama”. Taktéž si můžeme myslet, že Zchovankyo zdržoval ča prostřednictvím komunikace v OOC chatu do příjezdu jednotek PSA.

Dovolím si zde skopírovat vyjádření hráče v daném příspěvku:
Zdravím komunito. Po včerejší, tedy dnešní akci kdy bylo v plánu okolo druhé až třetí hodiny někoho okrást jsem dostal ban. Jak celá akce probíhala a jak vznikla? Bylo v plánu okrást šedou Ford Victoria, jelikož jsme ji prostě potkali když "SA již pokojně spí a málo kdo je vzhůru". Tudíž bylo jasné že potkáme maximálně kostelní myš a sem tam nějakou bytost. Tak bylo rozhodnuto. To že v tom seděl Zchovankyo nehrálo vůbec žádnou roli. Tak jsme ho následovali, počkali jakmile bude někde mimo lidi a začalo to. Auto rozstřílené PDWčkem. V tu chvíli jsme vylezli a začali RPit jako normálně. Snaha otevřít dveře, marně jelikož zamknuto. Klasika. Dále snaha prostřelit/rozbít skla. Tady nastává ta chvíle. Zchovankyo má totiž na své Vicotrii neprůstřelné skla. Tak začalo přemýšlení co dále. Mezitím jelo okolo PSA. Někteří by mohli říct: "PSA zmetované", ovšem mě to bylo jakž takž jedno i kdyby ano, jelikož přestřelka nebyla dlouho. Dopadlo to tedy tak, že oboje PSA dostali PK, včetně mého komplice Bartyho. Ten následně u nemocnice čekal 10 minut, jak má být. No po přestřelce nastalo přemýšlení co dále. Nakonec nebylo nic vymyšleno, takže jsme prostě nasedli s vědomím, že změníme SPZ, barvu auta a oblečení. Další věc je to, že Zchovankyo taktéž čelním sklem dostal do stejného místa cca jeden zásobník PDW a cca 15 nábojů HK416ky. HK 416 používá náboje 5,56 × 45 mm které dokážou prostřelit i 5mm oceli. Rychlost je 770 - 900 m/s. Tyto náboje používá i IMI Negev, Steyr AUG a další podobné pušky. KAC PDW používá náboje 6,35 mm které mají rychlost cca 230m/s. S tím kolik nábojů to dohromady z pár metrů bylo asi ani to sklo nevydrželo. Tak nyní odůvodnění banu. CarDM - Absolutně zde nic takového nevidím, šlo o zastavovací techniku při okrádání, potom následně i šance dostat Vicotrii do vody. Tam zase nastává chvíle. Dal ruční brzdu. Bylo by to reálné? Ford Victoria silnější brzdy než Audi A8 na plný výkon, dobře, zase toto přehlédněme. To tlačení, sám uznal Flyer že by to na ban nebylo. Další věc je PSA, prostě necháme se zastřelit a zatknout nebo rozstřílíme my je? A poslední věc, trashRP. Krom toho že jsem stál a koukal na okolí, jestli někdo nejede a jednoho zařvání "Ven" jsem nic nedělal. Když pomineme tu přestřelku. Tímhle bych se já velice rád obhájil, jelikož z mé strany o TrashRP nešlo. Alespoň z mého pohledu, vyčkám na vyjádření. To co RPili kámoši viz prostřelení zámku, s tím já nemám nic společného. Jelikož Nexoys a barty jsou moji komplicové, jejich slovo tu bude bezcenné. Tím pádem bych prosil o vyjádření ze strany Zchovankyo a FLYER. Na konec přikládám video a screeny. Předem děkuji za vyjádření a žádám tedy o UB, při nejmenším o jeho zkrácení.

U tohoto videa, můžeme vidět, že neprustřelné sklo, nevydrží vše.
- https://www.youtube.com/watch?v=Gekikz1gm1c&t=280s&ab_channel=KentuckyBallistics

Tímto, bych tento bod uzavřel. Pojďme na další bod.


4.) “Chci abys odešel ze skima Kolpane a dostal permu”.
Spory, mezi mnou a Zchovankyem, začali u CKčka jak jsem psal v prvním bodu.
Dne 30.10.2021 ve večerních hodinách, jsem si zařídil pár IC věci. Jednu IC věc, jsem mu napsal do IRC DMS (IC) a díky tomu, začala menší diskuze.

Na obrázku výše můžeme vidět, jak si Zchovanyko přeje, abych odešel ze skima, abych si dal selfck, abych dostal permu a abych se nechoval jako.. “idiot”.
Já si přiznám, že se chovám jako idiot, ale dávám si pozor, abych to nějak nepřehnal. Proč se chovám jako idiot? jednoduchá odpověď, chovám se jako idiot, poněvadž chci, aby si ostatní mysleli, že nejsem nějaký “arogantní” či “namyšlený” typ člověka. Já se dokážu chovat normálně a dokonce občas moc agresivně, vulgárně, urážlivě atd… za což jsem již párkrát dostal ban.


5.) Pokus o prodej frakčního sídla+ za trojnásobek/dvojnásobek ceny, než stanovuje shop? (1500 kč)
Od jednoho kamaráda, jsem dostal dva screeny.

Na daných screenech lze vidět, jak se Zchovankyo pokouší prodat frakční sídlo za trojnásobek/dvojnásobek původní ceny, což je podle mě celkem krádež. :D
Kdo by kupoval frakční sídlo+ za 1 500 kč?! však to je velká cena..
Jakoby sorrky, ale tohle mi nepřijde normální.
(tohle bylo údajně vyřešené, ale rád bych to tady připnul k této stížnosti…)


ZÁVĚR:
Na této scéně, jsem celkem nenáviděný ze strany profesionálních RP hráčů či jiných hráčů. Popravdě nedivím se, ale jsem přeci jenom člověk. Dělám “občas” spousty chyb, za které si odpykám trest a následně se ponaučím. Je možné, že jsem udělal nějakou chybu za kterou jsem nebyl potrestán a očekávám, že možná za měsíc/dva dostanu permu.. vše je možné no. Nevím co na mne ostatní mohou vyhrabat no.. :D


Chci poprosit, aby jsme se pod touto stížnosti zbytečně nehádali.
Budu rád, jak se tato stížnost vyřeší bez žádných zbytečných hrotů.
- Kolpanek

11.11.2021 21:25

nebul

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
11.11.2021 21:41

Sakra to jsou tlaky šéfe. Jsem v práci žejo, na ntb, tak to sepíšeme krátce. (#NebudemeSiHratNaZeinaAHoluba) 

 

bod 1. - Napsal jsem mu "joudo". To napíšu klidně i tobě, protože jouda jsi. A vysmívám se pouze tomu, kdo si to zaslouží. 

bod 2. - již dávno vyřešeno 

bod 3. - celé video viděl flyer (3x dokonce), u mě porušení pravidel neviděl, proto mě nepotrestal. Flyer to uzavřel, bodka. 

bod 4. - to chci stále. 

bod 5. - Ano, prodával jsem fs+ za irl peníze. S ratajem jsem s tím dvakrát byl na tsku, jednou se to "řešilo" (jen se zasmál a řekl, že kvůli mně musel přidat a zdražit frakční sídla), po druhé to bylo před celým A-T. I toto se vyřešilo. 

 

zchovankyo out, zdar pes, přes stůl nelez! 

11.11.2021 23:08
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Phobios udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování, vyvolávání hádek.
11.11.2021 23:11

@neznamy#3931 

Nevyjadřuj se vole, když s tím nemáš nic společného. Doslova nezletilý frajírek jako ty s 31 bany mi nebude říkat, jak po každém banu brečím, když mám jen jeden. :D Ale co, stěžuješ si na mě od nevidim do nevidim, ale zatím stále nic. Žádný úspěch z tvé strany. Nediv se, že se k tobě Bůh ví kdo chová Bůh ví jak, když neovládáš ani základní znalosti pravopisu. Styď se. 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování
11.11.2021 23:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování

Borwyx

Hráč

15
11.11.2021 23:30

Čau Kolpánku, 

ohledně toho OOC chatu. Žádná meta tam nebyla, byla to skutečně náhoda, že jsme tam jeli, jeli jsme totiž do Palomina hledat pohřešovanou osobu.

S pozdravem, 

Vefty

11.11.2021 23:33

@neznamy#3931

Není mi 16. :Ddddd

11.11.2021 23:37
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Cosmmo

Hráč

21
12.11.2021 02:59

@neznamy#3931 PROC ZROVNA TY MLUVIS O VEKU JE TI 10 DOPICI JDI SE RADSI UCIT XD

Phobios udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování k stížnostem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~131