OSOBNÍ INFORMACE
Jméno a příjmení: Pepek Novák
Datum narození: 18.08.1941
Dosáhnuté vzdělání: Střední škola odborná
Trvalé bydliště: Úřad Blueberry, San Andreas
Telefonní číslo ((discord)): 597 186 ((ʙʀᴜᴍɪᴋ#5858))
Pracovní zkušenosti: Zkušenosti s ruční prací (dřevorubec..), ve službách (taxi služba), vedením menší firmy
Předešlé zaměstnání:
- Dřevorubec (19??)
- Pekař (19??)
- Zaměstnanec v taxi službě (19??)
- Ředitel RDS - Rychlá dovážková služba (2002 - 2005)
- Personalista GAGTH (2021 - 2021)
MOTIVAČNÍ LIST
Dobrý den,
moje jméno je Pepek Novák. Lze mě znát jako pána, který chodil na benzinku pro peníze, avšak kvůli volbám jsem toto zatrhl a začal se nějak slušně živit, abych neztratil hlasující.
V mých volbách jsem sliboval čistotu v obci Dillimore, ale v případě zvolení na toto bych nejen v Dillimore zajistil čistotu a posečenou trávu, ale i po celém San Andreas! Myslím si, že čistota zde je velice důležitá. Nenechali bychom posprejované zdi, poházené odpadky, protože tímto škodíme přírodu pro naši budoucí generaci!
S řízením firmy mám zkušenosti, avšak si myslím, že by mě určitě za mých ještě dlouhých let něco překvapilo.
Toť vše s přáním pěkného dne Pepek Novák.
** PSÁNO NA PSACÍM STROJI, LZE ZDE VIDĚT OBČASNÝ PŘEKLEP **
** ODESLÁNO VE STARÉ OBÁLCE **
OSOBNÍ INFORMACE
Jméno a příjmení: Pepek Novák
Datum narození: 18.08.1941
Dosáhnuté vzdělání: Střední škola odborná
Trvalé bydliště: Úřad Blueberry, San Andreas
Telefonní číslo ((discord)): 597 186 ((ʙʀᴜᴍɪᴋ#5858))
Pracovní zkušenosti: Zkušenosti s ruční prací (dřevorubec..), ve službách (taxi služba), vedením menší firmy
Předešlé zaměstnání:
- Dřevorubec (19??)
- Pekař (19??)
- Zaměstnanec v taxi službě (19??)
- Ředitel RDS - Rychlá dovážková služba (2002 - 2005)
- Personalista GAGTH (2021 - 2021)
MOTIVAČNÍ LIST
Dobrý den,
moje jméno je Pepek Novák. Lze mě znát jako pána, který chodil na benzinku pro peníze, avšak kvůli volbám jsem toto zatrhl a začal se nějak slušně živit, abych neztratil hlasující.
V mých volbách jsem sliboval čistotu v obci Dillimore, ale v případě zvolení na toto bych nejen v Dillimore zajistil čistotu a posečenou trávu, ale i po celém San Andreas! Myslím si, že čistota zde je velice důležitá. Nenechali bychom posprejované zdi, poházené odpadky, protože tímto škodíme přírodu pro naši budoucí generaci!
S řízením firmy mám zkušenosti, avšak si myslím, že by mě určitě za mých ještě dlouhých let něco překvapilo.
Toť vše s přáním pěkného dne Pepek Novák.
** PSÁNO NA PSACÍM STROJI, LZE ZDE VIDĚT OBČASNÝ PŘEKLEP **
** ODESLÁNO VE STARÉ OBÁLCE **