Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Raptor je nelegální auto, aneb Džardysova logika


neznamy#6563

Smazaný účet

41
12.12.2021 15:12

@Dzardys 
To je jak kdyby ses zeptal, na co by mi byl v nelegální, Raptor je odteď illegalní auto, nebo jak? Kdyby ses podíval, k čemu ta firma je, tak by ti došlo, k čemu nám ten Raptor bude (zkrátka a jednoduše, v osobáku nepůjdeš kopat suroviny žejo.) Nežádám o zkrácení, páč ty mi to stejně nezkrátíš jak tě znám, spíš to sem dávám, ať se ostatní pobavěj. O tom, že tam byla arogance z obou stran se bavit nebudu, protože mi tento argument vyvrátíš tím, že seš admin a že ty můžeš :D A o tom, že banuješ za totální kraviny se taky bavit nebudu, však sám Rataj mi na report řekl, ať to neřešíme a ať si užíváme RP, za to ty bys už házel permy, zamysli se nad tím, častokrát víc pomůže něco vyřešit domluvou, případně poradit jak něco RPit, než hned nadávat* a banovat za kraviny. Co si tak čtu ve tvé žádosti o helpera, tak si tam napsal "Při výjezdech ZZS se snažím nováčkům poradit, jak funguje RP injuries", proč to neděláš i v rámci GAčka? Jasně, dát někomu ban je rychlejší, než mu něco vysvětlovat žejo. Každopádně co tak vidím, tak s Kuffenheimama máš furt problém, i přesto, že největší bordel dělal Kubko, do toho k čemu nám ty auta budou ve frakci ti fakt nic není, neber si to zle, ale i kdyby to bylo kvůli neplacení povinnýho ručení, tak jsem se doslech, že bude update, kde se bude platit povinný i na frakční auta, takže v tom naprosto nevidím problém. Nic víc asi psát nebudu, nechci riskovat forum ban, i když na tenhle post pravděpodobně dostanu warn :D


*viz. moje začátky, kdes mě hned poslal na zaučení, to ti nemám za zlé, ale musel jsem se doprošovat toho, abys mě nechal si na chvilku odběhnout, když to bylo fakt nutný - použiju tu tvůj běžnej argument, "mám svůj osobní život"

12.12.2021 15:21

Sialene

12.12.2021 15:31

Nechápu, čeho se tu snažíš docílit. A když dostaneme ban, jdeme plakat rovnou na fórum. 

Určitě ti nebudu do frakce přepisovat všechna auta, o která si řekneš, obzvlášť když vím, co jsi v minulosti dělal. Zkrátka spousta hráčů si myslí, že bude mít respawny zdarma a vyhne se tak danění. Proto nevidím smysl v tom šoupat do frakce každé možné auto, jaké jen chceš - podotknu do legální frakce. Namísto "Jo já bych ho chtěl třeba na odvážení kamenů z dolů" jsem od tebe zachytil "A do toho ti něco je?". To je vhodná komunikace s administrátorem? Nevím, co tu na mě v poslední době zkoušíš, každopádně ti radím, abys s tím hodně rychle přestal, protože nejsem jediný admin, se kterým máš problém. 

Neměl bych sebemenší problém ti to přepsat po nějaké rozumné domluvě, ale té se od tebe asi už dočkat nemůžeme. Zkus projevit trochu respektu, je mi líto, že nejsem jako jiní členové, kteří ti odpouští porušování pravidel, a že se naopak proti tobě stavím přísně. No, vlastně mi to líto není, aspoň tu budeme mít zase trochu dýchatelno.

12.12.2021 15:35, odstraněno 12.12.2021 18:57 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Phobios udělil za tento příspěvek varování: Urážky administrátora
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Plus
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Obcházení
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Fórum
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Banu
12.12.2021 15:38, odstraněno 12.12.2021 15:43 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
12.12.2021 15:45

Na hráči, který má dohromady pomalu více hodin v banu než nahráno, si opravdu honit ego nemusím. Samozřejmě že vše, co se ke mně doposud dostalo, jsem již zavčas SedliXovi nahlásil, toho se bát nemusíš, ovšem jakékoli interní řešení už jde úplně mimo vás. 
Kdyby byla pravda, že pravidla neporušuješ a snažíš se se mnou vycházet, tak teď ten ban nemáš. Ale jasně, máš ban, potřebuješ na mě naházet špínu a spolu s dalšími Kuffenheimy mě tu zkusit potopit. Opravdu bych na to odpověděl i nějak seriozněji, ale nemá to smysl. Další dohady na fóru odmítám vést, k tomu fórum neslouží, máš-li problém, napiš mi na Discord a pojď to řešit dospěle, když si na dospělého potřebuješ hrát. V opačném případě si podej konzistentní nový příspěvek, pokud mě chceš nechat vyhodit.

Mimochodem @kubki nevím, jestli trpíš Tourettovým syndromem nebo jsi jednoduše zpomalený, ale tady jsi na fóru, ne ve školce, tak se podle toho chovej. Obnovuju ti fórum ban, který stejně obcházíš z minulého účtu. 

12.12.2021 15:45

Já se do admin věcí vůbec nemícham a do žádostí o unban už vůbec ne, ale tento ban dle mého není adekvátní, Džardysi, chápu, že samicek je útočné povahy, ale stále je to jen hra.

Už několikrát se řešili přesuny aut do frakce, v tomto případě nezáleží na tom jestli je to auto "legální" či "nelegální" i kdyby jo, tak do ilegální frakce se mohou dávat auta jen odregistrované, aspoň toto jsem zaslechl, když jsme si o tom povídali s Ratajem na teamspeaku. Samicek měl auto plně registrované a chtěl do dát na legální frakcí která těží suroviny (viz. Inzerce kde svou frakci propagoval)

Ale jelikož ti neuvedl důvod a zachoval se arogantně, (podotýkám až po tom co jsi ho začal napadat za to, že by měl auto na obou látkách) tak jsi mohl napsat prostě "Nepřepíšu ti to" a pokračovat dál, nic proti tobě nemám, ale takhle to opravdu vypadá, že ublížil tvému egu a ty jsi ho za to chtěl potrestat, když neporušil žádné pravidlo, deno denně se na serveru objevují lidé, kteří jsou větší případ než samicek

Ale jelikož toto není žádost o unban tak je to stejné všechno jedno. Btw kubko zalez 😤


Powered by LeoSight IFS
LT~99