Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban - Dzardys


DarkTime

Hráč

2
28.11.2021 13:50, naposledy upraveno 28.11.2021 14:10 uživatelem DarkTime

Dobré dopoledne. 

 

Rád bych si požádal o unban po měsíci a něco možná 2 měsíce minulá žádost mi moc nevyšla a chtěl bych to zkusit znovu... Nemám kde hrát celé 2 měsíce jsem se absolutně nudil prosím o unban protože jste jediný server kterej za 1. neskončí po měsíci za 2. má hráče za 3. dobrej Admin-Team za 4. vlastní scripty za 5. majitel není na peníze jako na jednom nejmenovaném serveru na kterém si koupíte balíček a máte celou zbrojnici za 6. máte originální herní zónu za 7. aktivní IZS složky a já bych se chtěl vrátit s nabídkou jediná blbost = Permanentní ban Bez možnosti unbanu rád bych si zase zarpil na kvalitním a normálním serveru s fajn admin teamem kde každý druhý nestřílí s give gunama moc bych se chtěl omluvit za to že jsem během 3 - 7 hodin stihl si dát další permu promarnil jsem @Dzardys ovy dost času a myslím si že semnou byl DOST ale jako DOST trpělivý... Myslím si že jsem připravený se vrátit a mít důvod si dávat bacha jak jsem již zmiňoval 1 blbost = Perma bez možnosti unbanu nebo žádost o unban až třeba za rok myslím že to je dobrá dohoda ale nechám na Dzardysovy

 

Přeji krásné odpoledne s pozdravem DarkTime :) 

28.11.2021 14:29

Toto byl tvůj 4. permanentní ban, kromě toho se přistoupilo na tutéž podmínku už při posledním unbanu a dost evidentně ses vydal na cestu, která vedla ke špatným koncům. Potvrdil jsi snad celému AT, že pro tebe v komunitě jednoduše místo nemáme, nasbíral jsi za dobu svého hraní více banů než třeba Derbo, a to je co říct, tudíž patříš mezi ty extrémisty. Ban sice udělil Bača, ale na základě mého šetření, a po domluvě s vedením AT jsem se rozhodl tvou žádost zamítnout vlastním jménem, abys nemusel čekat na Bačovo vyjádření. Pokud se sem někdy chceš vrátit, podej si daleko lepší žádost o unban, a už určitě ne letos. Ty se mé vstřícnosti už letos nedočkáš, stejně jako se komunita nedočkala kvalitního RP od tebe.


Powered by LeoSight IFS
LT~29

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024