Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Pat000

Pat000

VIP

23
6.4.2020 22:43

Přezdívka: Pat000

Věk: 25

Zkušenosti: Nemám skúsenosti so žiadnou hodnosťou v admin tíme, ale dúfam, že raz mi to vyjdem a sķúsim si to.

Komunikační dovednosti: Slovensky, rozumiem česky a anglicky

Mám čas: Od 14 hodiny, niekedy aj skôr, vždy každý deň do 22 hodiny

Další informace o mně:

Ahoj, volám sa Martin. Pochádzam zo Slovenska. Zaujímam sa o šport, najviac ma baví hokej a sledujem ho v televízii. Rád chodím do prírody, mám rád zvieratá, najviac psov. Mám rád hudbu, ale nie každý žáner, len niektoré. Páčia sa mi a mám rád aj ich počúvam česķé pesničky. Chcete vedieť niečo o mne. Mojim asi najväčším negatívom je, že nerád sa rozprávam s druhými ľuďmi, hlavne takých, ktorých nepoznám. Keď mám s niekym hovoriť, tak som z nesvoj, neviem ako reagovať a nervózny. Okrem toho som viac samotár, spoločenský nie som. Preto sa nerád s niekým rozprávam, ale radšej píšem alebo nehovorím nič. Takže asi je jasné, prečo ja nepoužívam tie programy na komunikáciu ako TS 3 a ostatné. Dúfam, že mi to nejak odpustíte a dáte mi šancu. Dôvod som vypísal vyššie. Môžem si tie programy zriadiť, ale nenúťte ma rozprávať. Nemám to rád. Radšej to budem všetko písať. Ďakujem za pochopenie.

17.4.2020 16:08

Zamítnuto, zkus to příště.