Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání trestného rejstříku.


Cepicka

Hráč

29
19.11.2021 19:33

Podatel: Jacob Daniels

Věc: Žádost o vymazání trestného rejstříku.


Odůvodnění:

Vážený soude,

Píšu zde odůvodnění k vymazání trestného rejstříku, v mém rejstříků jsou tři spáchané činy, dva z toho jsou ohledně svědectví při org. činu.. Důležitější věc v mém rejstříku je napadení civilisty.. Této věci si nejsem ani pořádně vědom, netuším že bych něco takového udělal každopádně když se něco takového stalo tak jsem nebyl ještě u HZS, což už teď jsem a kvůli těmto spáchaným činům a kvůli celému trestnému rejstříku mi hrozí vyhození z složek HZS zatím jsem suspendován.. Suspendace mi skončí jakmile můj trestný rejstřík bude čistý.. Kvůli tomu vás, vážený soude prosím o vymazání trestného rejstříku abych dále mohl pracovat u HZS a chránit naše město před nebezpečím. Taky zmiňuji že věc jako napadení by se už neopakovala.. Přeci jen nemám za potřebí přijít o svou práci.

Děkuji a přeji krásný zbytek víkendu či už týdne.

 

Přílohy: ((Výpis z trestného rejstříku Jacoba Danielse))

 

 

28.11.2021 16:17

Adresát: Jacob Daniels
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Daniels,
děkujeme za odeslání podnětu.

Váš podnět byl vyřešen. Rozsudek zrychleného soudního procesu ve věci výmazu trestního rejstříku Vám byl zaslán na doručovací adresu, popř. datovou schránku.


Violleta Reed, J.D.,
soudce vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~26