Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


Dave323

Hráč

32
8.12.2021 15:48, naposledy upraveno 8.12.2021 21:17 uživatelem Dave323

Zdravím komunito. Tímto bych si rád zažádal o unban, který byl bez pochyb právoplatně udělen za zneužívání bugu. Vím, že to byla chyba, co si budeme, sám jsem věděl, jaké riziko to má. Abych vás uvedl do obrazu. Cca od 12.7. (Nejstarší datum dle mých YT videí) jsem byl členem frakce Ruskja Bratva. Nabídka od mých přátel, kterou jsem v tu dobu přijmul, jelikož do té doby jsem měl zkušenosti pouze v legálních frakcích. Tak nějak začala ta etapa, kdy jsem bohužel zapadl do "RPení" ilegálu. Když se na to zpětně podívám, nechápu, jak jsem něco takového mohl považovat za běžné. Toto završela situace, kdy se 21.8. řešila určitá situace společně se SedliXem. Od té doby mohlo být pár akcí, ale opět jsem se znovu věnoval spíše legálu. Taktéž jsem se po chvilce dostal k PSA, takže nelegál pro mě upadl. Ani toto bohužel nebyl konec. Kolem 30.10. mi jeden ze členů řekl, že našel bug a má neomezeně munice, jestli nechci podniknout pár akcí. V tuhle chvíli byla moje největší chyba, kterou jsem na Skimu udělal. Přijal jsem. Tak se událo pár dní a hned 2.11. mi byl udělen ban. Za což jsem i rád, jelikož jsem nestihnul zkazit hru většímu množství hráčů, než tomu tak bylo. Lidi, se kterými jsem se v dobu měsíc před banem bavil si mohli všimnout, že jsem čím dál tím víc začal ztrácet nervy. Ano, potřeboval jsem pauzu, ale tak se bohužel nestalo. To, jak jsem se choval taktéž dokazuje ban od Džardyse, který tu rovnou ukážu, aby nebylo potřeba ho dohledávat.

Určitě @Jacko88 a @KukisTV mohou potvrdit, že by nebyl jeden den, kdy jsem se nedokázal pěkně vytočit. Všimnout si krom nich, jelikož mi jsou co se týče této komunity nejbližší (Už jen dlouhou známostí a bydliště v okruhu pár KM) mohli i lidi, o kterých nevím téměř ani jejich reálné jméno. Nejvíce asi členové v HZS. Chtěl bych se všem omluvit. Ať už za mojí toxicitu, tak za kažení hry v rámci střílení. Byla to chyba a jsem si toho vědom. Mám zde pár důvodů, proč bych se chtěl vrátit. A jedna z věcí je, že po téměř roce čistého RP se těžko hledá náhrada. Jiné CZSK servery jsou.. no.. jak to říct slušně. Nedostatečné vzhledem ke Skimu. Tudíž ve volném čase není tolik co dělat. Ano, věnuji se teď více škole a kamarádům, ale stále ten čas u PC je a není, čím ho zaplnit. Taktéž co se týče komunity, je zde spoustu skvělých lidí. Ať už zmiňovaný Kukis nebo Jacko. Jsou téměř celou dobu na serveru se mnou. Nebýt mě, o něčem jako je MTA RP by ani nevěděli. Několik nocí, měsíců neustále na discordu, nebo prosté SocialRP, na to se již těžko zapomene. Nehledě na to, že jsem nahrál 1850 hodin. To je průměrně kolem 6ti hodin denně. A to jsem měl pár přestávek, nebo dní, kdy jsem se ke hraní prostě nedostal. Tím, že jsem bral hraní na serveru jako jistotu, tak jsem si ani nevážil, že tam vůbec mohu hrát. Ovšem teď už vím, co to obnáší. Kdybych něco měl za poslední rok udělat jinak, tak opravdu bych odmítnul přijetí do nelegu. Nevzpomínám si teď na nějakou větší chybu ani v reálu. Tím, že jsem tolik času strávil pouze hraním, ani nebylo tolik možností. Neříkám, že mi neprospělo aspoň ten týden bez hraní MTA, ale pak už mě to spíš mrzelo. Ještě poslední věc, která už je pouze na posouzení AT. Pokud by bylo možno, nejlépe by mi UB vyhovoval 19-20. Ano, vím, že bylo jasně dané 24, ale hned to vysvětlím. 20. mám totiž narozeniny a s ním i některé moje postavy. I když příběhy postav po té, co bych se vrátil na server nebyly úplně veselé, alespoň toto bych chtěl stihnout. Je to čistě na posouzení AT, hlavně Džardyse, nepočítám s tím, že bych se na server vůbec dostal, takže toto by mě opravdu pouze potěšilo. 

Všem přeji hezký zbytek dne. A hlavně: Nedělejte blbosti, kterých by jste mohli litovat a važte si toho, že na serveru vůbec můžete být. 

24.12.2021 00:03

Dávo, co k tobě dodat. Znám tě na serveru už docela dost dlouhou dobu a patříš mezi hráče, kteří mne svými počiny zklamali snad nejvíc co to jde. To, že jsi mi působil nervy věčným nadáváním v OOC chatu, to bych ještě překousl, ale bugování? To ti za to snad nestálo. Každopádně pokud se budeš držet dobré party a ne hráčů ilegálního RP, myslím si, že si reputaci vybuduješ zpět.
Jen bych ti chtěl dát radu... Neupozorňuj na sebe, přestaň s věčným nadáváním ve frakčních chatech, jednoduše nedělej nic, co by administrátory pokoušelo ti ban navrátit. No, nebudu to už obkecávat... Za chvilku ti jdu dát unban na server, tak užívej.
Veselé Vánoce.


Powered by LeoSight IFS
LT~34