Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolání z Rozsudku z trestního řízení.


neznamy#3931

Smazaný účet

19
10.12.2021 23:08

Podatel: Pablo Gallardo

Věc: Žádost o přesunu termínu  trestního řízení.


Odůvodnění: Vážený soude, tímto vás žádám o přesunutí trestního řízení,jelikož momentálně jsem mimo San Andreas a užívám dovolenou tak momentálni situace mi nedovoluje doject zpět,pokud mi vše vyjde dostavím se kolem data 23.12.pokud nevyjde tak se dostavím jindy a budu o tom informovat soud,taktéž informuji že částku ve výši 150 tisíc korun českých nezplatím jelikož nse momentálně jak říkam pohybuji mimo San Andreas,peníze ve prospěch státu odmítam zplatit dokud se soudní řízení nebude konat semnou a neprokáže se moje nevina z obvinění z Účasti na organizované zločinecké skupině skupině (§49 zk. 14/2020)

                                                                                                                               


Záměr: Odložení soudního řízeni na jiný termín.

 

 

10.12.2021 23:34

Adresát: Pablo Gallardo
Věc: Žádost o přesunu termínu  trestního řízení


Vážený pane Gallardo,
Bohužel vašemu podnětu nevyhovíme. Trestní řízení nebudeme přesouvat na jiný termín, poněvadž trestní řízení proběhlo dnes v 20:00 v budově vrchního soudu, bez vaší přítomností, kde byly soudu předloženy veškeré důkazní materiály a díky těm důkazním materiálům, jste byl shledán vinným ze všech bodů obvinění.
Do výkonu trestu jste nebyl odsouzen, poněvadž jste si svůj trest již odpykal (viz. S-208). Celý rozsudek naleznete zde - klikni


JUDr. Kristina Lopez Ph.D.,
Kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~29