Jak už tu @VajkoChlpko zmienil "Keď dám potenciálnemu zamestnancovi podpísať zmluvu, a je to napríklad nejaký začiatočník, vo väčšine prípadov klikne na toto,(má namysli tlačítko na uzamknutie zmluvy) a ďalej je to opäť o nervy zasa kupovať novú ktorú treba vyplniť a celé nanovo."
Presne toto sa mi stáva na dennej báze aj keď im napíšem do OOC "prosím ťa daj podpísať a potom klikni na uložiť a zavrieť" a on klikne na to uzamknúť či aké to je tlačítko, hráči na Skime nie sú proste zvyknutý na takéto RP a dokonca sa má stále pýtajú že prečo to musia vyplňovať a prečo hento tamto...
Podľa mňa to nieje problém tých zmlúv ale problém je to že doteraz sa nikdy okrem v momentálnej firme kde som nesnažil normálne erpiť prijímací pohovor pekne s formulárom aj so zmluvou jak je to skoro všade v reálnom živote.
Momentálne RP prijímacieho pohovoru malo dve možnosti:
1. Takzvaná mám v p*či
Zamestnávateľ: Zdravim nechcete robotu ?
Potencionálny zamestnanec: Áno máte delivery ?
Zamestnávateľ (stlačil F3 rozklikol si svoju frakcia dal pridať člena)
Zamestnávateľ: Áno tu sú motorky makajte
(A takýto ľudia potom prídu ku nám do firmy a s nimi riešiť pohovor to je otras ale oni za to nemôžu ale zamestnávateľ za to môže ,ktorý doteraz neerpil pohovory)
2. Nejaká snaha o RP pohovoru
Potenciálny zamestnanec: Zdravim, ja som sa prišiel uchádzať o prácu ako kamionista.
Zamestnávateľ: Dobre, tak poďte do kancelárie spravíme pohovor spíšeme zmluvu.
Zamestnávateľ: Tak vás poprosím meno priezvisko a vodičák C mi ukážte
(stalo sa mi veľakrát že vo firmách pre kamióny dokonca ani vodičák nepýtali :D)
Potenciálny zamestnanec: Moje meno je Alfonz Gajdoš a nech sa páči tu je môj vodičak skupiny C
(Tak a v tomto momente prišlo vždy toto)
Zamestnávateľ: Dobre
Zamestnávateľ: /me zobral zmluvu a položil ju na stôl aj s perom
/do zmluva je na stole aj s perom
( Dámi a páni srdečne Vám oznamujem že zmluva už dávno nieje pasívny predmet takže prosím na /do zabudnite a začnite si pekne krásne kupovať zmluvičky )
Potencionálny zamestnanec: /me zobral pero a podpísal zmluvu
(To [/me] od zamestnanca nieje zle až na to že bohužiaľ podpisuje imaginárny kus papiera ,ktorý už dávno existuje ako item, tak presne tu vzniká ta nevedomosť ako sa pracuje na Skime s itemom zmluvy )
Toto je z môjho odkazu k tomuto príspevku všetko a prosím začnite normálne erpiť pohovory.
Ďakujem za pozornosť
Jak už tu [user:5360] zmienil "Keď dám potenciálnemu zamestnancovi podpísať zmluvu, a je to napríklad nejaký začiatočník, vo väčšine prípadov klikne na toto,(má namysli tlačítko na uzamknutie zmluvy) a ďalej je to opäť o nervy zasa kupovať novú ktorú treba vyplniť a celé nanovo."
Presne toto sa mi stáva na dennej báze aj keď im napíšem do OOC "prosím ťa daj podpísať a potom klikni na uložiť a zavrieť" a on klikne na to uzamknúť či aké to je tlačítko, hráči na Skime nie sú proste zvyknutý na takéto RP a dokonca sa má stále pýtajú že prečo to musia vyplňovať a prečo hento tamto...
Podľa mňa to nieje problém tých zmlúv ale problém je to že doteraz sa nikdy okrem v momentálnej firme kde som nesnažil normálne erpiť prijímací pohovor pekne s formulárom aj so zmluvou jak je to skoro všade v reálnom živote.
Momentálne RP prijímacieho pohovoru malo dve možnosti:
1. Takzvaná mám v p*či
Zamestnávateľ: Zdravim nechcete robotu ?
Potencionálny zamestnanec: Áno máte delivery ?
Zamestnávateľ (stlačil F3 rozklikol si svoju frakcia dal pridať člena)
Zamestnávateľ: Áno tu sú motorky makajte
(A takýto ľudia potom prídu ku nám do firmy a s nimi riešiť pohovor to je otras ale oni za to nemôžu ale zamestnávateľ za to môže ,ktorý doteraz neerpil pohovory)
2. Nejaká snaha o RP pohovoru
Potenciálny zamestnanec: Zdravim, ja som sa prišiel uchádzať o prácu ako kamionista.
Zamestnávateľ: Dobre, tak poďte do kancelárie spravíme pohovor spíšeme zmluvu.
Zamestnávateľ: Tak vás poprosím meno priezvisko a vodičák C mi ukážte
(stalo sa mi veľakrát že vo firmách pre kamióny dokonca ani vodičák nepýtali :D)
Potenciálny zamestnanec: Moje meno je Alfonz Gajdoš a nech sa páči tu je môj vodičak skupiny C
(Tak a v tomto momente prišlo vždy toto)
Zamestnávateľ: Dobre
Zamestnávateľ: /me zobral zmluvu a položil ju na stôl aj s perom
/do zmluva je na stole aj s perom
( Dámi a páni srdečne Vám oznamujem že zmluva už dávno nieje pasívny predmet takže prosím na /do zabudnite a začnite si pekne krásne kupovať zmluvičky )
Potencionálny zamestnanec: /me zobral pero a podpísal zmluvu
(To [/me] od zamestnanca nieje zle až na to že bohužiaľ podpisuje imaginárny kus papiera ,ktorý už dávno existuje ako item, tak presne tu vzniká ta nevedomosť ako sa pracuje na Skime s itemom zmluvy )
Toto je z môjho odkazu k tomuto príspevku všetko a prosím začnite normálne erpiť pohovory.
Ďakujem za pozornosť