Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

|S-269| Soudní povolení k domovní prohlídce nemovitostí: Las Venturas 1209 (č.p. 1209)


F3nixar

Hráč

22
4.12.2021 21:05

Vrchní soud San Andreas

Vrchní soud San Andreas


Soudní povolení k domovní prohlídce
(V platnosti od 30.11. 2021 - 2.12. 2021)


Vrchní soud San Andreas uděluje povolení k domovní prohlídce Policii San Andreas (dále jen ,,PSA", ,,policie") nemovitosti: Las Venturas 1209 (č.p. 1209)

Policie San Andreas je ode dne platnosti tohoto soudního povolení k domovní prohlídce oprávněna dle interního šetření vrchního soudu, k domovní prohlídce výše uvedených nemovitostí. 

Las Venturas 1209 (č.p. 1209, FO: Francessco De Coco)

Odůvodnění:
Kriminální služba San Andreas (dále jen ,,kriminálka" ,,KS") požádala vrchní soud San Andreas o soudní povolení k domovní prohlídce. Dle interního šetření vrchního soudu a dle důkazů kriminálky se Francesco De Coco se dopouští činů proti zákonu. A to, distribuce zbraní a distribuce omamných psychotropních látek. Dle těchto podnětů soud povolil domovní prohlídku. 

Vymezené pravomoce:
1. Bude-li vlastník nemovitosti při domovní prohlídce přítomen, jsou příslušníci policie povinni prokázat se odznakem PSA.
2. Příslušníci PSA jsou oprávněni vstoupit i do budov a uzamčených prostor, přilehlých garáží a jiných objektů patřících k nemovitosti. Vlastník nemovitosti je povinný tuto prohlídku příslušníkům PSA umožnit.
3. Příslušníci PSA jsou oprávněni k použití násilí, potřebného ke vstupu do objektů (například vyrazit dveře), jestliže na místě není přítomný vlastník nemovitosti, nebo osoba jím pověřená.
4. Příslušníci PSA jsou oprávněni k zabavení veškerého nelegálního a důkazního materiálu.
5. Příslušníci PSA jsou oprávněni prohledat osobní vozidla ve vlastnictví majitele nemovitosti, zaparkovaného  v blízkosti prohledávané nemovitosti


Tento dokument zpracoval - státní zástupce, MUDr. Mgr. James Carrington

((tento dokument byl elektronicky zaslán kriminální službě))


Powered by LeoSight IFS
LT~17