Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-257] Odvolání ředitele zdravotnické záchranné služby.


20.11.2021 22:44

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudek
ke zrychlenému správnímu procesu ve věci:

Odvolání ředitele zdravotnické záchranné služby, Bena Coopera.


Dne 20/11/2021 byl vydán následující rozsudek v zrychleném správním procesu: 

Soudce vrchního soudu San Andreas, Violleta Reed J.D., zabývající se zrychleným správním procesem v rámci odvolání Bena Coopera z pozice ředitele zdravotnické záchranné služby San Andreas na vnitřní podnět vrchního soudu San Andreas rozhodla takto:

I. Vrchní soud San Andreas tímto odvolává ředitele zdravotnické záchranné služby Bena Coopera na základě vnitřního podnětu vrchního soudu San Andreas a policie San Andreas dle §15 zákona o státem financovaných organizacích č. 5/2020 článku pátého, a to pro porušení §1 zákona o zbraních č. 6/2020 článku prvního. 

II. Vrchním soudem San Andreas bude vyhlášeno výběrové řízení na pozici ředitele zdravotnické záchranné služby San Andreas, a to za podmínek, jenž budou stanoveny v daném rozsudku, vydaném nejpozději do 24. hodin od vydání tohoto rozsudku. 

III. Do rozhodnutí vrchního soudu San Andreas o nově zvoleném řediteli svěřuje vrchní soud veškerou zodpovědnost a oprávnění, jenž zastává pozice ředitele vedoucímu záchranáři Robertu Wilburovi a vedoucímu lékaři Tomáši Benešovi. 


Proti rozsudku je přípustné odvolání, a to do minimální zákonem stanovené lhůty pěti kalendářních dnů. 

((Obálka se zeleným pruhem byla zaslána vedení ZZS, a Cooperovi. @SedliX, @Charllie, @nereznavzdy))


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~21