Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Nirox54


Nirox

Hráč

16
6.4.2020 10:49, naposledy upraveno 6.4.2020 11:01 uživatelem Nirox

Přezdívka: Nirox54

Věk: 14 let.

Zkušenosti: Práce v projektech jako je Leosight.cz nemám, jedině mám zkušenosti z Minecraft serverů, kde jsem pomáhal na pozici jako je Administrátor nebo Hlavní helper. Taktéž mám zkušenosti s MTA příkazy, ale už je to dávno, že jsi pamatuji jenom pár z nich. To je vše tak z herní části, ale umím i takovou filmovou část, jako je pokročilý střih v Sony Vegas, tak i pár zkušeností z Photoshopu a Lightroomu.

Komunikační dovednosti: Čeština - V schopnosti komunikovat a psát.

Britská Angličtina - Schopnost odepsat a částečně i komunikovat.

Mám čas: Každý den od 17.00 krom Úterý.

Další informace o mně:

Tak se jmenuji na internetu Nirox, v reálu Daniel. Jsem hoch, který žije na severu Moravy a má rád videohry, knihy, filmy a částečně i politiku. ( Říkám částečně. ) Jelikož rád hraji videohry, jak jsem říkal nahoře, hlavně příběhové hry, kde jsem se naučil i tak částečně Americkou angličtinu, ale jelikož se učí na školách Britská, tak se mi částečně míchá s tou Americkou. Rád hraji videohry jako je GTA, Rainbow Six Siege, Minecraft a nebo i Euro Truck Simulator, kde se uklidňuji třeba po RP nebo příběhové hře, kde si dám jednu zakázku a odpočívám. Což jsem i navázal na RP, kde rpím bud na FiveM a nebo i na MTA, kde třeba rpím na Artheonu, který mě fakt neskutečně baví po té programátorské části, tak i administrátorské a komunitní stránky. O politice rád mluvím, ale někdy sám nezačnu téma politika, ale třeba kámoš a skončí to polemizováním nebo říkáním svých názorů na politické oponenty, proto se někdy nevyplatí se mnou mluvit o politice, protože se rozmluvím šíleně o politice. ( A to nechcete. ) Proč si podávám přihlášku do A-Teamu LeoSight je takový, že rád pomáhám projektům a třeba jako LeoSight se mi zalíbil, protože dělají různé akce nebo třeba jejich legendární server Skimo, který podle mě si zaslouží své místo v historii RP na MTA.

Pecanek

Hráč

16
7.4.2020 15:03

Já si myslím,  že dobrý. Za mě ANO

17.4.2020 16:08

Zamítnuto, zkus to příště.


Powered by LeoSight IFS
LT~25