Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro N.O. Midnight Cats


2.12.2021 11:30, naposledy upraveno 2.12.2021 11:32 uživatelem Awoo

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Podatel
: MSc. Annika Larsson 
Věc: Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro neziskovou organizaci "Midnight Cats"


Vážení zástupci Kongresu, 
Ráda bych zajistila koncesi na úpravu motorových vozidel pro neziskovou organizaci (Volnočasový dívčí spolek) Midnight Cats , zřízené za přispění krajského zastupitelstva Red County, IČO: 42 ( dále jen "CATS" ).


Spolek CATS působí jako komunitní volnočasový klub již zhruba rok a od jeho založení se členská základna hezky rozrostla. Spolek má na své IČO zaregistrovaných několik živností, které všechny nabízí členkám možnost brigádního přivýdělku formou hlídání objektů, rozvážky balíků, či přijímání zakázek pro transporty pomocí reprezentačního nákladního vozidla, které jsem do této organizace zakoupila z vlastních zdrojů. Jakožto neziskové organizaci, veškeré příjmy plynoucí nad rámec odměn ze samotných úkonů jsou pravidelně odváděny státu. 

Důvod, proč žádám o tuto koncesi je jednoduchý: Chtěla bych v rámci spolku založit zájmový kroužek, který by se zabýval právě opravou a úpravou vozidel, aby si to mohly zkusit i členky, které jsou v oboru amatérky. Inspekci pak mohou provézt profesionální mechaničky/konstruktérky, kterých několik ve spolku máme (včetně mé osoby).


Koncese neslouží primárně k úpravám vozidel za úplatu, jak tomu je u běžných firem. Samotnou službu bychom nenabízeli široké veřejnosti, spíše v rámci spolku, či úzkého kruhu přátel, kteří by se nebáli poskytnout své vozidlo ke studijním účelům - za což samozřejmě neplánuji vybírat jakoukoliv finanční odměnu nad rámec platby za nutné aftermarketové díly, které budou k samotným úkonům použity. Pokud i přes to by někdo, komu by se vozidlo v dílně CATS upravilo, trval na finanční odměně, bude člence, která úkon provedla důrazně doporučeno tuto odměnu vložit na účet spolku, aby odešel po sléze s pravidelnými odvody zisku opět do státní kasy. 

Tímto Vás zároveň zvu na návštěvu a prohlídku klubovních prostor, včetně podzemní garáže s dílnou, jež se nachází u severního dálničního sjezdu v obci Palomino Creek. Doufám, že mou žádost zvážíte a budu ráda, pokud ji vyhovíte - jistě tím uděláte radost velkému počtu členek, které by se rády něco hlouběji dozvěděly o strojírenské magii motorových vozidel. 

s přátelským pozdravem a přáním mnoha úspěchů v následujícím funkčním období
MSc. Annika Larsson, zakladatelka spolku Midnight Cats
smail: annika.larsson@smail.ic

zeldinko

Hráč

45
16.12.2021 16:34

Podatel: MSc. Annika Larsson

Věc: Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro neziskovou organizaci "Midnight Cats"


Vážená pani Larsson,

Vašu žiadosť presúvam do triedenia. V priebehu následujúcich dní počítajte s návštevou vašej firmy za účelom vypracovania posudku. O priebehu riešenia danej veci vás budeme aj naďalej informovať.


Benjamin Reed
Predseda kongresu San Andreas

 

zeldinko

Hráč

45
27.12.2021 13:07

Podatel: MSc. Annika Larsson

Věc: Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro neziskovou organizaci "Midnight Cats"


Vážená pani Larrson, (@Awoo)
ďakujeme za zaslanie podnetu.

Vaším podnetom sa Kongres San Andreas zaoberal, a po vykonanej inšpekcií členom kongresu sme sa rozhodli vašu žiadosť o udelenie koncesie schváliť.


Benjamin Reed
Predseda kongresu San Andreas

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~38

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Darkoun03

370Kč včera v 12:06

baladaaa

100Kč včera v 01:36

p0KyX

38Kč 10.5.2024 19:27

Nejnovější uživatelé
oggyCZ

Registrován 11.5.2024

Wokyss

Registrován 11.5.2024

VOJTANOSEK

Registrován 11.5.2024