Ahojte,
Už je to nejaká doba, čo mi bol udelený permaban za porušenie globálnych pravidiel leosightu.
Čo však asi nie úplne všetci hráči vedia je, že počas tohoto banu sa prišlo aj na ďalšiu vec a to je využívanie bugu/exploitu spoločne s ľuďmi ako je @Holub, či @Zeintar.
Chcel by som sa teda týmto aj verejne ospravedlniť všetkým hráčom, že som si neférovo privyrábal a zarobil si tak omnoho viac než sú normálni hráči schopný. Chcel by som sa ospravedlniť aj členom AT pretože to všetko museli riešiť a aj @Puding, ktorá s týmto nemá síce nič spoločné, ale v minulosti sme sa dostali do určitých momentov, kedy som ju urazil a robil si z nej srandu, takže toto ospravedlnenie je tiež k téme.
Ako každý iný človek som si povedal, že chcem vyskúšať porušiť pravidlá, pretože tá odmena za to bola veľká. Bohužiaľ to všetko bolo za cenu toho že sa ešte dlhšie nedostanem do hry a ľutujem toho. Už počas využívania exploitu ma celú dobu strašilo to, že ma sleduje nejaký člen AT a dá mi každú chvíľu ban aj pretože som v tej dobe často RPil s @Lexikonn Avšak ani táto obava ma nezastavila a proste som to chcel skúšať ďalej a pokračovať v tom.
Viem, že veľa ľudí bude pravdepodobne proti môjmu unbanu, ale aj cez to vás žiadam o odpustenie a o druhú šancu, pretože každý človek sa mení a chcem ísť tentokrát hrať bez porušovania pravidiel.
Ahojte,
Už je to nejaká doba, čo mi bol udelený permaban za porušenie globálnych pravidiel leosightu.
Čo však asi nie úplne všetci hráči vedia je, že počas tohoto banu sa prišlo aj na ďalšiu vec a to je využívanie bugu/exploitu spoločne s ľuďmi ako je [user:4365], či [user:4196].
Chcel by som sa teda týmto aj verejne ospravedlniť všetkým hráčom, že som si neférovo privyrábal a zarobil si tak omnoho viac než sú normálni hráči schopný. Chcel by som sa ospravedlniť aj členom AT pretože to všetko museli riešiť a aj [user:3980], ktorá s týmto nemá síce nič spoločné, ale v minulosti sme sa dostali do určitých momentov, kedy som ju urazil a robil si z nej srandu, takže toto ospravedlnenie je tiež k téme.
Ako každý iný človek som si povedal, že chcem vyskúšať porušiť pravidlá, pretože tá odmena za to bola veľká. Bohužiaľ to všetko bolo za cenu toho že sa ešte dlhšie nedostanem do hry a ľutujem toho. Už počas využívania exploitu ma celú dobu strašilo to, že ma sleduje nejaký člen AT a dá mi každú chvíľu ban aj pretože som v tej dobe často RPil s [user:3583] Avšak ani táto obava ma nezastavila a proste som to chcel skúšať ďalej a pokračovať v tom.
Viem, že veľa ľudí bude pravdepodobne proti môjmu unbanu, ale aj cez to vás žiadam o odpustenie a o druhú šancu, pretože každý človek sa mení a chcem ísť tentokrát hrať bez porušovania pravidiel.