Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB - Michael


Michael

Hráč

19
18.12.2021 15:41

Zdravím všechny čtenáře, kteří se příspěvek právě chystají číst.

Možná vás zajímá, proč zrovna já jsem dostal permanentní ban na serveru SKIMO Roleplay. Moje otázka ještě před hodinou byla totožná. Po podrobném zkoumání všech možných důsledků jsem došel k jediné možnosti a to označování trestajícího administrátora "klaunem" nebo-li odlišným člověkem od ostatních. Chápu, že toto označení někoho může velmi znepokojit, ale příčinou učinění byla dlouhodobá špatná zkušenost s tímto administrátorem. Od této žádosti bych požadoval o přesnější ujasnění důvodu udělení permanentního banu a popřípadě detailnějšího prozkoumání, neboť si nemyslím, že tohle je důvod na udělení permanentního banu. Souhlasím s tím, že nazývání mohlo někoho znepokojit, avšak nechápu, proč jsem nebyl upozorněn nebo potrestán přiměřeným trestem.

Děkuji za přečtení a případně za konstruktivní odpověď.

Michael.

18.12.2021 16:09, odstraněno 18.12.2021 16:10 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
18.12.2021 16:20

Výborně, jsem rád, že jsi toto téma vytáhl na fórum a že v souhlasech v současné době vidím hráče, kteří mají podobný problém jako ty - jejich názor nikdy nedokážu brát vážně vzhledem k historii na celém našem portále. 

Dlouhodobě máš autoritativní problémy a tvým hlavním účelem hraní a komunikace mezi námi je právě jedna věc - provokace. Svým chováním, obcházením Ratajových slov a útočením na členy AT sis mezi námi vybudoval docela špatné jméno, nejeden hráč pak odmítal dále hrát, pakliže budeš hrát a budeš se projevovat ty. 
Ke stížnosti na administrátora tu máme jistý systém, dle něhož by se tvá nespokojenost jistě dala vyřešit, ty ses však rozhodl jít cestou disidenta útočit na mne na veřejné platformě - TeamSpeaku. Nebylo to poprvé, to je nutné podotknout, není to tak dávno, co jsi mi nadával do PMs na TS, za což jsi dostal od FLYERa ban a pak jsi ho přišel snad i urážet na Discord, pokud mne má paměť ještě nešálí.

Pokud nejsi schopný jakožto konzument akceptovat a respektovat členy zdejšího Admin Teamu, není možné, aby ses tu nadále zdržoval. Nebo když už nás (teď zrovna mě) nechceš akceptovat, tak přestaň s útoky. S arogantním postojem vůči AT si mezi námi dobré jméno nevybuduješ, to by sis měl uvědomit. 

Je však pravda, že jsem si myslel, že tady u nás se projevuješ jako utržený ze řetězu, než jsem viděl, co předvádíš na "konkurenčních" serverech, kde i přes neschopnost některých mi jich v jednu chvíli bylo i líto. Ale to jsem odbočil, hlavně já ti v tomhle asi ani nemám co vyčítat.

Jednoduše, jasně, stručně, hráč, který má potřebu se navážet do členů AT a nerespektovat ani slova majitele zdejšího serveru, by neměl mít nadále možnost si s námi zahrát. Pokud si však zahrát chceš, zkus se zamyslet nad tím, co jsi tu doposud v komunitě napáchal, kolik členů AT jsi svým jednáním vytočil a jestli by se s tím náhodou nedalo něco udělat. Nemám problém ti unban po nějaké době dát, ostatně vím, že s tebou je rozumná řeč, když se ti zrovna chce. Ale teď to nebude.


Powered by LeoSight IFS
LT~61