Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Neoprávněné zadržení od PSA


neznamy#6563

Smazaný účet

41
9.12.2021 01:11, naposledy upraveno 9.12.2021 01:15 uživatelem neznamy#6563

Podatel: Marietta De Rose

Věc: Neoprávněné zadržení 


Odůvodnění: Vážený soude, dnes 8.12.2021 okolo jedenácté hodiny večerní jsem se probrala v nemocnici, kde na mě čekala hlídka PSA, která mě převezla na stanici. Na stanici jsem se ptala, z čeho jsem obviněna, na to se mi nedostalo odpovědi. Nebylo mi umožněno se podívat na číslo odznaku policisty co mě zadržel. Nebyl mi řečen důvod zadržení, pouze že mi personál ZZS zabavil zbraň, přesněji Colt, což je naprostý nesmysl, žádnou takovou zbraň jsem v životě neměla ani v rukou, následně pan policista řekl, že to má vše vidět na kameře, záběr mi nebyl poskytnut, ale nevím, zdali by na záběru bylo vůbec něco vidět v takové tmě. Policista se ani nezeptal na mé jméno, prostě mě šoupl do cely a odešel. Celou dobu semnou bylo zacházeno jakožto s největším kriminálníkem i přesto, že jsem drobounká žena, vážící možná polovinu toho co pan policista. Domnívám se, že pan pouze chtěl machrovat před kolegy, že někoho zatkl.


Záměr: Okamžité propuštění z cely, osobní omluva od policie a navrácení 45.000,-

Přílohy: N/A

9.12.2021 16:01, naposledy upraveno 9.12.2021 16:20 uživatelem Kolpanek

Adresát: Marietta De Rose
Věc: "Neoprávněné zadržení "


Vážená paní De Rose,
Pokud se chcete odvolat vůči neoprávněného zadržení, tak to budeme řešit v rámci ZSP (Zrychlený soudní proces), avšak pokud chcete podat trestní oznámení z důvodu neadekvatního chování ze strany příslušníku Policie San Andreas, tak bude zahájeno sporné řízení a ke spornému řízení, budete potřebovat advokáta, dle nového zákona - [66/2021 - Zákon o advokacii


JUDr. Kristina Lopez Ph.D.,
Kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo