Dobrý den
Vážený soude omlouvám se za čekání na mojí odpověď, byl jsem totiž mimo stát a neměl jsem jak bych vám odepsal.
Zde zasílám doplňující informace:
Adresa domu: Whitewood Estates 2609
Co se týče důkazů tak jsme měli já Sergio Greco tak i Diana Greco za svobodna Ripper, každý jednoho svědka. Můj svědek byl můj dobrý přítel H. Garcia a Diany svědkyně bohužel jméno nevím osobně jsme se neznali.
S pozdravem příjemného zbytku dne
Sergio Greco
OOC: (( V matrikách nejsme zapsaní zřejmě z důvodu, že jsme nebyli ani jeden předem informovaní, a nevěděli že to zde je možné vůbec takhle RPit, změna jména z Diana_Ripper na Diana_Greco proběhla skrze report od minulého TGM @Scor. Co se týče důkazů ze svatby, ty byli v logách problém že logy z toho dne nemám, jelikož notebook jsem měl mezitím několikrát v servisu z důvodu přehřívání, a byl přeinstalován software čímž se všechno v notebooku smazalo.))
Dobrý den
Vážený soude omlouvám se za čekání na mojí odpověď, byl jsem totiž mimo stát a neměl jsem jak bych vám odepsal.
Zde zasílám doplňující informace:
Adresa domu: Whitewood Estates 2609
Co se týče důkazů tak jsme měli já Sergio Greco tak i Diana Greco za svobodna Ripper, každý jednoho svědka. Můj svědek byl můj dobrý přítel H. Garcia a Diany svědkyně bohužel jméno nevím osobně jsme se neznali.
S pozdravem příjemného zbytku dne
Sergio Greco
OOC: (( V matrikách nejsme zapsaní zřejmě z důvodu, že jsme nebyli ani jeden předem informovaní, a nevěděli že to zde je možné vůbec takhle RPit, změna jména z Diana_Ripper na Diana_Greco proběhla skrze report od minulého TGM [user:1749]. Co se týče důkazů ze svatby, ty byli v logách problém že logy z toho dne nemám, jelikož notebook jsem měl mezitím několikrát v servisu z důvodu přehřívání, a byl přeinstalován software čímž se všechno v notebooku smazalo.))