Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ilegál RP aneb, jak ho zlepšit?


F3nixar

Hráč

22
28.11.2021 18:45

Zdravím komunito,

Již nějakou dobu se Skimo potýká s problémem erpení na straně ilegalu. Běžný skimo hráč so pod pojmem ilegální RP představí chození po mapě, střílení policistů, okrádání kamionu a hráčů. Ano, střílení policistů je nutné, v některých situacích, ale když k tomu máme důvod. Ano, okrádání kamionů může zůstat nadále, protože i to nějakým způsobem obzvláštní tu hru. Ale vše potřebuje mít svůj vlastní důvod. Vše potřebuje mít tu správnou dávku RPčka o kterým je celou dobu řeč. Většina takových lidí hraje jen přesně podle pravidel, mnohdy tito lidi znají pravidla líp, než nějací členi A-T. Ovšem nikdy tomu nedali ten "drive" Nedali tomu tu šťávu, aby si to ten druhý člověk, který je okrádaný, aby si to trochu užil alespoň po té RP stránce. Vždy to skončí jen PKčkem a mějte krásný den. 

Tenhle přístup je špatný. Je potřeba ho napravit a proto jsem tu s jedním menším návrhem. Sice tím oslabím konkurence schopnost ilegálních skupin, ovšem vše se dá časem napravit. Každý nakonec jednou u nás dostane CKčko, nebo bude uvězněn a bude chtít erpit sám, ovšem už půjde ze zkušenostmi a až v tu chvíli bude i ta konkurence na straně ilegalu. 

Nicméně k tomu nápadu. Již nějakou dobu jsem si rozjížděl svojí ilegální skupinu. Je to banda lidí, kterým mohu věřit jak ze strany IC tak OOC. Šance, že by dostali ban jsou někdy vyšší než si představuji, ovšem je to v přijatelných mezí. Každý dělá chyby. Napadlo mě, společně s pár lidmi s mojí bandy, vytvořit takovou podskupinu. Nevím jestli někdo z vás hrál FiveM, ovšem tam funguje něco jako ŠKOLKA. Je to něco na způsob školení budoucích členů té mafie, pod které je ta školka umístěna. A přesně tento princip jsem se rozhodl dotáhnout sem na Skimo. Je to takový test toho, zda je možný, aby to fungovalo. Do této školky nebude nějak bráno v potaz to, jako moc dlouhý máte ban rejstřík, nebo jak moc jste oblíbení u adminů a jakou máte minulost. Sám mám osobní zkušenosti v tom, že jde napravit člověk s špatnou minulostí. Jde jen o osobní iniciativu toho, který se chce změnit a který chce ukázat, že je opravdu skvělým hráčem. 

A jak se do takovéto školky dostat? Jednoduše, kontaktujete mě prostřednictvím mého discordu - F3nixar#8051 a dostanete bližší informace o tom, jak postupovat dál. A případně bych Vám tam odpověděl na Vaše otázky.

Řekněme, že tohle vše je snaha o to zlepšit ten ilegál a utvořit v tomhle alespoň nějaký řád a alespoň nějakou úroveň, aby to RPčko bylo nanejmíň snesitelné. Proto ti, kteří opravdu usilují o změnu, se mi ozývejte a potom budeme mít opět šanci se ukázat jako ti skvělý hráči. 

28.11.2021 18:51
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~31