Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Veřejná omluva Dzardysovi


neznamy#6563

Smazaný účet

41
16.11.2021 17:34

Tímto postem bych se chtěl omluvit primárně Dzardysovi, ale samozřejmě i zbytku AT co měli nervy s banováním mé osoby kvůli Troll-RP.

V první řadě bych se chtěl omluvit všem členům AT, které museli ztrácet čas banováním ňákýho opičáka co neumí eRPit.

V druhé řadě bych se chtěl omluvit všem lidem co jezdili lodě a já je okradl, někdo může říct, že okrádání lidí ke Skimu prostě patří, ale když se podívám na to, jak se zde eRPěj illegálky, tak mě mrzí, že jsem tohoto byl součástí.

A teď mé vyjádření - ano, dělal jsem blbosti a uvědomuju si to, ovšem nyní se už snažím eRPit co nejlépe. Je tedy pravda, že když jsem někde v SF (nebo zkrátka někde kde okolo mě nikdo není) a nabourám do zdi například, tak neRPím/neRPím adekvátně injuries, to klidně přiznám. Ale už rozhodně nedělám blbosti typu mlácení rukou do čerpací stanice dokud nebouchne (xd).

Proč vůbec píšu tento post? Byl bych rád, kdyby mi Dzardys odpustil mé činy a neměl mě spojeného s někým, koho záliba je Troll-RP, protože tak to už nějakou dobu není. Také bych byl rád, kdyby si tento post uvědomili okradačské gangy a uvědomili si své chyby stejně jako já, protože ne, Bratva vážně nepřepadává každého kdo se jim dostane pod ruce, přesně proti těmto mufyjánkům bych chtěl bojovat.

O co mi jde? To je naprosto jednoduché, o očištění mého jména.

Na závěr bych chtěl poděkovat @MrJacob za to, že mě v mých začátkách zaučil a rád bych řekl, že Troll-RP Samicek je pryč a přicházi Road to TP Samicek (:D).

 

@Dzardys budu rád když si to přečteš a jak už jsem psal výše, odpustíš mi mé činy. 

16.11.2021 17:37

Je sice krásné, že to tu píšeš, ale podstatné je, abys to dodržoval. Nejsi určitě jediný, komu je jasné, že já jdu momentálně v rámci AT k banu tou nejkratší cestou. V poslední době se chováš celkem ok, krom toho se asi ani nemůžu zlobit, koneckonců je to jen hra. ;)


Powered by LeoSight IFS
LT~31