Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Schitzu


Schitzu

Hráč

26
17.12.2021 20:49

Ahojte,

Už je to nejaká doba, čo mi bol udelený permaban za porušenie globálnych pravidiel leosightu.



Čo však asi nie úplne všetci hráči vedia je, že počas tohoto banu sa prišlo aj na ďalšiu vec a to je využívanie bugu/exploitu spoločne s ľuďmi ako je @Holub, či @Zeintar.


Chcel by som sa teda týmto aj verejne ospravedlniť všetkým hráčom, že som si neférovo privyrábal a zarobil si tak omnoho viac než sú normálni hráči schopný. Chcel by som sa ospravedlniť aj členom AT pretože to všetko museli riešiť a aj @Puding, ktorá s týmto nemá síce nič spoločné, ale v minulosti sme sa dostali do určitých momentov, kedy som ju urazil a robil si z nej srandu, takže toto ospravedlnenie je tiež k téme.

 

Ako každý iný človek som si povedal, že chcem vyskúšať porušiť pravidlá, pretože tá odmena za to bola veľká. Bohužiaľ to všetko bolo za cenu toho že sa ešte dlhšie nedostanem do hry a ľutujem toho. Už počas využívania exploitu ma celú dobu strašilo to, že ma sleduje nejaký člen AT a dá mi každú chvíľu ban aj pretože som v tej dobe často RPil s @Lexikonn Avšak ani táto obava ma nezastavila a proste som to chcel skúšať ďalej a pokračovať v tom.

 

Viem, že veľa ľudí bude pravdepodobne proti môjmu unbanu, ale aj cez to vás žiadam o odpustenie a o druhú šancu, pretože každý človek sa mení a chcem ísť tentokrát hrať bez porušovania pravidiel.

17.12.2021 21:38, naposledy upraveno 17.12.2021 22:00 uživatelem neznamy#4565

K žádostem o unban se nevyjdřuji snad vůbec, ale není to snad ani měsíc zpět, co jsi posílal všem (včetně mě) fotku Veftyho.

A není to ani dva celé týdny zpět, co jsi tady trollil. Udělal jsi dost bordelu. Nebudu psát ano nebo ne, je jasný jaký mám názor, jen o tomto dost adminů neví, tak to tu dávám.

E: I kdyby to napsal praotec Čech tak se na tom nic nemění a máš prostor se k tomu vyjádřit

Borwyx

Hráč

15
17.12.2021 21:46

@Schitzu
Rád bych se k tomuto vyjádřil, poněvadž jsem do toho až po uši zapletený. Docela mě udivuje, že si tu vůbec žádáš o unban po tom, co jsi tu udělal. Máš dvě permy. Určitě ani nemusím zdůrazňovat, že s unbanem nesouhlasím, už jen z principu, zaprvé kvůli tomu, že tě prostě nemám rád, a za druhé hlavně kvůli tomu, že jsi tu rozesílal mé fotografie a pak se tupě vymlouval, že to není pravda. Nechápu, kde bereš tu "drzost" vůbec o něco takového žádat. Myslím, že se tímto akorát ztrapníš, ale to už je tvůj boj.

» Vefty, a.k.a. koláček (nebo jablíčko)

17.12.2021 21:49, odstraněno 17.12.2021 22:28 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
17.12.2021 22:01
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Kenny15

Hráč

19
21.12.2021 10:11

Musím souhlasit s Lexim. Dělal si na FW slušný bordel. Hlavně mě zajímá, odkud bereš věci co se tam dějí?🤔. 

Dej tomu čas, vyčisti se, udělej ze sebe better person a zkus to třeba tak za 2 měsíce.

Kenny over.

21.12.2021 20:31
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~89