Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o rozvod


3.12.2021 21:36, naposledy upraveno 3.12.2021 21:36 uživatelem Kolpanek

Podatel: JUDr. Kristina Lopez Smith Ph.Dr

Věc: Žádost o rozvod


Odůvodnění: 
Vážený soude/kolegové,
Dnešním dnem 03.12.2021 jsem se rozhodla požádat o rozvod s mým manželem "Jackson Smith". 
Můj manžel u sebe držel nelegálně drženou zbraň, za což byl již v minulosti potrestán a já naivka jsem si myslela, že se změnil, poněvadž se choval dobře. No a dneska se ukázalo, že se nepolepšil. Případ jsem předala PSA, takže doufám, že můj manžel si odpyká trest. 
Každopádně posílal mi SMSky, kde tvrdí, že ho zajímala jeho reakce a prý to je "tazer", ale to už nechám na policii. Já se k mému manželovi nehodlám přiblížit a ohrozit tak svůj život. Po druhé mu již neuvěřím, že se polepší. 
Pokud by se nakonec prokázalo, že to byl vážně tazer, tak tento "žert" mu neodpustím a nehodlám žít s člověkem, který kdykoliv může získat zbraň a tím mě ohrozit. 


Záměr: Dosažení rozvodu s Jacksonem Smithem.

Přílohy: ****

3.12.2021 21:55

Podatel: JUDr. Kristina Lopez Smith Ph.Dr
Věc: Doplnění


Doplnění:
Omlouvám se, ale v předešlé zprávě jsem zapomněla dodat, že bych chtěla zpět po rozvodu získat své rodné příjmení "Lopez". 

6.12.2021 03:42

Adresát: Kristina Lopez Smith
Věc: Odpověď na podnět.


Vážená paní L. Smith,
děkujeme za zaslání podnětu.

Vrchní soud San Andreas se rozhodl pro přijetí Vašeho podnětu. Do matriční knihy bude zapsán zánik manželství a změna příjmení na rodné. Děkujeme.


juris doctor Violleta Reed,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~36