Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Neustále porušování pravidel ze strany Andrew Rocka, aneb výsměch všem ilegálum?

1 2



neznamy#6563

Smazaný účet

41
4.12.2021 10:32, naposledy upraveno 4.12.2021 11:05 uživatelem neznamy#6563

Ahoj, dnes bych se tu chtěl pobavit o postrachu všech ilegálů, zvaném Andrew Rock. Popravdě nevím, zda to dát do stížností a nahlášení, nebo do všeobecné diskuze, ale na tom snad tolik nesejde.

Tak, kde bych jen začal. Všichni určitě víte, o koho se jedná. Nejsem jediný, kdo s ním má problém, několik lidí již načapalo tady pana Kamínka porušovat pravidla. 

Jakto, že mu to furt prochází, i přesto, že byl několikrát usvědčen z porušování pravidel? Lehká otázka, jednodušší odpověď, AT ho zkrátka a jednoduše kryje, a když se nejedná o krytí ze strany AT, tak o krytí ze strany vedení PSA. Vážně by měl člověk, co střílel po vězních v celách být stále u policie? (viz. přiložený screenshot) Jasně, jedná se o půl roku starý ban a většina z nás dříve dělala kraviny, nebudeme si tu nic nalhávat, ale na něco jako "půl rok stará záležitost" se u reálné policie vážně nehraje.

Mluvíš tu o krytí ze strany AT, kde jsou nějaké důkazy? Opět, naprosto jednoduchá odpověď. Toho že za ním stál DnOndra a Petriik si musel všimnout snad i blbec, viz můj ban od Petriika za "DM" na 250 hodin, kdy jsem ho zabil během RP, rozhodně jsem za ním nepřišel jentak a nezabil jsem ho, každopádně mi následně byl ban zkrácen, takže to už tak nějak neřeším. Další věc je to, když jsem se jistého admina (nebudu zmiňovat jméno, nechci ho nějak špinit, nebo na něj cokoliv házet) ptal, za jakých okolností bych mohl Rockovi dát CK, načež mi odpověděl, že PSA mají CK protekci, což jsem se poměrně nedávno dozvěděl, že není pravda, spíše je to přesně naopak.

Čeho všeho se Rock dopouštěl, případně nadále dopouští? V první řadě NonRP Act, viz veškeré jeho bany, následně metagaming/baiting, viz moje předešlá stížnost na něj, který ovšem byl zaeRPen tak, aby nebylo nic poznat (nojo Feferone, kdo umí, umí. Že ano) a úplně nakonec neustálá arogance v OOC chatu, což ovšem není porušení pravidel, ale rozhodně to není vhodné, viz screenshot níže.
Backstory ke screenshotu - kropili jsme se v MG, byl tam Rock a ještě jedno PSAčko, nevím teď kdo a nechci na nikoho házet špínu. Oba dostali PK, najednou se pan Rock respawnl a snažil se nás pokropit, já to tedy přežil, ale můj kolega, který mě chtěl zachránit to schytal. Video bohužel nemáme ani jeden, takže se to nedá ani řešit.

Čeho chci tímto příspěvkem dosáhnout? Je to vyhození Rocka z PSA, ano pane Zayas, je to jeden z nejaktivnějších členů, ale jeho IC chování rozhodně není adekvátní k tomu, aby byl u policie, nejeden člověk semnou bude v tomto ohledu souhlasit. Zároveň bych chtěl zažádat o prodloužení banu (video z RP akce níže), neboť @Wright je moc hodný a dává krátké bany. Rock přejetý na 3x, ale i tak vstane a jde kropit, za toto by nejeden "mufyjánek" dostal minimálně týden, nehledě na historii.
https://youtu.be/zY7JHPppAq8


Předem děkuji všem, co si tento post přečtou a budou semnou souhlasit, tato havěť opravdu nemá co dělat u policie. Chtěl jsem si na tom dát více záležet, ale nespal jsem dýl jak 24 hodin, kdyžtak sem něco dopíšu :D


Edit: jeden funfact, Rock měl donedávna status TP, kampak mu ta hvězdička zmizela,  když žádnej ban nedostal? Žeby další důkaz ohledně již zminěného nadržování ze strany AT :thinking:

Edit2: kapitola s názvem "Jak se z Rocka stal terminátor, aneb jsem přejetej ale kropím", s/o @krupicce https://streamable.com/17ohq0

4.12.2021 10:57, odstraněno 4.12.2021 16:33 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování, troll

Matejos

Hráč

36
4.12.2021 11:10

Pekné napsané, bohuzial dozvedel sa cez vysielacku, no keby mame video je vidiet ze aj po respwne dostal nejeden hit z MP7. A bylo celkem no fear z jeho strany ze sa v jedné akci která byla prímo u nemocnice zúčastnil dva krát.

DnOndra

Hráč

50
4.12.2021 11:13, naposledy upraveno 4.12.2021 11:15 uživatelem DnOndra

Já se ti k tomuto jednoduše vyjádřím, a to i přes to, že mi to příjde zbytečné.

1) Nemůžeš OOCly rozhodovat o vyhození člena PSA, je to IC věc. To že s ním máš OOC problém a má IC neadekvátní chování neznamená, že to budeš řešit OOCčkově. Nikdo ti tohle nevyřeší, a kdyby jo, administrátor by se dopustil porušení pravidel. Řes si to IC cestou např. přes soud.

2) Nadržování: Nejsem si vědom, že bych mu nějak nadržoval a pochybuji, že Petriik taky. Vždycky byl ochotnej poskytnou videa,  na kterých se ukázalo porušení z obou stran. A ano, i Salsii byl v tomto případě potrestán. 

3) Délka banu: Toto je spíše věc pro Administrátory, ale délku banu určuje daný Administrátor který mu ban udělil. Jestli se příjde na další porušení pravidel, tak by měl být ban prodloužen. 


A teď celkově můj názor... 

Tahle věc mi příjde úplně zbytečná na řešení formou OOC stížnosti, logicky když někdo dostane ban příjde o TP - (Trusted Player), na tom není nic divného. Myslím, že to tu řešíš zbytečně, protože většina lidí ti na to řekne to samé.  A už vůbec nechápu, proč tu pošpiňuješ takhle moje jméno, když nemáš ani ověřené fakta.

Za mě je to vše, peace.

-Ondřej.


//EDIT: Pokaď se nepletu, Rock ani neměl nikdy TP. 

shejzyn

Hráč

22
4.12.2021 11:30

@DnOndra Čau, chci se jen vyjádřit k tomu řeš si to Icly přes soud. Řekni mi jen jednu věc, jak mám řešit něco Icly přes soud když jsem dostal PK a nic si nedokážu pamatovat i když policajt porušil nějaký zákon? Samozřejmě kdybych rpil že si něco málo pamatuju hned dostávám reporty o pravidlu PK a podobně. Jediné co mě prostě zajímá je jak si mám řešit něco Icly cestou po smrti aneb PK.

4.12.2021 11:33, odstraněno 4.12.2021 11:34 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

DnOndra

Hráč

50
4.12.2021 11:34, naposledy upraveno 4.12.2021 11:38 uživatelem DnOndra

@shejzyn 

Ahoj, v tomto případě máš bohužel smůlu.. Jestli si dostal PK, tak si nic nepamatuješ, v tom případě nemůžeš řešit danou věc ICly. Ale tím, že jí budeš řešit OOCly si moc nepomůžeš, protože ti všichni včetně mě odpoví, že to máš řešit IC. To je něco jako s okrádáním, když dostaneš PK, nemůžeš to řešit s PSA. Maximálně že ti zmizeli nějaké peníze, doklady z peněženky.

@neznamy#6563 , očividně když tu je zmíněné mé jméno, tak se do toho budu angažovat.  Dále nemám zapotřebí se s tebou hádat, akorát zbytečná ztráta času.

4.12.2021 11:38
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
4.12.2021 11:39, naposledy upraveno 4.12.2021 11:40 uživatelem Dzardys

Tak jo, protože je tohle téma, které se dotýká mne, anžto jsem zde nařčen hned dvakrát - coby Admin a coby vedení PSA - vyjádřím se tedy osobně.

Několikrát se zde objevilo slovo "nadržování" v mnoha tvarech a na takové slovo jsem vskutku alergický, proto se předem omlouvám za jakýkoli nádech toxicity v tomto komentáři, ačkoli se budu snažit dbát na kodex a vyjadřovat se co nejslušněji.

PSA je bezpochyby nejdůležitější frakcí na serveru, o opaku mne nepřesvědčí nikdo a jen hlupák by to zpochybňoval. U takové frakce je nejdůležitější dbát na RP a bezúhonnost, co se týče pravidel. To je důvod, proč já osobně do PSA beru strašně málo lidí a ještě méně jich projde přes Akademii, kterou jsem vytvořil za účelem náročného filtru hráčů. K tomu, aby to fungovalo, však není potřeba jeden admin, ale hned několik. Ve frakci, kterou vedu společně s Vysocakem a Ratajem poměrně přísně dohlížím na všechny členy. O tom, zda někomu Petriik s Ondrou nadržovali, já osobně rozhodnout nemohu a zpětné řešení je nyní bezpředmětné, jelikož ani jeden z nich nejsou k dnešnímu dni členy AT. Ale je velmi pošetilé podezřívat z tohoto počinu stávající členy AT, jimiž je momentálně frakce prošpikována. S Ratajem tu nejsme jediní administrátoři - můžeš zde vidět Wrighta, Phobiose, Lexikonna, v rámci dohledu nad naší frakcí i Baču, sammaela a FLYERa. A zapomněl bych na nejčerstvější přírůstek do AT - Roberta. V blízké době budou do frakce doplněni v rámci IC další dva administrátoři. To už je docela dost, nemyslíš? Přinejmenším je zde větší koncentrace administrátorů na jednu frakci než kdekoli jinde a právě proto dokážeme společně rozhodnout o tom, co a jak bude/nebude fungovat, v případě pochybení jednoho kolegy pak může jednat dalších X. 

Zmínil jsi zde protekci před CK, to je skutečně blbost. Nikdo žádnou protekci před CK nemá. Máme zde však systém, který umožní hráči po CK na jeho postavě návrat do PSA na stejnou/o něco málo nižší hodnost. Takový character pass, kterým odměňuje POUZE RATAJ hráče, kteří pro PSA skutečně něco znamenají a jejich RP počiny jsou přínosné většinu času, co tu jsou. Asi proto to ze skoro 40 lidí ve frakci mají pouze 3. 

Posuzování délky trestů u jednotlivých administrátorů je další nesmysl, každý administrátor je prostě jinak přísný. Je to správně? Ano i ne. Rozlišnost trestů může být matoucí, na druhou stranu já dokáži operovat způsobem, na který kolegové nemají žaludek a proto jsem za měsíc na postu GA rozdal 25 permabanů. Zkrátka jsme takoví hodní a zlí poldové, u mě rozhodně víš, který já jsem. Dalším důležitým faktorem krátkých trestů od Wrighta může být limit, který má jako GM nastaven. Nemůže tedy ani náhodou rozdat opravdu dlouhý trest.

Poukazuješ na TP, ovšem TP nemá Feferon už docela dlouhou dobu. Počet jeho banů začal vzrůstat ve chvíli, kdy jsem se dostal na post TGM a začal jsem řešit každý detail během reportů kolem PSA. Zkrátka to pro něj byl dvojsečný meč a určitě si je vědom toho, že já k banu nejdu daleko.

Vracení se na místo PK, tedy porušení pravidla 19. To může být zapeklité, avšak pakliže k tomu IC důvod má - tedy někdo si ho tam zavolá bez předchozí OOC domluvy - problém v tom není. Přinejmenším já takové reporty schvaluji, protože když máš IC důvod tam jít, tak nemáš IC důvod tam nejít. Pokud se k tomuto staví ostatní členové AT jinak, je to už jen věc interní domluvy. 

Všechna porušení patřičně trestám, a nemusí to být pouze ban. V některých případech to lze, věřte nevěřte, domluvou. Bohužel toto video se ke mně dostalo až teď, vzhledem k jeho stáří (krupicce má ode mne permaban z 10.11.) jej tedy nebudeme dále řešit. 

Přichází grandiózní finále!
Žádáš, abych já nebo někdo, kdo je součástí vedení (tedy Rataj a Vysocak), zasáhl a Rocka vyhodil z frakce vzhledem k OOC problémů. Sám sis však odpověděl. IC postupy ovládá a své povinnosti plní lépe než to zvládlo kdejaké předešlé vedení (čímž na nikoho nepoukazuji, dotyční si zvládnout sáhnout do svědomí). Nabádáš tedy administrátory, případně hráče k porušení pravidel - počinů IC na základě OOC žádosti. Že jste takhle (byli) zvyklí hrát s přáteli, to je jedna věc, ale ode mě se tohoto jednání nedočkáš. Chceš-li se ho zbavit způsobem, aby byl vyhozen z PSA, řeš to IC. Máš důkazy ohledně porušení pravidel z jeho strany, které jsou relevantní? Okay, podej si report nebo smysluplnou stížnost. Ale tohle tu už nezkoušej, na to ti nepřistoupíme.

Doufám, že se k tomuto ještě dále vyjádří vedení PSA, případně samotné vedení AT, protože se tento příspěvek dotýká nás všech, avšak myslím si, že jsem právě popsal náš pohled.

Hezký víkend,

[GA] Dzardys a.k.a. npor. Bc. Steve Zayas - Velitel Kriminální služby a Akademie Policie San Andreas

4.12.2021 11:53, odstraněno 4.12.2021 11:56 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~125