Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Snaha o dosažení unabnu


neznamy#6659

Smazaný účet

6
15.12.2021 18:09

Když si tohle čtete, nejspíše si říkáte: ,, Zase tenhle dement si podal, žádost " a ano, zase jsem si ji pokusil podat. Vím že nejspíše to ani neprojde, ale tak za pokus nic nedám. Důvod proč bych se chtěl vrátit na Skimo vrátit je ten, že je to největší a nejkvalitnější GTA SA:RP server v Cz/Sk. Na serveru jsem se mohl vcítit do jiného já, a Skimo mi celkově pomohlo zapomenout s problémy a depresemi v irl. Na Skimu jsem mohl trávit všechen svůj volný čas, který jsem a měl a furt mám. Celkově rpní se spoustou hráčů mě bavilo a velmi motivovalo k tomu, abych také takhle někdy erpil. Abych vám vysvětlil moje erpení, tak to vypadalo tak, že jsem erpil za mafiána, a když byla fakt velká nuda, tak jsme někoho občas v dolech okradli. Podle mého jsem moc né-li nikomu erpé nekazil. Snažil jsem se dodržovat pravidla, i když se to nezdá když mám tolik banů a nakonci Permu. Ale moje perma vyvrcholila tím, že jsem se snažil, nějakým způsobem poškodit jméno admina Sovieta, za co se mu znovu omlouvám. Každý dělá chyby i když tohle už bylo přehnané (z mé strany). Video jsem hodil na YouTube ve vzteku na ban, který měl délku 14 dnů. Pokud už by se Soviet smiloval a rozhodl se mi dát takový menší předvánoční dárek, byl bych velmi rád a velmi bych si toho cenil. Následné co bych unban dostal, chtěl bych se dostat do PSA nebo třeba ZZS, nebo si prostě udělat vlastní firmu. Pokud jste to dočetli až sem, tak děkuju alespoň za pozornost a snad se brzy uvidíme na serveru. Ještě jednou se moc Sovietovi omlouvám za video, a za celkový spam ohledně všeho.

22.12.2021 23:37

Zdravím tě @neznamy#6659

Po dlouhém přemýšlení jsem si ti rozhodl unban udělit ale pouze s podmínkou, a to že tě budu bedlivě sledovat a jak mile se něco se mele, tak to bude už konečná. Doufám že si rozumíme, užij si hraní na serveru.

S pozdravem SovietDog


Powered by LeoSight IFS
LT~25