Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádám o unban


Samikxd

Hráč

3
13.12.2021 21:53

Zdravím asi před měsícem jsem dostal permanentní ban na váš server za urážení A-teamu důvod proč jsem to zjistil až teď protože jsem nebyl aktivní na pc asi 2 týdny a byl na něm můj mladší bracha a asi by vás zajímalo, jak se tam asi dostal?? Je to docela i moje vina nemam moc dobou paměť na hesla tak jsem si napsal heslo na papír a položil jsem si ho vedle klávesnice a nechal jsem ho tam a doma jsem nebyl protože jsem byl na školní stáží v Polsku a když jsem přijel domů tak se mi nechtělo jít na skimo ale jednoho dne jsem si chtěl zahrát skimo a viděl jsem že mám permanentní ban na skimo tak jsem zašel na leosight a uviděl jsem že mam ban za urážení A-team tak jsem se ptal bratra co ten debil udělal a prý střílel co viděl a urážel Rataje tímto se chci i omluvit za mého bratra že tě čímkoliv urazil a omlouvám se i za to že střílel po všem co mohl proto prosím o odebrání perma-banu a klidně mi dejte ban třeba ještě týden takže já se znova všem které můj bracha urazil tak se za to omlouvám.

 

 

Předem děkuji za odpověď S pozdravem Samuel

14.12.2021 09:18

Tomuhle moc žádost o UB neříkám, mladší sourozenci jsou obecně chudáci, protože je na ně házeno v podstatě vše, kvůli čemu dostal hráč ban. Každopádně ti dám šanci to napravit, podívej se na tento příspěvek, kde jsi mimo jiné zmíněn. Pokud dodržíš danou strukturu, šance na unban se ti rapidně zvýší. 


Powered by LeoSight IFS
LT~25