Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vynesení rozsudku.


13.12.2021 22:31

Podatel: Malcolm Johnson

Věc: Rozhodnutí soudu


Odůvodnění: Vážený soude, dne 8.12.2021 v pozdních hodinách jsem byl zadržen od PSA za držení automatické zbraně AK-47 bez zbrojního průkazu. Na stanici mi bylo zděleno že budu obviněn z nelegálně držené zbraně. PSA provedlo rozbor zbraně, ze zbraně se nestřílelo, nenalezli se na nich žádné otisky, neměla munici. Celý případ se předal na místní kriminální policii. Dnešním dnem se nic nevyřešilo, v den zatčení jsem byl přidělen do CPZ. Žádám Vás tedy o vynesení rozsudku.

Johnson


Záměr: Propuštění z cely předběžného zadržení

Přílohy:

13.12.2021 23:02

Adresát: Malcolm Johnson
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Johnson,
děkujeme za zaslání podnětu.

Upozorňujeme, že dle zákona 2/2020 Sb. zákona o policii, hlavy čtvrté, §10 smíte být držen v cele předběžného zadržení, v případě zvláštně závažné, nebo opakované a prokazatelné trestné činnosti až 15 dní. 

Taktéž bychom rádi podotknuli, že soudní řízení, ani zrychlená soudní řízení v případě kdy je žalobce policie nebylo, není a ani nebude urychleno, či jinak vyřízeno na žádost obviněného. Váš případ bude vyřešen v téže dobu, kdy na vrchní soud San Andreas dorazí potřebné dokumenty a především žádost o zrychlený soudní proces, která ve Vašem případě ještě nedorazila. Děkujeme za pochopení.


juris doctor Violleta Reed,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~19