Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-259] Vyhlášení voleb do Kongresu - prosinec 2021

1 2



23.11.2021 16:49

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS :: KONGRES SAN ANDREAS :: VLÁDA SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas Kongres San Andreas


Rozhodnutí vrchního soudu San Andreas

o vyhlášení voleb do Kongresu San Andreas


Vyhlašujeme volby do Kongresu San Andreas na volební období prosinec 2021 ve volebních obvodech Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson. Volby probíhají od 1. 12. 2021 do 3. 12. 2021.

Vrchní soud San Andreas vyhlašuje volby do Kongresu San Andreas a volby na starostu obce Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson.

Každý občan starší 21 let s právem volit má právo kandidovat právě do jednoho volebního obvodu.

Kandidaturu oznamte nejpozději do 30. 11. 2021 dopisem na adresu:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
(( odpovědí do tohoto příspěvku ))

Dopis musí obsahovat vaše celé jméno, datum narození a volební obvod, ve kterém kandidujete. Dále musí mít formu otevřeného dopisu a bude uveřejněn všem občanům k nahlédnutí, můžete jej tedy použít jako součást své kampaně.

Volby budou probíhat od 1. 12. 2021 do 3. 12. 2021. Kandidát s nejvyšším počtem hlasů v daném volebním obvodu se stává vítězem voleb, novým starostou příšlušné obce a členem Kongresu s mandátem platným od 4. 12. 2021 do 4. 1. 2022.

Každý občan starší 18 let smí volit právě jednou v každé obci (pět hlasů dohromady).

Své hlasy odevzdávejte na příslušných místech:

volební obvod Blueberry - obecní úřad Blueberry
volební obvod Montgomery - obvodní oddělení Policie San Andreas v Montgomery
volební obvod Palomino Creek - pobočka národní banky San Andreas v Palomino Creek
volební obvod Dillimore - čerpací stanice Dillimore
volební obvod Fort Carson - pobočka národní banky San Andreas ve Fort Carson


 

 

SM073

Hráč

8
23.11.2021 19:40

Adresát:

 

Vrchní soud San Andreas,

Las Venturas 1154

 

Jméno: Jurij Sergejevic

 

Datum narození: 30.6.1976

 

Volební obvod: Blueberry

 

Vážený súd, milý spoluobčania.

 

Moje meno je Jurij Sergejevic a podávám kandidaturu na starostu obce Blueberry.

Dovoľte aby som sa vám predstavil volám sa Jurij Sergejevic pochádzam z Ruska presnejšie z mesta Saint Petersburg. V San Andreas už som 20 rokov a viem aké sú tu nedostatky a chcel by som to napraviť a spraviť  jednu slušnú a peknú obec kde sa budú všetci rešpektovať. Ako vieme v San Andreas je rozšírená kriminalita a chcel by som to zastaviť porozmiestnovať kamery po obci a tak ďalej. Mojim záujmom je pomáhať firmám ako po finančnej stránke tak aj poskytnúť nejaké priestory. Samozrejmé by som chcel vyriešiť aj parkovanie automobilov spoločnej garáž a tak ďalej. Chcel by som aby sa konali podujatia pre občanov aby sme sa spoznávali. Obec Blueberry mam veľmi rad trávim tam veľa času a chcem zlepšiť tuto obec.Rád by som po mojom zvolení pripravil projektovú dokumentáciu na výstavbu nových rodinných domov pre nových obyvateľov. Ale je tu aj jedna vec ktorú by som chcel zrealizovať. A to rekonštrukcia cesty v našej obci aj v okolí. Za tie roky sú už v zlom stave a bolo by vhodné ich znovu opraviť, prípadne urobiť nové. Budem rád za vaše hlási a poďme spraviť krásnu obec a budme na ňu hrdý.

Jurij Sergejevic 

 

 

V Blueberry, dňa 23.11.2021

 

25.11.2021 15:18, naposledy upraveno 25.11.2021 18:02 uživatelem neznamy#4565

Odesílatel:
Saul Anderson,
Los Santos, Santa Maria Beach 290


Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Los Santos 25. Listopadu 2021


✵ Kandidatura do volebního obvodu ✵

Celé jméno: Saul Anderson
Datum narození: 7/11/1991
Volební obvod: Montgomery


Vážený soude,

S radostí a dobrými úmysly Vám tímto dopisem oznamuji svou kandidaturu do voleb pro volební obvod v Montgomery. Chtěl bych svou přítomností v krajském zastupitelstvu zpříjemnit život obyvatelům a návštěvníkům naše malé vesničky.

Ctihodní občané,

Některým z vás mé jméno už určitě přijde povědomé. Ano, jsem právník Saul, který už nějaký pátek hají vaše práva a pomáhá vám ze složitých situací. Zaznamenal jsem, že obyvatelé našeho malého Montgomery nejsou tak úplně spokojení s několika věcmi. Proto této možnosti, stát se zastupitelem Montgomery, rád využiju a budu se snažit prosadit vaše žádosti.

K nejčastějším problémům patří například;

  • náročnost ubytování,
  • časté automobilní nehody,
  • nepřizpůsobiví spoluobčané,
  • nepokoje u benzínové pumpy
  • či vysoká kriminalita.

Je na čase to změnit. Ano, právě nastal čas, postavit Montgomery na nohy.


Se vší pokorou,
Ing. JUDr. Saul Anderson

Brumik

Hráč

38
26.11.2021 16:55

Montgomery, 26.11.2021


Odesílatel:
Pepek
Novák,
Pošta Montgomery, San Andreas

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Informace o kandidátovi

Jméno a příjmení: Pepek Novák
Datum narození: 18.8.1941
Volební obvod: Dilimore


Vážení spoluobčané, Vážený soude,
mé jméno je Pepek Novák, a kandiduji na místo starosty v obci Dilimore.
Většina mě může znát jako starého dědka, který žebrá o peníze. S tím by měl být ale konec! Změníme život občanů v Dilimore! Změníme chování státu, občanů a záchranných složek ke starší generaci! Změňme vše co bude v našich silách! 
V mém plánu v případě zvolení na místo starosty je zajistit bezpečnost, čistotu, ale i zachovat přírodu pro novou generaci! Nebudeme budovat nové a nové stavby! Podpoříme rozvoj v naší malebné obci! A také budeme komunikovat a brát názory od občanů, protože komunikace je klíč k úspěchu!

 

Budu rád volební účast ve dnech od: 1.12.2021 do: 3.12.2021
Změňme vše co bude možné! Volme dědu Pepka!

Pepek Novák  

26.11.2021 18:34

Dillimore, 26.11.2021


Odesílatel: 

Jenny Cothsword

Dillimore 1166

Adresát:

Vrchní soud San Andreas, Las Venturas 1154


Vážený soude, vážení spoluobčané:

Vážený soude, vážení spoluobčané.

Tímto dnem jsem se rozhodla, kandidovat na starostku obce Dillimore.

Některým z vás je mé jméno povědomé, některým ne. Jsem strážkyně zákona, snažím se chránit Vás, poctivé občany od těch, kteří si neváží života a druhých. Jakožto dlouhodobá obyvatelka Dillimore, sice malé ale za to překrásné obce, jsem si povšimla, že lidé často porušují noční klid a taktéž své osobní vozy nechávají poházené tam, kde je to zrovna napadne. Chtěla bych tomuto zapříčinit a vrátit klid do obce Dillimore jako dříve. Proto budu ráda, když mi věnujete váš hlas a tím mne zvolíte jako starostku obce Dillimore. Ráda prosadím Vaše návrhy, ráda budu činit jen dobro pro zdejší obec.


S úsctou a přáním hezkého dne,

𝓙𝓮𝓷𝓷𝔂 𝓒𝓸𝓽𝓱𝓼𝔀𝓸𝓻𝓭.

 

zeldinko

Hráč

45
26.11.2021 22:38, naposledy upraveno 26.11.2021 22:48 uživatelem zeldinko

• Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


• Odesílatel:
Celé jméno: Benjamin Reed
Datum narození: 28.7.1990


Vážený súd, vážení občania a vážení kandidáti, Dovoľte mi touto správou zahájiť svoju kandidatúru na starostu a člena kongresu za volební obvod Blueberry.  

Pôsobím v kongrese už štvrtýkrát, preto by som sa chcel so svojimi skúsenosťami podieľať na rozvoji štátu aj naďalej. Za nášho minulomesačného mandátu sa mne a mojím kolegom z kongresu podarilo uskutočniť veľa dôležitých vecí pre správne fungovanie tohto štátu, v ktorých by som chcel aj za mojich nezúčastnených kolegov pokračovať.

Ďakujem za vašu vyjadrenú dôveru pri minulých voľbách a preto nechcem dávať iba plané sľuby, ktoré by sa aj tak nenaplnili, nedokážem spraviť všetko, ale môžem s čistým svedomím prehlásiť, že budem vykonávať svoj mandát podľa svojho najlepšieho svedomia a hlavne v záujme občanov štátu San Andreas. Príďte k voľbám, každý hlas môže rozhodnúť.


Jacko88

Hráč

41
26.11.2021 23:51
Odesílatel:
Nathalia Hilton
Palomino Creek 4-7
Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

 


Vážení čtenáři, spoluobčané, sousedé, Vážený soude,

rozhodla jsem se, že se budu opět (Již po druhé.) ucházet o pozici starostky a o pozici členky kongresu t.j. kongresmanky, našeho krásného a předchozími starosty zkrášleného města Palomino Creek, kde sama žiju a vlastním zde krásný, menší rodinný dům. V minulém volebním období, jsme si myslím s kongresmany/starosty sedli a ve většině případech jsme se shodli. Já sama, jsem přednesla jedem návrh, přesněji, vyklizení ''uličky'' za bankou a obchody v Palomino Creek, sami se tam zajděte podívat, je tam veliký slušně řešeno binec. Můj návrh byl ostatními členy kongresu schválen a kolega napal panu Zakharovovi, aby se o to postaral, ale pak Zakharov bohužel zatím neodpověděl. Tudíž bych chtěla kandidovat znovu a toto zařídit a dále přidat další molo na jezero, co je hned vedle/pod Palominem, naproti Leteckému klubu Red County. Samozřejmě nemusíte pracně sepisovat žádosti ohledně Palomina kongresu, ale stačí to napsat mě na můj smail, uvedený níže a já to návrh sama představím kongresu a dle domluvy klidně i něco dodám. Doufám, že alespoň polovina členů tohoto t.j. prosincového kongresu, bude z tohoto minulého, krásně jsem si s nimi dle mého sedla a ráda bych s nimi spolupracovala dál. (Členové listopadového kongrsu/starostové: Benjamin Reed, Alexej Gordijevskij, Dušan Badinský, Raymond O'Conner.)


Informace o kandidátovi:
Jméno: Nathalia Hilton
Datum narození: 14.6. 1999
Věk: 22 let
Trvalé bydliště: Palomino Creek 4-7
Dosažené vzdělání včetně titulů: Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola automobilní a technická České Budějovice. - Bc. 
Smail: nathalia.hilton@smail.ic ((Jacko88#6375 na smail nekoukám, jako smail používám discord, jako asi většina lidí zde. Dodávám to jen pro ty, co by nevěděli.))
Aktuální pracovní pozice: HZS - Nadporučík | Velitel First Responder, Velitel Personálního Oddělení. Dále majitelka funkční, prosperující a rozrůstající se firmy Dragon Group. Starostka Palomino Creek/Kongresmanka.


Tímto všem děkuji za přečtení a za případné hlasy.
A také všem kandidátům přeji hodně štěstí, 
vaše Bc. npor. Nathalia

Kenny15

Hráč

19
27.11.2021 11:52
Odesílatel:
Kenny Wright
Los Santos, Richman.
Adresát:
Vrchní soud San Andreas
Las Venturas 1154

Vážený soude, milí spoluobčané.

Rozhodl jsem se pro další kolo kandidatury na post starosty, ale tentokrát do Fort Carson. Myslím si, že Fort Carson si zaslouží nějakou tu rekonstrukci a revitalizaci okolí. Tahle, již zmiňovaná vesnice, má své určitá specifika pro lidi, kteří mají rádi klid od ostatních věcí. Jakožto bývalý velitel hasičů chci zajistit lepší bezpečnost, boj proti krádežím, či různé kriminalitě. Mým cílem je zde vybudovat nové rodinné domy pro obyvatele celého Red County, aby věděli kde najít klid a odpočinek. 

Další důležitý bod je úzce spjatá spolupráce s ostatními starosty vesnic (Montghomery, Blueberry, Palomino Creek a Dillimore). Jelikož se nám blíží čas vánoční, bylo by dobré zorganizovat, tak jak každý rok pro nás všechny vánoční trhy, spojené s různými akcemi. V rámci vánočního času, bych chtěl ve Fort Carson vybudovat ledovou plochu na veřejné bruslení. Zima nám pomalu klepe na dveře, a určitě by to bylo vhodné zorganizovat.

Pojďme spolu změnit budoucnost Fort Carson a postavit jej zpět na nohy. Spolu to dokážeme!

S pozdravem,
Ing. Kenny Wright.


Informace o mně:
Jméno:
Kenny Wright
Datum narození: 12.10.1990
Věk: 31 let
Trvalé bydliště: Los Santos, Richman
Smail: kenny.wright@smail.ic (( Nejlíp psáti na Discord: KennyKing15#5382.))
Nejvyšší dosažené vzdělání: UTB ve Zlíně, fakulta logistiky a krizového řízení, se zaměřením na ochranu obyvatelstva.


V Los Santos,
dne: 27.11.2021

Ressetth

Hráč

14
27.11.2021 13:36

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Jméno - Alexej Gordijevskij
Datum narození - 26/11/1980

Volební obvod: Fort Carson


Vážený soude, vážení spoluobčané,

Já, Alexej Gordijevskij narozen 26.11.1980 tímto oznamuji svou kandidaturu na starostu obce Fort Carson

Zdravím, rozhodl jsem se opět kandidovat do Kongresu San Andreas. Většina z Vás mě může znát jako starostu Montgomery za období Listopad 2021, Palomino Creek za období Březen 2021 a bývalého majora Hasičského Záchranného Sboru. Bezpečnost občanů pro mne stále je a bude prioritou a tak se i nadále budu snažit o bezpečnější místo pro každodenní soužití a to právě ve Fort Carsonu, který má své hodnoty k využití a já bych rád s pomocí Vašich hlasů tyto hodnoty využil právě pro Vás, občany. 

Přísahám, že vždy budu jednat v zájmu obce a zachování jejího dobrého jména. 


Dne 22.10, v Montgomery.



27.11.2021 17:23, naposledy upraveno 27.11.2021 17:29 uživatelem VajkoChlpko
📤Odesílatel:
Bc. Dušan Badinský
Palomino Creek 4-5
📥Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

 


Vážený súd, vážení občania a voliči. Týmto dopisom, by som vám chcel oznámiť svoju kandidatúru za volebný obvod Montgomery.

Ako možno už viete, volám sa Dušan Badinský, vyštudoval som stredná odbornú školu agrotechnickú, odbor ochrana osôb a súkromného majetku, s úspešne ukončenou maturitnou skúškou. Neskôr som sa rozhodol nastúpiť na Univerzitu Komenského v Bratislave, ako právnická fakulta. Po úspešnej bakalárskej skúške, som získal titul bakalára. 👨‍🎓

Pri mojom možnom pôsobení ako starosta Montgomery, by som rád poupravil zopár vyhlášok, ktoré občanom napríklad bránia v stretnutí sa, na benzínovej stanici. V budúcnosti, by som mal taktiež aj nejaké plány, konkrétne s infraštruktúrou mesta a skvalitniť úroveň života, ako to bolo aj v Dillimore v predchádzajúcom volebnom období. 

V komunálnych voľbách, ktoré nás čakajú v decembri, sa budem uchádzať o Vaše hlasy ako kandidát na starostu mesta Montgomery. Témy môjho volebného programu vznikali pri stretnutiach s občanmi a týkajú sa väčšiny občanov.

V mestečku sa posnažiť znížiť úroveň kriminality na takú, aby bola v rámci možností prehliadnuteľná. Rozhodol som sa všetky svoje skúsenosti z komunálnej politiky využiť v prospech mesta a jeho občanov. Taktiež, som ochotný prebrať všetku zodpovednosť, čo sa týka nášho mestečka Montgomery. Po minulom volebnom období a mojej aktivity v kongrese, to ale podľa môjho názoru problém nebude. Budem rád za vaše hlasy a hlavne, poďme spraviť z Montgomery, lepšie a krajšie miesto.


Informace o kandidátovi:
Jméno: Dušan Badinský
Datum narození: 12.7.1986
Věk: 35 let
Trvalé bydliště: Palomino Creek 4-5
Dosažené vzdělání včetně titulů: Univerzita Komenského v Bratislave, Právnická fakulta - Bc. 


Toto bude z mojej strany zatiaľ všetko, nezabudnite ísť k volebnej urne.

📆 Dňa 27.11.2021 v Palomino Creek 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~251

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

241Kč včera v 18:01

bzinko

200Kč včera v 17:00

Yazukys

210Kč včera v 16:28

Nejnovější uživatelé
Rimrlik

Registrován 13.5.2024

bossman

Registrován 13.5.2024

hammnam

Registrován 13.5.2024