Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel.


Alkanicborec

Hráč

8
28.11.2021 20:14, naposledy upraveno 2.12.2021 11:36 uživatelem Alkanicborec

Podatel: Jarda Slizak

Věc: Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro firmu Elite Trucking Company.

Odůvodnění: Vážení členové kongresu,

            já Jarda Slizak jako generální ředitel firmy Elite Trucking Company IČO:257 Vás žádám o udělení koncese ve věci úpravy motorových vozidel a vydávání protokolů o způsobilosti vozidel dle zákonu a směrnic státu SA. V případě schválení koncese bychom začali nabízet motorové úpravy občanům SA a také bychom nabízeli práci zkušeným nebo nezkušeným automechanikům, nezkušené mechaniky kvalitně zaučíme, tímto krokem bychom snížili nezaměstnanost ve městě. Dále by nám toto schválení přineslo stálý příjem pro naši firmu, což by znamenalo pro  naše zaměstnance stálý plat a nedostávali by zbytečné výpovědi. Vybavení a prostory pro poskytování těchto služeb již máme připravené, pouze čekáme na schválení ze strany vládní podatelny a jsme plně schopni začít poskytovat služby za velmi nízké ceny pro občany. Koncese by tedy naší Firmě umožnila rozšířit směr podnikání a nabídla nové pracovní pozice pro obyvatele SA. Dílna leží na okraji Blueberry na adrese Blueberry 2-6, toto zajistí snadnou dostupnost pro budoucí zákazníky naší firmy.

Za firmu Elite Trucking Company, Jarda Slizak.

Záměr: Udělení povolení k legálním úpravám motorových vozidel. A udělení povolení k vystavení protokolu o způsobilosti vozidla.

Přílohy: Žádné.

zeldinko

Hráč

45
16.12.2021 16:31

Podatel: Jarda Slizak

Věc: Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro firmu Elite Trucking Company.


Vážený pán Slizak,

Vašu žiadosť presúvam do triedenia. V priebehu následujúcich dní počítajte s návštevou vašej firmy za účelom vypracovania posudku. O priebehu riešenia danej veci vás budeme aj naďalej informovať.


Benjamin Reed
Predseda kongresu San Andreas

 

31.1.2022 14:40, naposledy upraveno 31.1.2022 14:41 uživatelem Awoo

Dobrý den,
Kongres by se rád vyřešil Vaší žádost o koncesi, nicméně nemáte funkční Post.ic adresu, proto tedy píši touto formou.

Ráda bych si s Vámi domluvila schůzku a prohlédla si zázemí Vaší firmy a zjistila, jestli jste dostatečně vybaveni prostory, potřebnou technikou a pracovníky, kteří by tyto úkony úprav motorových vozidel prováděli.

Kdy by se Vám hodila návštěva?


s pozdravem
Annika Larsson, MSc.
Kongres San Andreas

 


Powered by LeoSight IFS
LT~29