Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-278] ZSP - Propuštění protiprávně držených osob.


9.12.2021 00:52

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudek
ke zrychlenému soudnímu procesu ve věci:

Propuštění protiprávně držených osob


Dne 09/12/2021 byl vydán následující rozsudek v zrychleném soudním procesu: 

Soudce vrchního soudu San Andreas, Violleta Reed J.D., zabývající se zrychleným soudním procesem v rámci přezkoumání interního seznamu zadržených osob Hanz Caser, Lincoln Reynald, Petr Horak, Andrew Jones, Juraj Ondrejčák, Laura Russova, Nikolas Majer, Roman Brouzdal, James Wang, Tyler Fiala, Jeff Wang, Daniela Novotna a Stengal Brucks (dále jen ,,zadržení") rozhodla takto:

I. Vrchní soud San Andreas tímto nařizuje neprodlené propuštění z cely předběžného zadržení osob Hanz Caser, Lincoln Reynald, Petr Horak, Andrew Jones, Juraj Ondrejčák, Laura Russova, Nikolas Majer, Roman Brouzdal, James Wang, Tyler Fiala, Jeff Wang, Daniela Novotna a Stengal Brucks.

II. V případě, jsou-li podatelé vyšetřováni službou kriminální policie, budou podatelé vyšetřováni na svobodě, není-li jejich vyšetřování na svobodě nebezpečné jim, nebo jejich okolí. 

III. Jsou-li výše zmínění již propuštěni, mohou tuto obsílku ignorovat. Za nedorozumění se omlouváme. 

IV. V případě, je-li výše zmíněný ve výkonu trestu, soudní propuštění se na osobu nevztahuje!


Ratio Decidendi

Zadržení byli v cele předběžného zadržení drženi déle, než-li stanovuje zákon, a to déle, než patnáct dní.


§10 Policista má právo zadržet občana pro spáchání nebo i podezření ze spáchání trestného činu a to až na dobu 4 hodin bez soudního řízení. V případě zvláště závažné a zejména opakované trestné činnosti, která je jasně prokazatelná, až nejvýše na 15 dní bez soudního řízení, obeznámí-li policie o této skutečnosti neprodleně vrchní soud.

Vzhledem k této skutečnosti soud nařídil jejich propuštění.


Proti tomuto rozsudku se mohou odvolat všichni výše zmínění, taktéž i strana policie San Andreas, a to nejdéle do sedmi kalendářních dnů.

((Obálka se zeleným pruhem byla zaslána policii San Andreas na místní oddělení a výše zmíněným. @Honza4125, @uuow123, @Dandy, @SEATTLE, @AdamZahorsky, @koblst, @martix, @Roman123cz, @Trinity, @Dobby, @KitzuInu, @Sladoch, @misatorcz))


juris doctor Violleta Reed,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~17