Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ilegální frakce


Artistiques

Hráč

32
2.12.2021 02:33, naposledy upraveno 2.12.2021 21:14 uživatelem Artistiques

Ahoj, jelikož jsem vám v předchozích dvou článcích (tady a tady) slíbil něco o ilegálních frakcích, popovídáme si o nich teď.
<<<předem se omlouvám pokud to nebude tak pěkně rozepsané jako moje ostatní články, měl jsem přes 700 slov a restartoval se mi pc kvůli aktualizaci... píšu to podruhé, nebudu se tolik rozepisovat, docela mě to vytočilo, na tenhle článek jsem se těšil, ale psát něco dvakrát není tak fajn...>>>

Co nám umožňuje modul GANG?
Není toho málo, všichni víme o illegálních převozech co jsou na serveru, ne každý ale ví jak třeba vykrást obchod, stejně si tu radši probereme všechno. Převážet můžeme alkohol, kokain a zbraně. 
Alkohol a kokain jsou i bez modulu GANG, jsou ale méně výdělečné, oproti převozu zbraní.
Rozebereme si tedy následující převozy... Pro všechny platí, že na serveru musí být minimálně 3 policisté, že převážíme v bednách a každá bedna má rozměr 2x2, takže do samotného inventáře se jich vejde 8. 
V něčem ale musíme jezdit... Každé auto má ale jinak velký inventář... Když pojedeš sporťákem, nejspíš policajtům ujedeš, uvezeš toho ale strašeně málo, pak tu jsou SUV, například Tahoe, v tom uvezeš víc, jenže taky ne dost... Nejlepší je boxtruck, použitej seženeš za 250k a narveš toho tam opravdu moc... Jen s ním nikomu neujedeš a když tě chytnou tak přijdeš o všechno...
Převoz Alkoholu:
Nakoupíme pod Mount Chilliad a prodáme v Montgomery (červená šipka na mapě)
Převoz Kokainu:
Nakoupíme v San Fieru, zpracujeme v Las Venturas a prodáme v docích Los Santos. (modrá šipka na mapě)
Převoz Zbraní:
S tím mám nejvíce zkušeností, řeknu vám proto nejvíc... jedna bedna stojí 20.000, prodáte ji za 21.800.
Nakoupíte v Las Venturas a prodáte v San Fieru... Na převoz zbraní musíte mít modul gang. (zelená šipka na mapě)

Převoz diamantů:
Další moje velmi oblíbená činnost, převoz diamantů... Vydělá to nejvíc, na jedné bedně (kterou koupíš za 200k) máš profit 50k.
Když vezmeš dodávku, nějaký kámoše a jdete spolu vozit dia, opravdu vyděláte... Pokud vás tedy nechytí PSA.
Jde to jen dvě hodiny za celý týden, to je v pátke od 22:00 do 23:00 a v sobotu ve stejný čas.
Nakoupíš je na lodi u San Fiera, prodáš je v Los Santos, tady ale není jediný problém PSA, to jak je to limitované a jak se v tom točí peníze motivuje malé skupinky hráčů aby takzvaně "kempili" lidi co to vozí, pak na bedně nemají profit 50k ale 250k, nemusí ji totiž kupovat.
Nebudu tu asi říkat kde nejčastěji kempí hráči, ani kde nejčastěji kempí PSA, to je IC informace... 
Převoz diamantů ale přidal hře uplně jiný rozměr... 
Někdo jezdí autem, někdo pluje na lodi, někdo létá ve vrtulníku... Je to čistě na tobě, možností je spousta.

Vykrádání obchodů:
Na to musíš mít čistě illegální frakci (o těch si povíme za chvilku), stačí přijít do obchodu s maskou/helmou/kuklou, vytáhnout zbraň a namířit na prodavače... Ten ti začne dávat peníze, jenže v moment kdy začne, zároveň zavolá PSA (idk, zmáčkne tlačítko pod pultem), když utečeš, dá jim vědět že jsi utekl a že jsi odnesl nějaké určité množství peněz. 
Čím blíž jsi k Montgomery, tím víc ti to dá peněz, tím dřív ale může dorazit PSA...

Čistě illegální frakce:
Jak poznat čistě illegální frakci? Jednoduše, tady máš seznam frakcí, čistě illegální frakce je napsaná červeně a u počtu členů má otazník, například tahle. Můžeme vidět, že nevidíme nic, nevidíme majitele, členy, počet členů, nemovitosti... Vidíme jen a pouze GANG.

Na co si dát bacha?
Tak asi nemusím zmiňovat že na PSA... Když umřeš, přijdeš o bedny, může ti je ukrást jinej hráč... Taky pozor na bonzáky, spousta lidí ráda volá policii. 
Na některých místech (nebudu jmenovat) jsou kamery, to bych si na tvým místě taky pohlídal... :)

-Chtěl jsem se rozepsat víc, omlouvám se pokud je tu vidět že mě psaní tohohle článku nebaví, je to celé moc stručně, mohl jsem se rozepsat víc, ale jak říkám, u samotného konce článku mi vyskočila aktualizace systému... Psát dvakrát stejnou věc prostě není taková zábava, chápeme se... Snad jsem vám tímhle článkem předal to co jste od něj očekávali, já s ním spokojenej nejsem. 

2.12.2021 04:45

Ahoj, máš to nádherne napísane, no našiel som tam niečo čo by som ja osobne doplnil a tým je známi prevoz diamantov, viem že je to v podstate časovo obmedzený event ale hodilo by sa to tam dopísať a čo sa týka toho že si to musel písať znovu tak to je mi ľúto.

Prajem ti veľa pevných nervov pri písaní ďalších užitočných článkov pre našu komunity.

 

S pozdravom 

nezabudnite RP je o fantázii.

 

 

Artistiques

Hráč

32
2.12.2021 09:01, naposledy upraveno 2.12.2021 21:14 uživatelem Artistiques

To mi uplně vypadlo, doplnim to! Děkuju 😄
EDIT: přidáno.

17.8.2022 18:27
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
18.8.2022 17:49

Ahoj, pokud se nepletu tak zbraň se bere glock, colt a podobně, zdá se mi že taser nebude fungovat při vykradení obchodu.

Sensei

Hráč

27
12.9.2022 12:12

Pokiaľ moja múdrosť siaha viem že obchod vykradneš aj so sprayom/hasičákom a aj taserom, všetko čo ide namieriť.

Ak nie opravte ma, ďakujem (poprosím aj označiť)


Powered by LeoSight IFS
LT~59